by AirBall » 03 Sep 2011, 15:11
Uzeo sam za sada Tipsarevica 2,85 i Federera -6,0 hc gemova 1,77(povracaj novca, ako je tacno 6)...
Tipsi lezi Berda, ima pozitivan h2h i u velikoj je formi, dok je Cilic Federerova bitch...
Sto se ostalih meceva tice razmisljam o hendikepu -3,5 na Monaca, jer defitnivno ne lezi Haasu, a i mislim da mu vise odgovara best of 5 mec...
A kod zena mi je zanimljiva opklada na Serenu -5,5... Bukvalno gazi, a Azarenka joj je redovna musterija...
Na nase devojke se ne bih kladio ni pod razno... Ova mala Stephensova sto gira protiv Ane je najveca nada Americkog tenisa, lici dosta na Serenu (crnkinja i fizicki dominantna), dok Pavlyuchenkova ne lezi Jeleni... Ima 2-0 h2h protiv Jece... Mozda je cak i value na Ruskinji...
Kroz glavu mi prolazi i Dolgopolov, ali to mi se svidja samo zbog koeficijenta, nemam nijedan racionalan razlog za ovu opkladu...
Mozda cu probati za sitno i Vaniu King 12,00 koeficijent protiv Wozniacki, sto zbog moje teorije o Amerikankama na ovom turniru, sto zbog nekonstantnosti Dankinje...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза