by Monogamija » 16 Nov 2022, 09:05
Ja uvek igram 2 sejva. Jedan gde odaberem neki klub za koji se emotivno vežem (Zvezda, Metalac, Voždovac, Zemun...) i onda gazim dok mi ne dosadi.
Drugi sejv odaberem neku ekipu koja je nekad bila top (Minhen 1860, Dinamo Drezden, Bolton, Birmingem ili tako nešto) i onda vagam kad počnu da mi stižu ponude i idem ako mi se svidi ekipa i liga. Sad trenutno igram FM20 gde sam krenuo sa Minhenom 1860 i posle sezone i po sam dobio otkaz jer nisam ušao u Cvajtu u prvoj sezoni, odnosno ispao sam u doigravanju. Potom sam otišao u Radnički Niš gde sam dogurao do 3. mesta u ligi iza Zvezde i Partizana, pa mi je uprava sve živo rasprodala i dao sam otkaz. Zatim sam prešao u PLS i preuzeo Zemun gde sam vodio 2 i po sezone, kada sam došao u Zemun spaosao sam ih od ispadanja i uprava bila prezadovoljna. U slede dve sezone sam bio konkurent za Super ligu jer sam konstantno bio 3. i nikako nisam uspeo u plej ofu da uradim korak napred. Dao sam otkaz i uzeo Radnički iz Zrenjanina koji je ušao iz Srpske lige Vojvodina. Na krilima mladih pozajmljenih igrača Zvezde, Partizana i Čuke sam uspeo da kao 2. uđem Super ligu i uzmem kup na penale. Čak sam razbio i Trabzon u kvalifikacijama za LE, ali me Paok u 2. kolu sjebao. Stiže ponuda od Viljareala i oberučke prihvatam. Ono što sam primetio je da je Španska liga jebeno teška za igru. Bukvalno, od 20 klubova, 17 je sličnog ili boljeg kvaliteta. Baš zajebano. Posle 3 sezone idem u PSV gde evo već igram 5 sezonu i kidam.
Sad, kad uporedim ova dva sejva, ovaj drugi mi je opušteniji (nije da se ne nerviram) verovatno jer ga igram više zbog ljubavi prema FM - u. Dok ovaj prvi mi dođe da polomim komp kad krene logika igre da jede govna.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul
SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!