Board index Život van sporta Svet oko nas

Демографија

Re: Демографија

Postby Lajger » 28 May 2025, 11:16

Foteljas wrote:Nista tu nije cudno, naprosto je sve manji broj zena u fertilnom dobu.
Ocekivati da ce one u ovakvom okruzenju volsebno odjenom krenuti da masovno radjaju po 3-4-5 dece, mislim da je totalno iluzorno, sve da im se daje i deset puta vise novca nego do sada.

Jebo to ,ako ne promeniš atmosferu.
Ne može zdrava sredina biti s feminizmom.
To je kao da rak lečiš flasterom .
Feminizam razara nacionalno tkivo .
Jedan od jahača apokalipse.
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Foteljas » 28 May 2025, 11:18

Naravno da je i promocija feminacizma jedan od uzroka, ali nije jedini. Naprosto je ovde klima za radjanje dece ocajna po svim pitanjima.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Houdini » 28 May 2025, 11:26

koliki procenat zena, u fertilnom dobu, koje znate bi svrstali u feministkinje?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Foteljas » 28 May 2025, 12:22

Nije mali, jer se sistemski i u kontinuitetu preko medija non-stop plasiraju narativi o ugrozenim zenama i zlim muskarcima, a velika vecina njih to automatski usvaja i to utice na formiranje svesti o drugim pitanjima.
Foteljas

Postby Sezione » 28 May 2025, 12:23

Ne gubite se
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Houdini » 28 May 2025, 13:36

Foteljas wrote:Nije mali, jer se sistemski i u kontinuitetu preko medija non-stop plasiraju narativi o ugrozenim zenama i zlim muskarcima, a velika vecina njih to automatski usvaja i to utice na formiranje svesti o drugim pitanjima.

koliko je to "ne mali", svaka cetvrta, peta osoba?

recimo ja u mom okruzenju znam jednu harcore feministkinju, moju sestru od strica, ali i on ima dvoje dece.. jedna polufeministkinja jos (mada rogobatno zvuci) koja zeli decu u narednih par godina..
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Lajger » 28 May 2025, 13:43

Ženi se kad prijavi nasilje uvek veruje , uvek je muškarac kriv za sve .
Dočim se suprotno prijavlivanje za nasilje relativizuje .
Sad ako slučajno pogledaš u devojku , rizukuješ da te optuže da si manijak .
Pa forsiranje rodnih kvota .
Hoće da budu jednkaije .
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Foteljas » 28 May 2025, 13:45

Znam vise njih koje sa manjim ili vecim zarom zastupaju navedene stavove. Pocev od koleginice sa posla (ima vanbracno dete, ali sa ocem je u jako losim odnosima), preko dve dalje/daleke rodjake (jedna je razvedena), do dve poznanice (same, bez dece).
Svakako nije zanemarljiv broj.
Foteljas

Postby Houdini » 28 May 2025, 13:58

pa ako znas 10 zena onda nije, ako znas 50+ ili 100+ onda jeste.. plus sto neke imaju decu od tih feministkinja..

u svakom slucaju minimalan uticaj na broj rodjene dece u ukupnoj populaciji..
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Lajger » 28 May 2025, 14:09

Evo ti moj komša
Komša glasno priča ,žena ga prijavila za nasilje u porodici.
I ako je nije takao .
I udaljili ga iz kuće .
Kuće koju je sazidao pre nego što ju je upoznao .
2.primer gde se obesio kad je saznao da nije biološki otac detetu.
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Stefanm992 » 28 May 2025, 15:10

ima do finansija , ima do loseg nacina zivota sto prouzrokuje sterilitet , ima do "osecaja propustanja" gde riba misli da propusta neki haos ludilo zivot ako se uda a lik da propusta neku misicu ili plejboj zivot ako se ozeni devojkom sa faksa/posla/iz komsiluka , ima i do seksualnih devijacija

inace mnogo danasnjih feministkinja realno i nisu feministkinje nego se kriju iza toga da sakriju frustraciju , kad god neko krene o tome kako zene/muskarci ne zele vezu/decu i slicno samo pitas koliko si riba startovao u zivotu ( ne racuna se internet ) ili koliko si muskaraca zaista pokusala da upoznas i onda skontas da je pravi razlog nedostatak hrabrosti shvacene na bilo koji nacin i da je mnogo lakse ici na razne delove neta gde ces naci grupu ljudi slicnih sebi da se tapsete po ramenu i govorite sve je kurac mi jedini normalni , nego da uzmes i uradis nesto po tom pitanju
Stefanm992

Postby Гроф Тинторето » 28 May 2025, 15:23

Taj sto ga je isterala iz kuce koju je stekao pre braka, dakle ako se na njegovo ime vodila pre potpisa u opstini, lepo neka tuzi.
Zajednicka imovina je ona stecena u braku, ukoliko se jedan od partnera nije odrekao prava prilikom sticanja imovine.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby rolerkoster » 28 May 2025, 17:28

Meni posebno losa demografija u RS boli,obzirom da se za nju ratovalo pre 30 godina.Ja sam za ceo zivot upoznao jednu bas HC feminstkinju,bivsa koleginica,ali i ona ima dete i naravno razvedena je.Jos se i taj feminizam i najmanje primio od svih tzv "zapadnih vrednosti"kod nas,ili ja imam takav dojam i iskustvo,verovatno gresim i gledam po sebi.
rolerkoster

Postby Lajger » 29 May 2025, 16:02

rolerkoster wrote:Meni posebno losa demografija u RS boli,obzirom da se za nju ratovalo pre 30 godina.Ja sam za ceo zivot upoznao jednu bas HC feminstkinju,bivsa koleginica,ali i ona ima dete i naravno razvedena je.Jos se i taj feminizam i najmanje primio od svih tzv "zapadnih vrednosti"kod nas,ili ja imam takav dojam i iskustvo,verovatno gresim i gledam po sebi.

Sreća u nesreći što i Bošnjaci loše stoje što se tiče demografije tj ne mogu da prebace sunarodnike i demografski nadjačaju Srbe ni u jednoj opštini Republike Srpske.
Oni mučene Hrvate ne mogu da nadjačaju u Žepču ,Vitezu ,Kiseljaku ,Odžaku i Orašju .
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Lajger » 29 May 2025, 16:07

Namerno se žene pujdaju na muškarce.

Manje poznanstva=manje veza =manje brakova =manje dece =manjak radne snage =uvoz iste =promene etničke i verske strukture .
Nije ni čudno što globalisti idu preko žena .
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

PreviousNext

Return to Svet oko nas