Board index Sportske zanimacije Multimedija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dubac034 » 15 Aug 2025, 18:55

Poštovani predsedniče Sudijske organizacije FSB, predsedniče KUSA i drage kolege,

Povodom pojavljivanja fotografije na kojoj se vidi prvi čovek FSB Nikola Lazetić koji se suprotstavlja građanima Beograda na protestu, podnosim neopozivu ostavku na sve funkcije u sudijskoj organizaciji FSB.

Bivši internacionalni sudija
Dragomir Stanković
Dubac034

Postby Dubac034 » 15 Aug 2025, 18:58

Raste broj ljudi koji se ograđuju od mafijaške organizacije i nisu spremni sve da gutaju.
Dubac034

Postby Fred Perry » 15 Aug 2025, 19:15

Mitro wrote:Kao neko ko živi u Bg ceo život a otac mu je iz Sarajeva a pola porodice u RS u Milićima, tačno mogu reći šta misle ljudi u RS i kakva je percepcije ljudi ovde u BG o svemu. Ljudi iz RS žele Srbiju koja ima jaku vojsku, bliske veze sa RS a ne žele Srbiju koja će se zbog nekih fantomskih EU integracija odreći RS, Vučić emituje to mada je kao i sve kod njega to sve prevara i vrv bi radi ostanka vlasti prodao sve pa i RS. Sa druge strane opozicija ili šta god je nausuprot Vučić ne deluje da ima bilo kakvo mišeljenje o RS ili o bilo čemu, bar kad govorimo ovoj nekoj formalnoj opoziciji Marinika-Đilas za ovu studentsku listu nzm. Problematika ljudi u RS je drugačija u odnosu na problematiku ljudi iz Srbije. Srbija treba jednom konačno da se odredi da li želi da bude neka regionalna sila i da onda snosi posledice svega toga što ide uz to, što vrv znači nikada ne ulazak u EU, vrv uvek lošiji standard građana. Ili će prihvatiti sve što se od nas traži, priznati Kosovo u postojećim granicama, odreći se RS i pristati da bude neka ok državica na periferiji dešavanja. Ovo večito cinculiranje gde pola ljudi ruši Vučića što nije još krenuo tenkovima na Kosovo a pola što ga nije priznao ne vodi nigde, ista priča je bila i sa Miloševićem.

Znači ljudi iz RS hoće jaku Srbiju ali zato neće da stanu uz svoj narod protiv tog Vučića koji radi na tome da tu Srbiju potpuno uništi, i koji je njima deo iste vlasti zajedno sa Dodikom.

Dobro neće da podržavaju Đilasa, koji je pritom njegov pa ne vidim tu razliku ali okej, a Dodik je isto tako bio deo iste ekipe i da tom vlašću

Zvuči kao dobar izgovor za deo stanovništva koji su prosto narodski pičke kao i ovi ovde koji su neutralni , i podržavaju i Dodika i Vučića .Ok kao i ovde ima deo jednostavno ekstremno neinteligentnih ljudi koji čak i takve elementarne stvari ne kapiraju ali to je manjina.

A šta kažu na to što im decu RS ovde Vučić leši od batina, mislim jel ih kao malo sramota da se klinčadija iz RS ovde bori za svoj narod ?

Mislim to su njihova deca, komšije, sugrađani ajde razumem boli me dupe za nekog klinca sa Ceraka ili iz Niša, ali kako sebi opravdaju ovo .
Fred Perry

Postby murinjo80 » 15 Aug 2025, 19:19

Kod Generastaba slaba ekipa .Ovi se opet skupili ispred stranke .Gde su ljudi ?
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby BlackOwl » 15 Aug 2025, 19:29

murinjo80 wrote:Kod Generastaba slaba ekipa .Ovi se opet skupili ispred stranke .Gde su ljudi ?

Knez, galerija
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Golden Warrior » 15 Aug 2025, 19:31

murinjo80 wrote:Kod Generastaba slaba ekipa .Ovi se opet skupili ispred stranke .Gde su ljudi ?

Polako bilo mnogo vruce danas. Mada da se ja pitam mozda bih i ostavio tamo da dzupe. Da uposle celu hitnu pomoc da ih razvozi na druga mesta...
Golden Warrior

Postby Cuburac » 15 Aug 2025, 19:36

Ne shvatam bas najbolje ove kritike upucene prema RS u vezi protesta ili podrske vlasti. Sasvim je legitimno da u skladu sa svojim moralnim nacelima podrzavas vlast ili opoziciju (studente) u Srbiji.Ne moramo svi isto da mislimo, jer se nase misljenje zasniva na licnim iskustvima i principima kojih se drzimo u zivotu
Isto tako je moje legitimno pravo da se odredim u odnosu na taj stav, a jos mislim da ovo nije pravo mesto na kome se o tome treba pisati.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Antipop Antonije » 15 Aug 2025, 20:06

Koji bre stav i misljenje?!
Podrzavanje SNS je stav?
To je ravno tome da je neko podrzavao Ustaski pokret uz objasnje da ima pravo na stav...
Jebem mater svakom ko dolazi sa Kosova i preko Drine da bije ovu decu i gradjane. Svinje namirene za sitne novce
...mogla je ovo biti ta sezona
Antipop Antonije

Postby Bogun » 15 Aug 2025, 20:11

Antipop Antonije wrote:Jebem mater svakom ko dolazi sa Kosova i preko Drine da bije ovu decu i gradjane. Svinje namirene za sitne novce

Iskreno, jebe mi se odakle dolaze.

Mogu iz kuće da mi budu, nek se teraju u tri lepe.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Inzaghi » 15 Aug 2025, 20:12

U centar gosn Bogune.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Antipop Antonije » 15 Aug 2025, 20:15

U pravu si Bogune...tu nema dileme.
Nego se potegla vidim prica o tome plus zaista ljudi drugacije reaguju na to kad neko ima rezervnu drzavu, posao,zivot,grad ali smatra da nije zgoreg da ode da glasa malo do Bg i motkom zaradi dnevnicu.
Antipop Antonije

Postby trisekunde » 15 Aug 2025, 20:18

trisekunde

Postby Antipop Antonije » 15 Aug 2025, 20:35

Naklon do ispod zemlje za Stimca.

A inace oni Krickovi su gadna govna.
Sinoc sam bio u direktnom kontaktu sa njima (nisam se tukao) ali sam jednom trazio legitimaciju i da dokaze da je policajac sto je i ucinio zaista, gde je mene pitao kasnije zasto kao gradjanin nosim kacigu- pa reko, zato sto nas gadjaju torpedima ovi koje stitite.
Antipop Antonije

Postby Buzz » 15 Aug 2025, 20:38

Ovaj Stimcev govor su trebali odrzati lideri opozicije, ali posto su se posakrivali u misije ruoe, neka se tornjaju i oni u pm, zajedni sa huljom...
Buzz

Postby Bogun » 15 Aug 2025, 20:44

Buzz wrote:Ovaj Stimcev govor su trebali odrzati lideri opozicije, ali posto su se posakrivali u misije ruoe, neka se tornjaju i oni u pm, zajedni sa huljom...

A da su ga ipak održali, onda bi bilo da su došli da guše proteste. :D

Koliko vidim, policija sa dugim cevima u Beogradu.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

PreviousNext

Return to Multimedija