Phi vs Chi -> tezak par i pravi derbi Easta...mozda odigrati na iznenadjenje i odigrati na domacina. Sto se poena tice -> Phila +pts, ipak su domacini. Realno -> ovo veceras ne treba igrati.

...nemojte ovo da igrate - zaboravite...

Orl vs Wiz -> Orlando ima 4 uzastpona poraza, moraju vecras da pobede. 1 na domacina i +pts ukupno...red je da Orlando odigrao neku tekmu sa dosta poena.
Bos vs Tor -> Boston u dobroj formi, realno je to fix dana...Granica je 177.5 i dosta je nezahvalna, Toronto los u napadu...-pts, samo da Toronto ne predje 90...

...Boston -> +pts...
NJ vs Det -> pobeda domacina i plus pts na Netse.
Noh vs Suns -> ocajan par. Ne bih ovo odigrao...ali eto zbog neke statistike -> -pts.
Dall vs Okl -> ni ovo ne treba igrati. Dirk se vratio, pobeda Dallasa i ukupno - pts.
Mil vs Mia ->Osveta Majamija. Poene ne bih igrao.
Min vs Ind -> ukupno + pts...i navijacki cu odigrati h2.

Sas vs Hou -> pobeda domacina, -pts, i -pts Houstona.

Por vs Cha -> h1. Poene ne bih igrao, ali cisto zbog prognoze -> + pts Portlanda.
Utah vs Lac -> +pts mi je realno kao i pobeda Clippersa, jer izgleda da nece igrati Al Jefferson....i +pts Clippersa, da ne zaboravim.
Toliko od mene...i ovo sto sam napisao je previse. Sada vi izaberite, iskombinujte i pogodite.

Jedan tiket cu odigrati sigurno -> pobede Bos, Orl, Netsi i Spursi...a preostala dva -> neki mixevi.