Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Edge » 03 Jul 2025, 14:02

Ziks96 wrote:Ako bi recimo relativno uskoro raspisao izbore i ako bismo konacno skinuli morone i bolesnike sa vlasti, da li bi postojala sansa da se stopira expo i da se ne odrzi?

Da to se mora uraditi, stopirati EXPO i spreciti pljacku veka.
Edge

Postby Sezione » 03 Jul 2025, 14:19

https://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=551&cl=16

Spoiler: pokaži
A ko je Mirko Mijučić?

Mirko Mijučić je još jedan poltron sa Kosova i Metohije, skromnog znanja, poljoprivrednik koji sa sestrićem od Bogoljuba Karića poseduje plantaže borovnica, koji je u službi napredovao i stigao tu gde jeste samo zahvaljujući zemljacima, kumovima, lovcima, pijancima itd, ali nikako kao profesionalac i kao neko ko to zaslužuje. Inače Mijučić je kum Veljka Odalovića pa mu je tako dok je Bratislav Dikić bio komandant, a Ivica Dačić ministar policije, priznata škola. Iako je bez ikakve zasluge zauzeo mesto nekom akademcu ili nekome ko je sposobniji, Mijučić se nije zadovoljavao svojim izvršilačkim radnim mestom. Zbog čestih problema po gradu, pijanstava, nasilničkog ponašanja i druženja sa licima iz kriminogene sredine, čak ni Dikić nije mogao da mu da neko rukovodeće mesto. Po dolasku Božovića pokušava da se nametne tako što doskorašnje prijatelje i drugare sa kojima je radio na poslu a i van njega (obezbeđenja poput Rutovića, Boška Crnogorca što je zapalio porše kajen), namešta i doprinosi tome da se isti zbog radnji koje je i on obavljao nađu na spisku za analizu rizika. Da se radi o bolesnom karijeristi, koji gazi preko mrtvih samo da dođe do cilja, vidi se i iz činjenice da je na taj spisak stavio i dotadašnjeg druga Vojkana Kostića i ako ga je Kostić spasao od ozbiljnijih batina u noćnom klubu Nana, kada je Mijučić bio pretučen od strane obezbeđenja tog kluba, a da ne prođe sa ozbiljnijim posledicama upravo je zasluga Vojkana Kostića koji ga je zaštitio.

Zbog svog kuma Odalovića, bio je zaštićen mnogo puta. Bezbroj dolazaka na posao u alkoholisanom stanju je samo jedan mali deo koji mu je tolerisan. Javna je tajna da je imao običaj da pijan u kafanama ili noćnim klubovima glumi šerifa vitlajući pištoljem a čak je znao da svoj pištolj da krimosima sa kojima se družio da i oni malo glume šerife. Inače Mijučić je poznat i po tome da voli da daje nadimke komandantima Žandarmerije, pa je tako Dikića zvao zdepasti, Božovića kalimero, Dragovića zec a Lukovića vepar. Kako god svi ovi komandanti su mu nesebično pomogli da bi mogao da napreduje, pa je tako po dolasku Dragovića postao šef odseka za bezbednost, zamislite apsurda da čovek koji je važio za problematičnog doće da bude prvi bezbednjak. A još crnje je ako se zna da je isti u dva navrata posle izlaska u teško alkoholisanom stanju ukrao trolu i autobus i provozao par stanica da bi dokazao kako se njemu može sve. Nakon što je Dragović smenjen a Luković postavljen za komandanta, Mijučić još napreduje, doduše na asistenciju tadašnjeg komandanta odreda Žandarmerije u Beogradu Bore Gladovića, (istoga je Nebojša Stefanović postavio kasnije za zamenika komandanta Žandarmerije gde je i sada) postaje pomoćnik komandanta odreda Žandarmerije u Beogradu. Sada bi Luković sve dao da ovo nije uradio jer je Mijučić preskočio i njega i sve ostale i napravio link preko Zvonka Veselinovića kod Gašića pa sada radi o glavi i samom Lukoviću.

Takoće po odredu kruže priče da je mnoge koleginice u odredu seksualno uznemiravao, pojedine su iz straha pristajale na oralni seks u kancelariji, gde bi ih ovaj pozivao kao pretpostavljeni, garantujemo da kada bi se koleginice a i Mijučić podvrgli poligrafskom ispitivanju u vezi seksualnih opštenja i uznemiravanja, rezultati bi bili zapanjujuću. Inače Mijučić Mirko je veoma nepošten čovek, kvaran i prevrtljiv, sa veoma skromnim znanjem i mogućnostima. ali veoma nametljiv i napadan da je nemoguće ne primetiti ga, kao što ste vi to već primetili u zgradi RTS-a. Ako ovaj čovek doće na čelo Žandarmerije ili nekog od odreda, to će biti najveća sramota i katastrofa jer će to izazvati nikada veće nezadovoljstvo u celoj Žandarmeriji. Ko god ga je kod Gašića protežirao, gadno je pogrešio.

Da se ogradimo i od činjenice da ni drugi kandidati koji pretenduju na to mesto komandanta odreda nisu neke cvećke, ali su za ovoga što se morala i profesionalnosti, čojstva i junaštva tiče, doktori nauka.

Evo kakve glave nas vijaju po ulici

Ovo za trolu zna pola grada
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Koridor » 03 Jul 2025, 14:24

Suzdrzacu se od bilo kakvih komentara, samo ako moze neko da posalje Ljageru, Koridoru i slicnima. Gledate na sopstvenu odgovornost.

https://www.instagram.com/stories/vesel ... Jtc2Q1aQ==

Pokusavam skontati kakav ti problem imas da me svako tri dana pominjes. Ne znam ciji si klonirani nalog al me to i ne zanima.
Drugo, vrlo je jajarski pominjati covjeka kog su trajno banovali i koji ti ne moze odgovoriti, a takodje pominjes i mene redovno jer ono daj da i njega posaljem tamo gdje je lajger. Bas jajarski.

Sto se tragedije tice, strasna je i neka je laka zemlja svim poginulim u Novom Sadu. Tragedije su se desavale i desavace se i u Srbiji i u Hrvatskoj i bilo gdje drugo. Bez obzira ko je na vlasti.Gori od onih koji ih umanjuju ili relativizuju su mi samo oni koji lesinare nad njima zarad jeftinih poena. A takvih je mnogo, a o suzama je pjevao i pokojni Bora Corba.

I na kraju nema potrebe da me svako par dana uzimas u usta. Shvati ja sam puno toga u zivotu prosao i imam stav i ne zanima me kome se taj moj stav svidja ili ne svidja on je moj. Niti sam provokator niti defetista a narocito ne neko ko ce pisat nesto da bi se nekome svidio.

Dakle moj stav je jasan. Vuciceva vlast je smanjila nezaposlenost, izgradila Srbiju i doprinijela da i ona sirotinja koja decenijama nista nije imal dobije koru hljeba. To su oni socijalni slucajevi koje rado ismijavate. Statistika je neumoljiva i u pogledu zaposlenosti i u pogledu novih bolnica i puteva i stadiona i svega drugog.

Protiv studenata i djece nemam apsolutno nista i moje dijete je student i studira u Kragujevcu i ne slazem se ni sa njom u pogledu protesta.

Moje misljenje je da se nista nece promijeniti i da je ljudima dozlogrdilo u velikoj mjeri blokiranje ulica i puteva, a to su i ponovoljeni izbori u Kosjericu potvrdili. Trecina onih koji su glasali protiv Vucica i za opoziciju na birackom mjestu je promijenilo misljenje u 15 dana i zaokruzilo Vucica.

I da skratim, Vucicu savrseno odgovaraju agresivne blokade ulica jer one na dugi rok stvaraju gnijev naroda ka blokaderima, zato policija koristi minimum sile. A da je tako potvrdjuju brojni skupovi sirom Srbije mimo dva najveca grada. Da se ovo desava u Francuskoj, Belgiji ili Austriji policija bi brutalnoscu sve zavrsila u dva dana.

Izbora nece biti, a na kraju nece biti ni studentske liste jer ce centri moci u opozicionim redovima sve to oboriti i razvuci ko gibanicu, zavadice djecu izmedju sebe, a sluzba je odavno u svim plenumima i prati svaki korak.

A da je tako imas snimljene razgovore sa tih plenuma gdje se jasno vidi da postoje lisice koje prate svaki korak i tacno znaju sta slijedi. A neka si ti ziv i zdrav pa da i vidis ovo o cemu ti pisah i kako ce biti vec do Nove godine.
Koridor

Postby Sezione » 03 Jul 2025, 14:28

Protiv studenata i djece nemam apsolutno nista i moje dijete je student i studira u Kragujevcu i ne slazem se ni sa njom u pogledu protesta.

Ti si izgleda mnogo veci izgubljeni slucaj nego sto je delovalo na prvi pogled

Boze me sacuvaj
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby ИлићКапитен22 » 03 Jul 2025, 14:29

Као да пише онај из Јагодине.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby RomanticSupporterPfk » 03 Jul 2025, 14:32

Ispran mozak, ali mislim da ne vredi objasnjavati
RomanticSupporterPfk

Postby Niko123 » 03 Jul 2025, 14:32

Ali "centri moći u opoziciji" :laugh:
Niko123

Postby Ziks96 » 03 Jul 2025, 14:57

Dobro evo posto mi brisu komentare nema veze moze i ovako. Prozivam i tebe i Ljagera (kojeg iako nema da zna da nije zaboravljen) zato jer ste pristalice ovog nakaradnog rezima. U mom sistemu vrijednosti takvi ljudi trenutno zauzimaju mjesto koje ni Dante nije mogao da opise tako da pojacacemo diskusije nije problem.

Veli coek sagradili se putevi, da ali od nasih para, tako mogu i ja da gradim i to bi bilo ok ajde da se ne ugrade ko zna koliko puta i kao slag na torti ne urade ga ni za one osnovne pare, kamoli za te sto su se ugradili pa tako vidimo da nam novi putevi nisu za k posle kratkog vremena, poplave na autoputu itd. O lokalnim, gradskim putevima da ne pricam, to je tek horor film, kocke na Trgu republike kao zlatni primjer.

