Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby jupol » 01 Aug 2025, 15:25

Niksicanin wrote:Хоће ли и кога ће жртвовати Психо?
Овај морон Тома је идеалан, колико сам пратио нико га не подноси. Види се да је блавор по изјавама и појавом. Родитељи му не дјелују тако, случајно сам био са њима у друштву, мој добар другар је кум Наде Момировић, она је Делићка из Никшића.
Не сумњам да хоће, ако му то буде ишло у прилог. Наравно и Весић је идеалан, неће се суза за њима пуштити.
А можда и Расим. Е и он би му идеалан био.
Ово под условом да је он диго рампу за ова привођења.

Или је неко други, као овдје код нас. Јавна је тајна да СПО хапси само по налогу Американаца. Као и све друго. Изгледа да они држе ову власт овдје, да би је ови блавори из ЕУ обурдали давно.

Cudna je malo reakcija tabloida za dogovorena hapsenja. Da su stvarno dogovorena iskoristio bi to Vucic za neku izjavu tipa "nema privilegovanih", "ozbiljna drzava" i sl.
Za pljuvanje po tuziocu i pricu o drzavnom udaru mu ne znaci nista hapsenje Mone i Vesica... Plus ovim skicanjem tabloida ostavlja utisak da nema kontrolu nad situacijom... Jedino ako nije dogovorio neki svoj kontranapad kojim ce da pokaze svima ko je glavni...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby odabranisoj » 01 Aug 2025, 15:27

Meni deluje da se sprema kontranapad i da ce da hapse sve redom
odabranisoj

Postby Hendrix » 01 Aug 2025, 15:42

Ja mislim da ovo nije farsa, nego se on previse osilio, pa gazde hoce da mu skrenu paznju. Bilo je jos nekih znakova pored puta zadnjih nekoliko dana, ali videcemo...
Hendrix

Postby Eddie Brock » 01 Aug 2025, 15:52

Ma sarena laza, da se desava nesto...
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby soniko » 01 Aug 2025, 15:57

Vucicevic u programu uzivo prica kako su komandiri molili tuzioce da se akcija odgodi :biggrin:

A inace teza da je vlast iznenadjena ovim pada u vodu sa informacijom da je Goranče juče osjetio bol u stomaku, povisenu temperaturu i nagon na povracanje i da je nocas operisan, prevodu od silnih njegovih bolesti sad su se uhvatili ili za zapetljaj slijepog crijeva ili kamen u zuci :roll:
soniko

Postby Monogamija » 01 Aug 2025, 16:26

Što se mene tiče neka crkne
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Malkovic » 01 Aug 2025, 17:08

soniko wrote:Vucicevic u programu uzivo prica kako su komandiri molili tuzioce da se akcija odgodi :biggrin:

Доктор јурис Вучићевић из Шареника.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Zoran_Partizan » 01 Aug 2025, 19:03

Хапшење је као пенал у фудбалу или слободна бацања у баскету. Сами по себи ништа не значе ако се из тога не поентира. Чак и оне потврде се издају да неко "није осуђиван", а не " да није хапшен".
Zoran_Partizan

Postby BlackOwl » 01 Aug 2025, 19:21

odabranisoj wrote:Meni deluje da se sprema kontranapad i da ce da hapse sve redom

Ili ovo, ili hoce da prebace fokus naroda sa studenata na tuzioce koji su njihovi na ovaj ili onaj nacin.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Mikisha » 01 Aug 2025, 19:51

Pazi ovu mrtvu kurvu u koji period godine ovo pise jebem li joj familiju kud im sekuritatea nije busila plinske boce kad su se lansiravali preko dunava da bog ti oluja kucu pustosila generacijama
Image

Lagani dupli pasovi, ko cavi inijesti
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Dexi » 01 Aug 2025, 19:54

Tacno se vidi razlika kad studenti orgsnizuju protest i kad oni vode pricu,i kad to rade obicni gradjani ili ne daj boze opozicija.

Ozbiljna priprema,logistika,brojnost,organizacija i dalje je sve na vrhunskom nivou :okk:

Inace sto se tice hapsenja danasnjih ,moje misljenje je da je to nazalost jos jedna farsa ili trik nenadlezne institucije,jer ne verujem da on koji sve drzi pod svojom sapom ,da je dozvolio da se ssd tamo neko odmetne.
Last edited by Dexi on 01 Aug 2025, 20:36, edited 1 time in total.
Dexi

Postby Buzz » 01 Aug 2025, 20:05

Ovo vise nije slucajnost sta retard Marinika radi, ej da ti pises da nas u ponedeljak ceka oluja, debil raspali. Neka, neka, i sa tim debilima cemo se obracunati, samo polako...
Buzz

Postby balkanski spijun » 01 Aug 2025, 20:41

Bez nervoze.Nista nedobijete time.

Sve izlazi na videlo i to je najveci dobitak.

Pocistiti sve,za vek vekova.
balkanski spijun

Postby Pit Bull » 01 Aug 2025, 21:01

Ako vecini u drustvu jos prije 5 godina nije bilo jasno da su Djilas i Marinika Vucicevi ljudi, onda i ne treba cuditi sto smo tu gdje jesmo.

Ja kad sam to pisao i-ha-haj poodavno na ovoj temi, imao sam XY napada sa argumentima "bitno je samo da su protiv Vucica".

Jesu, kako nisu.

Isto kao sto se potvrdilo i da je Solak Vucicev igrac na kraju ispao.

Lazna opozicija, lazni opozicioni mediji.

I fino sto su studenti razbili igranku i predstavu.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Fratelo » 01 Aug 2025, 21:30

Evo recimo da jedna lista budu studenti, druga opozicija, treca Vucic.

Lupam, opozicija bude tas na vagi. Da li postoji garancija da neko od tih poslanika opozicije koji fale Vucicu za novu vlast, nece uci u koaliciju sa njim?

E zbog toga je bitno da oni ostanu ispod cenzusa, a da studentska lista kao najjaca dobije najveci deo od tih propalih glasova ispod cenzusa.
Fratelo

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje