Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na košarku

Re: Klađenje na košarku

Postby nolinjo » 22 Nov 2011, 19:03

ofkovac wrote:mozzart izbacio ponudu za sledece kolo kosarkaske lige srbije...da cujem misljenja?

meni na prvu najsigurniji par proleter-metalac over 156,5, zrenjaninci sutiraju ko sumanuti a metalac ce se prilagoditi tome, jos nam ne gine egal zavrsnica tu :ojha:

isto bkk radnicki privlaci paznju, zeleznicar smenio trenera, sad ih vodi ivica mavrenski, samo 2,5 hendikep, treba proveriti dal se bojovic oporavio, bez njega su mnogo slabiji u napadu...

smederevo igra dobro cele sezone a kuci su nepobedivi, borac i mega se tamo nisu snasli, nece ni sloboda koja je u problemu, micevic presao u metalac, kuburovic povredjen, neki mladji sad dobijaju sansu ali zeleni su za pobednicki mentalitet...

to junace....ja ne masim nasu ligu samo da znas :jumpall:

sto nema kvota na sajtu de si ti pronasao kvote ? :nisamodavle:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Niko123 » 22 Nov 2011, 19:45

Dugo su se Ukrajinci drzali :facepalm:
Niko123

Postby nolinjo » 22 Nov 2011, 20:23

Grobar89 wrote:Dugo su se Ukrajinci drzali :facepalm:

pogresne si jurio :D videti u tipsteraju :biggrin:

moji se jos drze
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Niko123 » 22 Nov 2011, 21:39

nolinjo wrote:

moji se jos drze

Vise nisi :laugh:
Niko123

Postby Šareni » 22 Nov 2011, 22:25

jao ljudi , skine me valensija za 4.5k za jedan kos , u pm . i za vikend su me sjebali , i ja reko ajd nece opet :trtmilojka:

inace , dosta utakmica je danas proslo u hendiju , jel digo neko nesto ?
Šareni

Postby nolinjo » 22 Nov 2011, 23:47

Grobar89 wrote:
nolinjo wrote:

moji se jos drze

:jumpall:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 23 Nov 2011, 01:18

nolinjo wrote:
ofkovac wrote:mozzart izbacio ponudu za sledece kolo kosarkaske lige srbije...da cujem misljenja?

meni na prvu najsigurniji par proleter-metalac over 156,5, zrenjaninci sutiraju ko sumanuti a metalac ce se prilagoditi tome, jos nam ne gine egal zavrsnica tu :ojha:

isto bkk radnicki privlaci paznju, zeleznicar smenio trenera, sad ih vodi ivica mavrenski, samo 2,5 hendikep, treba proveriti dal se bojovic oporavio, bez njega su mnogo slabiji u napadu...

smederevo igra dobro cele sezone a kuci su nepobedivi, borac i mega se tamo nisu snasli, nece ni sloboda koja je u problemu, micevic presao u metalac, kuburovic povredjen, neki mladji sad dobijaju sansu ali zeleni su za pobednicki mentalitet...

to junace....ja ne masim nasu ligu samo da znas :jumpall:

sto nema kvota na sajtu de si ti pronasao kvote ? :nisamodavle:

druze daj neke infoeeeeeee ja ti dam da je vaso micic povredjen za megu ...al ebem li ga i vosa izgleda ima povreda zato je i pukla proslo kolo----dundjerski valjda i jos neko ---a i hendi veliki 8.5
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Niko123 » 23 Nov 2011, 11:17

nolinjo wrote:
Grobar89 wrote:
nolinjo wrote:

moji se jos drze

:jumpall:

Mislio sam na to,da ti vise nisu u igri... :laugh:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 182900-932

