Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na košarku

Re: Klađenje na košarku

Postby Alonzo » 03 Feb 2012, 11:27

Šareni wrote:@alonzo

dobro si me podsetio, paris sam skroz zaboravio a jos ga stavio na tipsteru :tap:

ma ja cu da igram zbog tulona a na parisa, jer je tulon toliko ocajan da je to zalosno, oni primaju u proseku 97,5 poena

Spojicu to i azovmas za 1000 kinti. Da li vredi uopste igrati taj azovmas?

Felipao wrote:Igramo u soccer-u a ima i u betcity kojeg vise nema kod nas... Brate nista bolje od ovih poena i skokova,josh kad ima ponuda kao sto ce biti veceras...Sinoc sam isilovao jer bilo svega par opcija a nijedna mi nije bila realna osim Galinarija sto se tiche igracha...

Kako ne - ima odlicnih opcija, gledas missmatch, formu...sada Deron ubija, Granger takodje...moze lagano da se prodje. Znam da je nekada moglo u bet city, ali odavno nisam prolazio tu.

Ma sinoc one tekme uopste nisam ni racunao u neko ozbiljno kladjenje...cak sam i napisao da ce mozda Atlanta da kiksira, i uopste se nisam iznenadio...jedino je Portland razocarao, dok Griffin nije igrao 4/4 protiv Denvera, mada su idioti ispali. :D
Alonzo

Postby nolinjo » 03 Feb 2012, 11:28

Šareni wrote:
Felipao wrote:Igramo u soccer-u a ima i u betcity kojeg vise nema kod nas... Brate nista bolje od ovih poena i skokova,josh kad ima ponuda kao sto ce biti veceras...Sinoc sam isilovao jer bilo svega par opcija a nijedna mi nije bila realna osim Galinarija sto se tiche igracha...

ne znam odakle ste, betcity ima 2 lokala u ns, a bg gospodar jevremova 32a/2 , Vojislava Ilića 39 (vozdovac), bul kralja aleksandra 179(zvezdara), vojvode stepe 457a , a ima ih jos po gradu sigurno

sto se poena tice, ima ih u meridijanu i nba i el (oni imaju ubedljivo najvecu ponudu za EL sto se poena tice), a u maksbetu ima isto svaki dan poeni za nba, skokova nema.

meni je zabranjen ulaz u milenijum ,a oni jos uz soker imaju ponude igraca kod nas u selo ,ebem ti kolko smo mi selo ,sneg pado pola sata ulice imaju 30 cm snega :laugh: ko da smo 300 km od beograda a ne 30 :thumbdown:

a pederi zatvorili betcity ,jer kad dodje brat seljak da uplati tiket vidi onu debelu listu ,od 500 straana, kaze sta je ovo bre ..i ode prekoputa u mozart

a zato mi majstori flourball-a i ostalih indijanskih sportova moramo za bg-

nego daans ce brat varda da pocepa st petersburg ...samo da se nije umorio od puta do tamo :laugh:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Šareni » 03 Feb 2012, 11:30

Sto ti je zabranjen ulaz ? :biggrin:
Šareni

Postby nolinjo » 03 Feb 2012, 11:31

Šareni wrote:Sto ti je zabranjen ulaz ? :biggrin:

:roll: 2 puta im je bilo dovoljno ,treci put su rekli izvini ali ne moze vise tako :)
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Diktator » 03 Feb 2012, 14:28

Treba mi pomoc za sastavljanje dva tiketa..od toga jedan ludacki sa 10+ parova :biggrin: Takvi obicno padnu,ali nema veze..hocu da se igram.
Nebitno je kad se igra,moze sve od danas do ponedeljka sto je izaslo na listama kladionica.
Igram u Mozzartu,evo lista

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje# ... 8,150,25,4

Za onaj 10 + parova igracu sledece

Domzale vs Zagreb 2 (1,5)
Cibona vs Futur 1 (1,6)
Radnicki vs CZ 1 (1,5)
Olimpija vs MTA 2 (1,2)
Krka vs Cedevita 2 (1,45)
Triumf vs Uniks 2 (1,4)
Real vs Bilbao 1 (1,3)
Kantu vs Venecija 1 (1,35)
Kolosos vs Ikaros 1 (1,10)

jel zna neko zbog cega je kvota na 2 u mecu AGOR vs Kavala 3,3 ? :huh:
dajte taj NBA :ajdejebote:
jel ide dvojka na Filadelfija vs Majami?
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Šareni » 03 Feb 2012, 14:54

unics slobodno h2, ili doh2
paris h2/doh2 [6.5]
mzoe i siena doh2 [4.5]
barsa doh2 [7.5]

ima zanimljivih parova
Šareni

Postby Diktator » 03 Feb 2012, 15:20

Gledam sad rezultate i tabele ruske lige..uniks je uzasno los u tom takmicenju..
o cemu se radi? :huh:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Niko123 » 03 Feb 2012, 16:15