A volio bih da mi odgovoris sta mislis o ovom tekstu koji je Sez izbacio?

EDIT: Karelia koliko puta sam ti rekao da me zaobidjes sa savjetima i prozivkama na licnom nivou i ti ne odustajes, stvarno si legenda. Prozivacu koliko ocu i to nije tvoja stvar, kad smatram da sam precerao izvinicu se i kraj price a obzirom da bi me instant banovali kad bih napisao sta stvarno mislim ovo je super.
Last edited by Ziks96 on 03 Jul 2025, 15:05, edited 1 time in total.
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby jupol » 03 Jul 2025, 15:02

Koridor wrote:Protiv studenata i djece nemam apsolutno nista i moje dijete je student i studira u Kragujevcu i ne slazem se ni sa njom u pogledu protesta.

Naravno da imas. Samim tim sto podrzavas kriminalce, a podrzavas. Ti si bukvalno lik koji opravdava pedofile i manijake i prica da devojcice ne treba da idu u kratkim sorcevima. To je to ono sto ti opravdavas, samo sto nisu oni koji seksualno zlostavljaju decu nego ih zlostavljaju na drugi nacin, time sto im nude drogu, tuku ih po ulici, uzimaju im pare, poslove i buducnost preko korupcije i nepotizma. Dakle to sto ti pricas da je drugaciji politicki stav nije drugaciji politicki stav nego krivicno delo u rangu pedofilije (priblizne su kazne po zakonu). To nije nesto na sta ti imas demokratsko pravo, kao sto nije ni podrzavanje pedofilije, nego je sramota za odraslog coveka i roditelja.

E sad, sto takvi kao ti tolerisu narko dilere i smatraju ih drugacijom politickom opcijom, ali bi samarali pedofile, moze da bude iz dva razloga:

1. picke ste pa ne smete da samarate dilere, jer je velika verovatnoca da ce diler da te oplavi, a pedofil je uglavnom neki bedni bolesnik koji ce da te moli da ga pustis
2. imate korist od rezima i zato tolerisete sve te zlikovce koje rezim pusta sa lanca da ga cuvaju (verovatno biste i pedofile isto tako podrzavali kada bi oni imali nacin da odrzavaju rezim - slicno smo videli u SAD)

U oba slucaja ste sramota.
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Ziks96 » 03 Jul 2025, 15:10

Nego Koridore jel mozes da mi kazes sta mislis o tome sto su pomilovane osobe koje su djevojci slomile vilicu? Takodje, da li smatras da je opravdano da policajci samaraju fotografa zbog videa na kojima se oni ponasaju sovinisticki kao i da lome kosti studentima koji mirno protestuju?
Last edited by Ziks96 on 03 Jul 2025, 15:13, edited 1 time in total.
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby White Mamba » 03 Jul 2025, 15:12

Sigurno je dozlogrdilo neutralnima, e boli nas kurac. Da prostis. Zato sto su ti koje podrzavas najobicnija gamad, zato je vani 150k leti. Ili 35 ako verujes u puteve i stadione :lol2:
Zato nas je u martu bilo 300+k i bice opet
I zato je drzava u kolapsu a ovaj na ivici nervnog sloma. Jer hocemo da zivimo ko ljudi ne ko gamad. Necemo da legnemo bolesniku na rudu jer smo ljudi. Nek raspise izbore pickica. O, leteo gospodin. Brisite onda
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Gerzovo » 03 Jul 2025, 15:17

Koridor je banovan, trajno.
Tako da vam ne može odgovoriti.
Gerzovo

Postby gladijajator » 03 Jul 2025, 15:25

Морам да се убацим, на моју велику жалост ово што пише овај Коридор слушам скоро сваки дан овдје код нас у Српској и ову причу врти 95% људи поготово у мањим срединама, ово је прича као наручена и научена коју су сервирали они и она гласи није бајан и најбољи АЛИ и нисам за њега АЛИ , и то су чак и нека средња мишљења која звуче ботовски али упаковано, скоро сваки дан чујем и бруталније ставове од младих па до баба и ђедова од 90год.
Мозгови су испрани преко машинерије информера и осталих тв канала и ту тешко има помоћи, ко год каже супротно и да Српска даје подршку вјерујте ми да лаже јер не даје и нема је, бар не за студенте и нашу младост, Коридор је слика и прилика тог мишљења а има и бруталнијих и још горих, пост звучи мало песимитично али је истинит и жао ми је јер јесте и јер смо то допустили.
gladijajator

Postby Niko123 » 03 Jul 2025, 15:26

Ja razumem da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ovo je bilo klasično provociranje. Samo na ovo" nezaposlenost, izgradio, podigao" da vam padne mrak na oči
Niko123

Postby Dare » 03 Jul 2025, 15:28

Glas takvih je glasniji jer znaju da će morati svog šefa, bika iz Bakinaca, sutra da brane.

Ali to što su glasniji, ne znači da je druge strane malo, i da podrške iz RS nema. Mladost će osloboditi ovu zemlju!
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje