Board index Sportske zanimacije Multimedija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby shakota » 01 Jul 2025, 13:18

Golden Warrior wrote:Zajebite degenske price oko kuke i motike.

Sad cu vam objasniti na mikro primeru i zasto.

Najvise ljudi kojih znam iz okruzenja su na prostestu jer im je pun kurac ovog bezvlasca a ne jer zive lose. Ako senior programeri sa 3-4 iljade mogu konstatno da izlaze na ulice to sigurno ne rade jer zive lose. Najjace jos da uzmu ciglu i sipku i da se biju protiv kordona policije.

Ali zato svaku kuku i motiku koju znam da krpi kraj sa krajem ili su direktni caciji, ili rade u nekom minstarstvu, posti, opstini, komercijali... Pa kad ih pitas oces na protest krene prica : "E ne mogu radi i zena tamo, vamo, dobicemo otkaz"... Pri tom medju tim ljudima ima i onih kojima bi to bila usluga, jer gori posao i za manje para sigruno ne bi nasli ali zona komfora je cudo....

Kao i za studente, naravno da tu ima masa klinaca koji ce da dodju na zurku, slikaju, jure klinke. I sta sad?

Inace se vidi da se tatica vratio u zemlju, veceras kerovili dosta agresivniji na razbijanju blokada. Ne znam kakva su iskustva sa drugih mesta?

Pazi ovo sa 3 soma u Bg ne moras da se bunis, kao da su uhvatili Boga za jaja, A Bg u rangu sa Briselom po cenama, da li bi se takvi tamo hvalili svojom zaradom?

Kao da kazes u NY imam deset soma i sta mi ko moze.. :biggrin:

Srpska posla, kada imas sto dinara vise u dzepu od onoga do sebe mislis kako ti nesto manje moras od drugih...

I oni znaju da ako se sada ne pobune sa ovim tempom pljacke i inflacije ce za dve godine stedeti za kosti i kacamak..

Nije bas tako da njih boli kita milionerska a sirotinja toboze mora da zapne...

Svi smo u istom kurcu.
Last edited by shakota on 01 Jul 2025, 13:21, edited 2 times in total.
The wolf on the hill is never as hungry as the wolf climbing the hill
shakota

Postby Niko123 » 01 Jul 2025, 13:18

Kako nema? A Pumpaj? :biggrin:
Niko123

Postby PERA » 01 Jul 2025, 13:19

Fratelo wrote:Evo je podrska iz Rusije za Vucica, gledajte kako ga brane.

Sreca pa su nasi zapadni prijatelji i partneri na strani naroda

https://www.danas.rs/vesti/politika/dugin-vucicev-legitimitet-je-nestao/

Inače se dugin tamo pita taman koliko i prase pred božić. Zato lavova i peskov a niko ne sluša, dugin je glavni.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Stefanm992 » 01 Jul 2025, 13:22

shakota wrote:
Golden Warrior wrote:Zajebite degenske price oko kuke i motike.

Sad cu vam objasniti na mikro primeru i zasto.

Najvise ljudi kojih znam iz okruzenja su na prostestu jer im je pun kurac ovog bezvlasca a ne jer zive lose. Ako senior programeri sa 3-4 iljade mogu konstatno da izlaze na ulice to sigurno ne rade jer zive lose. Najjace jos da uzmu ciglu i sipku i da se biju protiv kordona policije.

Ali zato svaku kuku i motiku koju znam da krpi kraj sa krajem ili su direktni caciji, ili rade u nekom minstarstvu, posti, opstini, komercijali... Pa kad ih pitas oces na protest krene prica : "E ne mogu radi i zena tamo, vamo, dobicemo otkaz"... Pri tom medju tim ljudima ima i onih kojima bi to bila usluga, jer gori posao i za manje para sigruno ne bi nasli ali zona komfora je cudo....

Kao i za studente, naravno da tu ima masa klinaca koji ce da dodju na zurku, slikaju, jure klinke. I sta sad?

Inace se vidi da se tatica vratio u zemlju, veceras kerovili dosta agresivniji na razbijanju blokada. Ne znam kakva su iskustva sa drugih mesta?

Pazi ovo sa 3 soma u Bg ne moras da se bunis, kao da su uhvatili Boga za jaja, A Bg u rangu sa Briselom po cenama, da li bi se takvi tamo hvalili svojom zaradom?

Kao da kazes u NY imam deset soma i sta mi ko moze.. :biggrin:

I oni znaju da ako se sada ne pobune sa ovim tempom pljacke i inflacije ce za dve godine stedeti za kosti i kacamak..

Nije bas tako da njih boli kita milionerska a sirotinja toboze mora da zapne...

Svi smo u istom kurcu.

jeste , bez pola milijarde se ne isplati ni da se rodis , ne znam kako su one silne kasirke i soferi i radnici na gradilistu zivi uopste ako je nekom sa 3k evra mesecno "onako"
Stefanm992

Postby shakota » 01 Jul 2025, 13:24

Srpska posla, kada imas sto dinara vise u dzepu od onoga do sebe mislis kako ti nesto manje moras od drugih...

Ovo je poenta druze
shakota

Postby Rhino Gattuso » 01 Jul 2025, 13:27

Mašinski fakultet 16h
SRBIJA
Rhino Gattuso

Postby Golden Warrior » 01 Jul 2025, 13:49

@Sakota

Nije poenta da se oni hvale vec su tu na ulici, vise su bogatiji za neku mozdanu vijugu i zelju za zivotom u nekom normalnijem drustvu.

Ceo post se odnosio na to sto je neko rekao dok se ne digne kuka i motika nema nista od ovoga, nazalost mislm da je najmanje na ulicama procentualno tih koji zive ''najgore''.

Uostalom neka izadju na ulice svi koji osecaju potrebu i sto se mene tice neka se ponasaju kako hoce... Malo mi je licimerno da ja sam zameram nekom detetu sto nije uzelo palicu u ruke i krenulo na kordon policije ili nebitno nekom Kalincu ili Vanji...
Golden Warrior

Postby shakota » 01 Jul 2025, 14:04

Golden Warrior wrote:@Sakota

Nije poenta da se oni hvale vec su tu na ulici, vise su bogatiji za neku mozdanu vijugu i zelju za zivotom u nekom normalnijem drustvu.

Ceo post se odnosio na to sto je neko rekao dok se ne digne kuka i motika nema nista od ovoga, nazalost mislm da je najmanje na ulicama procentualno tih koji zive ''najgore''.

Uostalom neka izadju na ulice svi koji osecaju potrebu i sto se mene tice neka se ponasaju kako hoce... Malo mi je licimerno da ja sam zameram nekom detetu sto nije uzelo palicu u ruke i krenulo na kordon policije ili nebitno nekom Kalincu ili Vanji...

Tacno je brale moj, upravo zato je njihova i nasa odgovornost utoliko veca, bas zbog te po koje vijuge vise.

Slazem se ja sa tobom generalno, samo mislim da si u ovoj recenici boje poentirao.

Nije stvar u staleznim razlikama, vec u sveobuhvatnom socijalnom nezadovoljstvu, gde smo svi u istom sosu.

I bas zato misllim da je imperativ i obaveza svakoga od nas podjednaka bez obzira na to kolika ko ima primanja.

Ustalio se kod nas malo vise taj lazni gospodski nivo sagledavanja i kikiriki komformizam, kao i kompleks vise vrednosti, nevezano za tvoj post..

Svi kao jedan ili nas nece biti
Last edited by shakota on 01 Jul 2025, 14:17, edited 2 times in total.
shakota

Postby zeppelin » 01 Jul 2025, 14:15

Golden Warrior wrote:@Sakota

Upravo sam to i napisao.

zeppelin wrote:Dok se ne digne kuka i motika od ove priče nema ništa, a od njih nema 'leba trenutno, ispran im je mozak totalno.
zeppelin

Postby Old school » 01 Jul 2025, 14:17

Istina. Moja porodica daleko bolje finansijski živi i od ženine i od moje najbliže familije. Čak su i jedni i drugi poprilično ugroženi ovim nakaradnim sistemom ali ne pada im na pamet da se priključe protestima, za njih oni ne postoje. Za skroman život uvek su im krivi neki imaginarni "zlotvori" koji ruše sneška belića. To je kad ih sve pobrojim min. 20-30 punoletnih ljudi.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby odabranisoj » 01 Jul 2025, 14:26

65% do 15h. Ide ovo na 85 do kraja dana
odabranisoj

Postby shakota » 01 Jul 2025, 14:29

Navodite evidentne razlike u kognitivnim sposobnostima i percepciji, zato su u normalnije vreme pametniji, vestiji i moralno odgovorniji bili viteštvo i njihova obaveza je bila da zastite siromasne, slabe, nesposobne i nemocne..

A ne da od njih ocekuju da oni uzmu stangle zato sto losije zive, mene samo zanima gde se to zagubilo..
Last edited by shakota on 01 Jul 2025, 14:30, edited 1 time in total.
shakota

Postby Mikisha » 01 Jul 2025, 14:30

Kunem se majkom, zivotom i ranjenom dusom svom, sledeci put ako cujem argument mi sad imamo puteve ili da neko kaze da keva nije mogla da mu se zaposli dok mesija nije dosao, a da ta osoba nije zvanicno mentalno obolela, vraticu ga u detinjstvo bez upozorenja.

Kaze putevi, pa mamu ti jebem zvoni mi u usima svaki put kad krenem autom u centar zrenjanina pa opaucim u rupu kraj glavne apoteke, nemoguca je za izbeci, u sred centra grada.

Pisam se u usta svima i svakoj pandurcini ubogoj koja nije prijavila probleme sa ledjima i uzela bolovanje.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby BlackOwl » 01 Jul 2025, 14:36

Mikisa reci kako ljulja zuta kaldrma kod secerane, pogotovo kad padne kisa pa popuni rupe.

Po bgu su kratercine. Evo malopre se vozio po ovim sporednim ulicama na vozdovcu, časova jaruga brale
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Fratelo » 01 Jul 2025, 14:38

Svaka ulica u Beogradu je zrela za novi asfalt.

Mislim da neko treba da izucava ljubav izmedju Srba i asfalta, ne mora leba da jede, ali ako ima asfalt onda se sve prasta.

A tek prica oko plata, ne kapiraju mentoli da su pre 15 godina za 10 hiljada dinara mogli da kupe ono za sta danas izdvoje makar 30k.
Fratelo

PreviousNext

Return to Multimedija