Aleksa wrote:Gledam sad rezultate i tabele ruske lige..uniks je uzasno los u tom takmicenju..
o cemu se radi? :huh:

Pa verovatno su sve karte bacili na VTB i EL...
Niko123

Postby Casper » 03 Feb 2012, 16:18

Mislim da je mec izmedju Heliosa i Zagreba jedan debeo over.....iako Mravima nisu otisli Simon i Morovic.
Slovenci igraju dosta brzu kosarku.....sutiraju poprilicno za 3 poena.
Zagreb gotovo bez sansi za f4.
U najavi mec bez odbrana :biggrin:
Mozzart nudi 152.5 po 1.85 i 149.5 po 1.60
"Ми навијамо за Партизан прво зато што га волимо, а тек онда - зато што је најбољи!"
"Кад Партизан не би губио, како би знао да ли га волим?"

Душко Радовић
Casper

Postby Niko123 » 03 Feb 2012, 17:23

Ljudi izvinite ako me je neko pratio za ovaj Azovmas,gledam sada utakmicu,pa oni pojma nemaju,na koga sam ja bacio pare... :sick: :facepalm:
Niko123

Postby Alonzo » 03 Feb 2012, 21:24

E ovako, igrao sam sl...

Tiket 1 -> Bos 1, Orl 1, Hou 1, Okl 1

Tiket 2 -> Mil +pts, Orl +pts, Den vs La +pts

Tiket 3 -> Den +pts, Mia 2, Okl +pts, Dal vs Ind +pts

Iskreno - sada sam malo bolje pogledao schedule - i petak i subota su zesce zajebani. Idealni su dani za vracanje para. Nema nekog gostovanja, pa da se uzmu 2-3 kvote od 1.5-1.7, uzas.

Morao sam da odigram na Majami...:D...

U svakom slucaju - ceo dan pijem, pa nisam ni imao vremena za neke bolje analize... :laugh: ...cik ispratite ako smete... :laugh: :laugh: :laugh:

Vidimo se na nba temi oko 3-4-5h...:D...
Alonzo

Postby Felipao » 03 Feb 2012, 22:39

Bio sam ceo dan u Bg,upao sam pre sat vremena na 20 minuta u kucu tako da do sada nisam imao vremena da bacim tipove za NBA.Pa evo mojih tiketa,ko ima vremena i zelje nek isprati

Image

Image

Image

Image

U sledecem postu pojasnjenje.
Felipao

Postby Felipao » 03 Feb 2012, 22:46

Vasington je jednostavno value kakav mora da se isprati pa makar po cenu da se padne.Stvarno mi nije jasno po kom osnovu su bukiji proglasili Toronto za izrazitog favorita...U to ime je odigran i Jang koji moze odbrani Torontu da isporuchi zavidan broj poena,a sigurno ce uzeti dosta suteva.Lav skokovi-covek jednostavno kupi sve pod svojim koshem,proslu utakmicu je imao 10 komada u prvoj cetvrtini,mislim da on moze lagano do 13.5 a proslu utakmicu je granica bila 14.5 ako se dobro secam.Dzenings,vec tradicionalno igram protiv Detroita da ce neko da ih izreseta,zadnji put sam vatao Derona sad bi trebalo Dzenings bez problema.Josh bez Boguta su svi poeni prebacheni kod njega.Denver-LA je predlozio Alonzo i svidelo mi se,Stodemajer minus,mislim da ne moze Garnetu da isporuchi tolike poene i da ce se ispromasivati,Rubio takodje minus jer em ima ocajan sut em sad se vratio Bizli u ekipu,divljace jako,on i Lav,nece Rubio sutnuti na kosh...Oklahoma bi trebalo da dobije,favoriti su,Galinari prva violina Denvera u tekmi sa puno poena i Anderson koji mora da se ispostuje :D
Felipao

Postby nolinjo » 03 Feb 2012, 23:06

vidi ovog felipao-a a se kurci ...kao da nesto zna :P

pizda nije smela minesotu tim 2 over 100.5 jok nece zabice 110 ko iz picke
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Felipao » 03 Feb 2012, 23:27

Vidish da imam i Minesotu,jes corav :D
Felipao

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje