Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Fudbalska kladionica

Postby Burke » 03 Sep 2011, 18:23

Ма једино што ме плаши је да не буде нека намештаљка. И једни и други сте томе вични :bleh: Не бих се изненадио прелазу 1-2, или 2-1.
Burke

Postby Tajler » 03 Sep 2011, 18:31

Ma ne razmišljaj u tom pravcu. To je prijateljska utakmica, i još klupska. Tu i da dođe prelaz teško da će biti zbog toga što je nameštena. Jednostavno, koja kladionica će da primi veliki novac na prijateljsku utakmicu, pa još prelaz? Pri tom, jedna od ekipa je sa Balkana..
Evro kladionice neće sigurno, a Azijati su više nego oprezni.
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby AirBall » 03 Sep 2011, 18:39

mali_buda wrote:Don't ever understimate the heart of a champion! :jezik:

Sale Shamrock ce sa stilom izgubiti ovu utakmicu...

3-1... :P
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby mali_buda » 03 Sep 2011, 19:05

Mi ne namestamo ovakve beznacajne utakmice. Mi smo veliki klub i samo namestamo utakmice od kojih zavisi ulazak u LE :nargile:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby nolinjo » 03 Sep 2011, 19:40

A. Italiano - U. Catolica picks home win odd 2.38 stan james stake 10/10 ...ko ima online kladjenje ide kec na moju odgovornost dobio sam informaciju direktno iz cilea :nargile:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 03 Sep 2011, 23:09

nolinjo wrote:A. Italiano - U. Catolica picks home win odd 2.38 stan james stake 10/10 ...ko ima online kladjenje ide kec na moju odgovornost dobio sam informaciju direktno iz cilea :nargile:

1-0 (31)BENITEZ
1-1 HARBOTTLE(58)
2-1 (Pen86)CANUHE
3-1 (90+2)CANUHE samo cu vam reci da se trenutno penali izvode ... :nargile:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 04 Sep 2011, 17:49

CRNO BELI SVET wrote:Nije blokirana, nego je odložena, Brazil igra sutra sa Ganom u Londonu, pa su čelnici Santosa zatražili odlaganje meča, jer su i ovako tokom cele sezone osakaćeni igrali prvenstvene mečeve bez Ganso-a, Nejmara, Elana kada je igrala reprezentacija Brazila, što na kopa Amerika, što prijateljske mečeve...

Moj tip za danas:

Koritiba-Korintijans 1 9/10 2.15 MAXBET

Vidish nisam znao za prijateljsku,nisam uopste gledao reprezentacije.A stavio sam i ja Koritibu na tiket,znachi dobro sam cenio :okk:

Na brasiliero tiketu imam Koritibu,Palmeiras,Flamengo i Ceara 1 & gg (nju imam i na drugom 3+ )
Felipao

Postby nolinjo » 04 Sep 2011, 22:55

nolinjo wrote:20:30
urugvaj prva liga

nacional montevideo -racing montevideo 2-1
@ 29.00 bwin

mali urugvajski gradski derbi ...padanje kvota na domacina ,u najavi jedna "zanimljiva utakmica

2/10

a0-1 CROSA(Pen34)
1-1 (55)BOGHOSSIAN
2-1 (62)BOGHOSSIAN
3-1 (86)VIUDEZ
3-2 CROSA(87) :nargile: domaci sa igracem manje :harmonikas:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 05 Sep 2011, 15:41

Tajler wrote:19:00h, Valerenga 2 - Stromsgodset 2
pick : Valerenga 2, odds : 2.38 @sportingbet
stake 10/10

Valerenga 2 je u poprilično lošoj situaciji, moraju dati sve od sebe da bi izbegli opstanak. I ove nedelje će imati podršku momaka iz svoje prve ekipe, danas bi trebalo da ih bude 5,6. Naravno da to ne znači da će išamarati tim koji je 4. na tabeli, ali na ovu kvotu ih svakako uzimam.

Today plays namely Vålerenga 2 home game in the Fair Play League against Strømsgodset 2. Although it is top to bottom, so it is not completely hopeless to win this fight.
Lars Iver Strand has announced that he will give everything for
Vålerenga 2, so that he is attractive when he's Bosman played after the
season. With him from a squad he has Gudmund Taksdal Kongshavn, Fredrik Stoor, Alexander Solli, Andreas Nordvik, Adnan Haidar and Mohammed Fellah.

prosli put je valerenga sllala samo 2 igraca na gostovanje skeidu i izgubila 6-0 ....ali ovaj put igraju kuci ,i 5-6 jako bitnih prvotimaca ce igrati na daanasnjem mecu ,stime sto izjava mozda i ponajboljeg igraca Stranda da ce dati sve od sebe da bi uzeli nove bodove sve govori koliko im pobeda znaci

9/10
kvota na jedinicu oko 2 ..mozda i manje posto non stop pada
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Tajler » 05 Sep 2011, 16:22

Ne bih ja to dirao ispod 1.9. Tamo je sve moguće. A i ovaj preview ništa ne priča o Stromsgodsetu, koji je btw 4., već samo o Valerengi, kao da se ona pita za sve.
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby nolinjo » 05 Sep 2011, 16:44

Tajler wrote:Ne bih ja to dirao ispod 1.9. Tamo je sve moguće. A i ovaj preview ništa ne priča o Stromsgodsetu, koji je btw 4., već samo o Valerengi, kao da se ona pita za sve.

aS trømsgodset squad:
Lars Cramer (0), Martin Gundersen, Behajdin Celina (1), Krister Aunan (8), Kim Olav
East Garden, Razak Nuhu (4), Viktor Hellum, Mads Ryghseter (0), Kjetil LundeBakken (0), Mads Gundersen, Truls Johansen, Stephen Johansen (5), Tokmac Nguen (0),
Gustav M. Wikheim, Eirik Markegård (9) , Colin Nkee (0).

The marked players are in in first team rosters of a total of 29!!! players, the numbers stand for how many times the have played for the first team. We see that only 4 players could be mentioned as first team regulars or substitutes.

That is why i go for a home win here, GL to all... :nargile:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 05 Sep 2011, 18:47

sta je sranje igram 2-1 quiding i 0:1 stoji stoji ... i samo 45 minut penal za domace 1:1 p.p :(
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Tajler » 05 Sep 2011, 18:48

1-3 poluvreme
Isuviše malo informacija o Stromsgodsetu...da li im je neko suspendovan, povređen, u kom stanju je ekipa..
To što ti momci nisu igrali za prvi tim nije toliko bitno, kao što je bitno da su ti isti momci 4. na tabeli.
Ne znam koji mi je đavo bio da uzmem u obzir tipstere iz Skandinavije u obzir, polu-svet koji umišlja da su tipsteri..neverovatno.
Jedini koji su gori od Balkanaca su oni.
Balkanci su bar ložane, a ovi jednostavno ne znaju da procene informacije koliko su bitne..kao deca.
Tajler

Postby nolinjo » 05 Sep 2011, 21:40

Tajler wrote:1-3 poluvreme
Isuviše malo informacija o Stromsgodsetu...da li im je neko suspendovan, povređen, u kom stanju je ekipa..
To što ti momci nisu igrali za prvi tim nije toliko bitno, kao što je bitno da su ti isti momci 4. na tabeli.
Ne znam koji mi je đavo bio da uzmem u obzir tipstere iz Skandinavije u obzir, polu-svet koji umišlja da su tipsteri..neverovatno.
Jedini koji su gori od Balkanaca su oni.
Balkanci su bar ložane, a ovi jednostavno ne znaju da procene informacije koliko su bitne..kao deca.

3:3 ...ebiga verovatno public bet :dunno:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Tajler » 05 Sep 2011, 22:00

Ne znam, ali vidim po svojoj statistici da mi Skandinavci prave veliki minus; ustvari ne Skandinavci nego baš Norvežani.
U buduće ću ih značajno smanjiti.
Tajler

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje