Ja opet uzeo po malo da pikam.Uzeh Stugart,prva sezona 4 mesto 23 boda iza Levera.U Ligi Evrope ispao u polufinala od Lila,gol u 87 minutu (povrede me unakazile).Sad drugu sezonu,prosla polusezona,prvi sam,celicna odbrana! U LE se posprdao,sve pobede u grupi i sad imam lake protivnike osmina i cetvrt finale,u domacem kupu sam u cetvrtfinalu isto.
Zvezda ekipe:Vagner Lav !!! Postigao vec skoro 60 golova za malo jache od jedne i po sezone.Platio ga 15M u prvom prelaznom,sav budzet maltene skrko na njega (i od prodaja raznoraznih Marica,Pogrebnjaka i slicnih nafatirao finu lovu).Od upotrebljivih Stugartovih igracha Timo Gebhart maestro,proglasen najboljim igrachem Bundes.Onda Trash,bekovi Celozzi i MOlinaro (koga sam sad prodo,imam Aoga i Monzona),Funk (nije nesto ali devojka za sve,sve utakmice je ushao sa klupe),Tasci DC,Bularuza sam sad prodao (dobar al cim primirishe 30 godina ja to prodajem
) i Kuzmanovica prodo u Lion posle ok prve sezone.Od pridoslica tu su Huvedes,stigao iz Salkea drugi letnji za 10M i uz Lava jedini dvocifren transfer,majstor! Iz Genka Jelle Vossen,Matuku i Courtois gosha,tu je Valeri Australijanac,odlican box to box a ima i prangiju,Modeste Mbami koga sam doveo sa transfer liste da zakrpi a odlican anchor man,sad tu imam i Nkulua iz MOnaka,Lepoint iz Genta da zajachi konkurenciju (dobar je) Gara Dembele iz Bugarske i Cicero Brazilac za dz dosho sad,videcu kakav je.
Igram romb,pas igra,brzi bekovi,u napadu defensive forward Vossen i poacher Lav.Timo Gebhart iza njih i da Dzagoev mu je rezerva,zaboravih da ga spomenem,vec drugu sezonu je kod mene na pozajmici.