Valjda ce da dodje...
Niko123

Postby ofkovac » 23 Nov 2011, 21:33

znas kako, ja igram preko neta zbog produzetaka, ponuda izadje vece pred tekmu, betcity prepisuje samo i izbaci ponudu na dan utakmica ali tad vec granice nisu neke, redovno se razlikuje ponuda za neke meceve kad se uporedi sa mozzartom,

evo navescu prvo sigurnije:

proleter-metalac over 158,5 (online ili betcity bolje zbog eventualnog produzetka)

okk-borac under 153,5

zeleznicar-bkk radnicki H2( ako ne igra bojovic domacinu ovo je tip vikenda, ako neko moze da nabavi info neka okaci)

smederevo-sloboda H1( nadam se da ce biti povoljnije negde od mozzartovih 8,5)

a ostale:

radnicki fmp-tamis under 149,5

vojvodina-mega over 163,5( ako se dundjerski oporavio a kazes mici povredjen mozda probati i H1)
ofkovac

Postby nolinjo » 23 Nov 2011, 23:27

tamis moze oni dobri bunkerasi :)

smederevo mi je kec ,al jednu dobiju 5 razlike jednu ubiju hendi ...sloboda je ocajna ali ebiga slabo nasi dolaze u hendi

vosa je proslu pukla zboog neigranja dundjera
a ja sam dva kola zaredom pao over poslednje vosu 88 u prvom delu i na kraju u minus
i onda okk mega u prvom preko 90 i ubili me :(

a da fiks dana radnicki vec sam to na jednom forumu i stavio :D malo sam ukrao od tebe malo sto je i meni ,...poslacu ti na pm forum ima odlicnih informacija
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby ofkovac » 24 Nov 2011, 12:08

i ja sam pao taj over radnicki-vosa :trtmilojka:

okk-mega sam igrao H2, ovi se vratili dan ranije iz izraela hendi bio 9,5 na netu :kos:

pazi, smederevo jeste dobijalo tesno, ali koga, borca, megu i tamis, borac i mega pucaju na super ligu a tamis nije kanta za napucavanje,iscimacu danas drugara, imamo insajdera iz slobode koji nas obavestava o povredama i stanju u ekipi...

e da, poslao sam mejl sa pitanjem za bojovica i dobio sam odgovor u roku od 24 h svaka cast stvarno...

Milos je zaradio veoma nezgodnu povredu na treningu i njegov povratak se sa nestrpljanjem ocekuje. Ipak, pitanje je da li ce biti spreman za subotu. Mi se nadamo da hoce ali na njemu i lekaru je da procene kako je najbolje. Trebao je da istrci na teren u Kosjericu (KUP) ali nije mogao...

Pozdrav.

dobila ih crnokosa 87:69, ali verovatno ih bolelo uvo za kup...
ofkovac

Postby nolinjo » 24 Nov 2011, 12:36

ma meni drug kaze koji igra za megu neke informacije koje nisu za javnost,kolko povecanje plate i ostalo ,castio ih zalizani i ja MAZGA STAIVM OVER A 2.55 DVOJKA U GLAVU nisam jos prezalio
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby ofkovac » 24 Nov 2011, 12:39

@5 JE BILA KVOTA NA NETU MOS MISLITI KOLIKO SAM JA ZALIO :tap:
ofkovac

Postby nolinjo » 24 Nov 2011, 12:43

ofkovac wrote:@5 JE BILA KVOTA NA NETU MOS MISLITI KOLIKO SAM JA ZALIO :tap:

:girlcry:

ipak cu da uzmem Balabana sa hendijem :nargile:
malu cu analizu da uradim,al mi reci neki insider iz slobode
znam da su u kanalu i da leba nemaju

uz to jedan preso u metalac ,zaboravih micovic ili tako nesto-stade mi mozak
on imo 10 pls poena

delicemo pare na pola

bate pocni da igras tipsteraj ...treba nam lova :nargile:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby ofkovac » 24 Nov 2011, 12:47

jel to neko interno takmicenje?

micevic iz slobode otisao u metalac, kapiten kuburovic povredjen, ali nije to presudno, mladjima su smetali stariji sa garantovanom minutazom i sad mladji dobili svojih 5 min, ovde vise igram zbog smedereva i raspolozenog balabana, samo ocekujem da na netu bude manji hendi nego kod mozzarta...
ofkovac

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje