Board index Život van sporta Svet oko nas

Демографија

Re: Демографија

Postby Woodoo » 03 Aug 2025, 14:05

Woodoo

Postby Sezione » 03 Aug 2025, 14:10

Pratim ovu grupu jedno 6-7 godina, valjalo bi da im se prikljucimo

Problem je sto mi njima dodjemo kao savrseni bafer za sve
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Edge » 03 Sep 2025, 16:46

https://www.facebook.com/share/r/1DBPMPmcSg/

Iz ovog videa vidimo i zasto toliko ima samaca. Izdvojio bi ovaj komentar:

Nikola Rakić
Devojka br1:
A muskarac se ne odrice svog vremena? Ne odrice se svojih finansija i generalnog zivota i svog mira da bi bio sa zenom? Citiras to "odricemo se karijere" kao da vecinom radite kao medijske i javne/slavne licnosti, profesori nuklearne fizike i kvantne medicine, a ne po Maksiju i drugim poslovno-prodajnim objektima i slicnim izrabljujucim nisko placenim drustvenim poslovima sa niskom odgovornoscu koje ciljano birate upravo zbog niske odgovornosti. Prosecan muskarac moze da pruzi sasvim dovoljno za jedan pristojan zivot, ali ste postale toliko bahate i alave da su vam ocekivanja (finansijska) od zivota (partnera) veca nego sto cete same sebi ikada obezbediti, jer se svakodnevno zatupljujete Instagramom i ostalim socijalnim mrezama prateci razne medijske/javne licnosti misleci da ce i vas zivot izgledati tako ako se dobro "uvalite". Medjutim, problem nastaje kada ne mozete da se "uvalite", i kada trebate dejtovati u svojoj "klasi", onda su ovi sto nude obican i pristojan zivot svi lenstine, vucibatine, propalice i tako dalje, a istina je da su muskarci u proseku sjajni, vredni, i nude mnogo vise nego sto moze zena da ponudi muskarcu (u istoj klasi), samo je problem sto vas taj prosek ne interesuje, vec samo onaj "vrh" od 10%, pa se tako vas 90% koprcate oko 10% muskaraca koji vas sutiraju kao najvece krpe jer ste obicne koze bez mozga. Dakle, moram da vas razocaram, 99% vas nece ziveti taj zivot gde ste u ponedeljak u Parizu, a u petak vec u Dubaiju, obilazeci svet, ne radeci nista, a prikupljati sve zasluge i blagodeti zivota samo zato sto ste zena i zato sto MISLITE da ste sve lepe, prirodne i sta ja znam, istina je ipak malo drugacija, a rezultate te istine jasno vidimo. Dakle, kao sto kazes, bolje biti sam. Muskarci vas slusaju i cuju vas dobro i bez brige, vec vam mahom ne prilaze, a sve manje ce vam prilaziti i iskreno se nadam da ce ti se zelje uslisiti i da ces ceo zivot ostati sama kod svog tate.
Devojka br2:
"Neki muskarci imaju visoke standarde - da zene ne budu niskog morala". Ovde se necu zadrzavati, jer ovde intelekt nije veci od 70. Kada muskarac ne zeli promiskuitetnu zenu, bicu nekulturan polupanicu - kurvu, to se smatra visokim standardom. Malo je dva oka za plakati. I njoj savetujem da ostane kod mame i tate, posto oboje znaju da kuvaju, pa je to neka garancija da nece ostati gladna. Idemo dalje.
Gospodja br3:
Svaka cast gospodjo, ljudi su "naelektrisani" negativnom energijom zbog raznih svojih licnih nezadovoljstava i ocekivanja od zivota jer ne rade nista po pitanju popravljanja istog, a vrlo je poznato da covek koji obavlja makar i neke male zadatke koje je sebi zadao, odnosno kada ih ostvaruje jedan po jedan, pocinje da zraci zadovoljstvom = pozitivnom energijom, i trebamo teziti ka tome da budemo zadovoljni (da radimo ono sto govorimo da cemo uraditi), pa tek kao takvi traziti osobu slicnu nama i dejtovati nakon sto smo "pocistili" nase dvoriste. Zadovoljan covek drugacije zraci i nosi drugaciju energiju.
Gospodja br4:
Tipicna feminjara u godinama. Ona misli da su muskarci preslabi, samo nikako da objasni zasto zene ne preuzimaju ni u 2025. fizicki teske poslove poput izgradnje domacinstava, poslovnih objekata, betoniranja asfalta, odrzavanja infrastrukture, izgradnje internet mreze, struje, kanalizacija, odrzavanje automobila/mehanicarskih radova i tako dalje. Momenta kada im sagradis kucu, ubacis klima uredjaj da je mogu podesiti na 15 stepeni, onda dobijate ovaj "proizvod" od zene gde ona "misli" da su muskarci preslabi, a da su one "te" koje odrzavaju zivot modernog drustva iz kancelarije koju ste im obezbedili. Dakle, iako im je u 2025. dozvoljeno da apliciraju za bilo koj tip poslova, i dalje se odlucuju za drustveno lakse/lake poslove sa niskom odgovornoscu i sa niskim "uticajem" na generalni zivot jednog modernog drustva.
Na nekoj stranici je bila i gospodja/baba br5, medjutim ovde je video isecen pa da nju ne komentarisemo. Tipicna gospodja broj 4, samo trideset godina kasnije.
Edge

Postby Gerzovo » 03 Sep 2025, 18:06

Lično mislim da je najveći problem kratkih, brakova i veza i samoće, prenizak prag tolerancije.
Banalne stvari su prepreke.

Evo, na forumu su većina 30+ ljudi. I dolazimo iz raznih gradova. Koliko znate žena 30+ da su same, bez momka, muža vjerenika?
Gerzovo

Postby Ziks96 » 04 Sep 2025, 12:41

Dobro bi bilo da im je postavljeno i pitanje sta one misle da mogu da "ponude" u vezi/braku sem sto izgleda smatraju da je dovoljno da cascavaju svojom pojavom.

@Gerzovo ja ih znam solidan broj, doduse bas oko 30 godina. Mnoge od njih cekaju nekakvog princa na bijelom konju, mnogim momcima ni ne daju sansu iz nekog najbanalnijeg razloga i tako im citav svijet postane kriv za situaciju samo su one 100% ispravne i onda kad im u nekom trenutku u njihovoj glavi dogori vjencaju se sa nekim ko prvi naidje posle mnogo malo vremena. Posle kuku lele razvod a nisu ni poceli da grade zivot.

Ljudi su bas otisli u k... i jos vise ce.
PKAŠ
Ziks96

Postby Milutinov Tata » 04 Sep 2025, 13:36

Svaka prica ima dve strane, a ovde na forumu druga strane nema glasa. Kriviti samo zene za ovakvu situaciju nije korektno, prvo pogledati u sebe, pa da vidimo ko obilazi kafane i kladionice, ko koga voli da malo "klepi, a ponekad cak i nesto vise, ko ocekuje od zene da nastavi da radi ono sto je njegova majka. O tome ko sme da se dici brojem partnera, a za koga je to sramota, ne bih ni komntarisao. Komentar o karijeri totalno promasen, uz to izuzetno ruzan sa pominjanjem sta se ocekuje od zena da rade, tj. gde im je mesto i kako ih dosticni vidi. Ako je ovaj komntator tipican predstavnik muskaraca u Srbiji, nije ni cudo da ostaje usamljen posle 30. Valjda ce naci neku zavarivacicu kao Dzenifer BIls, ili neku koja se razume u kola kao Danica Patrik. Zivot je Holivud.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Гроф Тинторето » 04 Sep 2025, 15:46

Gerzovo wrote:Lično mislim da je najveći problem kratkih, brakova i veza i samoće, prenizak prag tolerancije.

Zato sto dok su u vezi kad naidje nesto sto smeta, odes kuci i resena stvar. Ili ako razgovaraju o tome, svako drzi svoju stranu posvadjaju se pa onda pojebu i kazu jebote dobro je kad se svadzamo :D

Niko nista ne zeli da precuti, ne kazem da valja cutati na neke krupne stvari, mada te krupne stvari se valjda ranije primete i samo budala misli da ce se promeniti, nego sto kaze covek bas sitnice se ne trpe.

Imas i one koji misle da ce detetom da spasu brak pa zaseru sve nacisto. Takvi su mi najkriticniji.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Foteljas » 04 Sep 2025, 20:36

Milutinov Tata wrote:Svaka prica ima dve strane, a ovde na forumu druga strane nema glasa. Kriviti samo zene za ovakvu situaciju nije korektno, prvo pogledati u sebe, pa da vidimo ko obilazi kafane i kladionice, ko koga voli da malo "klepi, a ponekad cak i nesto vise, ko ocekuje od zene da nastavi da radi ono sto je njegova majka. O tome ko sme da se dici brojem partnera, a za koga je to sramota, ne bih ni komntarisao. Komentar o karijeri totalno promasen, uz to izuzetno ruzan sa pominjanjem sta se ocekuje od zena da rade, tj. gde im je mesto i kako ih dosticni vidi. Ako je ovaj komntator tipican predstavnik muskaraca u Srbiji, nije ni cudo da ostaje usamljen posle 30. Valjda ce naci neku zavarivacicu kao Dzenifer BIls, ili neku koja se razume u kola kao Danica Patrik. Zivot je Holivud.

Ja sam prvi pre nekog vremena napisao da nismo ni mi muskarci u globalu sveci i to za kladionice. Ali, mozda sam subjektivan, gledam svoje drustvo za koje znam da su zaista dobri i kulturni momci, niko ne ide u kladionice, retko kad se izlazi i sedi po kafanama da bi se zapijalo celu noc, imaju ljudi pristojne poslove i zarade za nase prilike, a opet su sami... Uvek se secam kada je jednog javno korpirala cura kojoj je prisao recima "da joj se ne svidja jer drzi cigaretu kao neki intelektualac (sta god to znacilo)". Inace, taj moj prijatelj ima drzavni posao, svoj zaseban sprat kuce i zemlju koju vredno radi sa svojima, a ta "ultra mega giga riba" zato posle nasla nekog ko po njoj jelte nije ustogljen, ali je zato lemao od batina kad su se venacali i dobili dete, pa je morala da pobegne od njega... :roll:
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Гроф Тинторето » 04 Sep 2025, 22:37

Kulturno mu rekla da ne voli intelektualce nego dzibere :D
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Stefanm992 » 05 Sep 2025, 20:17

Gerzovo wrote:Lično mislim da je najveći problem kratkih, brakova i veza i samoće, prenizak prag tolerancije.

Evo, na forumu su većina 30+ ljudi. I dolazimo iz raznih gradova. Koliko znate žena 30+ da su same, bez momka, muža vjerenika?

slazem se za to oko tolerancije , ja sam svojoj sadasnjoj zeni precutao jedno skoro dvocifren broj puta nesto sto inace ne bi i samo bih se okrenuo i otisao , donekle je uticala zrelost a donekle je bila cista slucajnost i splet okolnosti da sve to precutim i odreagujem racionalno

tj ne toliko "precutim" koliko ne reagujem impulsivno i probam da razumem da li kritika ima smisla ili ne

kod mene nema puno zena koje su same u tim godinama , uglavnom su to zesci akrepi koje ne zele da se zadovolje muskim akrepom pa ostaju same , i poznajem 2 izuzetno seksi zene u srednjim 30im koje su same ali toliko emotivno nerazvijene da ih je tuzno cuti
Stefanm992

Postby S73F4N » 06 Sep 2025, 00:05

Ma kod mene bas jako mali broj zena koje su preko 30+,a nisu u brakovima.Sad razmisljam iz razreda samo 2 nisu udate(16 devojaka),a obe top izgledaju,doduse jedna nije bas u glavi sva svoja mrzi ceo svet,pa i ne cudi sto je sama.Druga ortak za sva vremena,druzenja,teme,izlasci,radi dva posla,putuje,eto bila u vezi raskinuli ali izgleda nije se oporavila u potpunosti.A da ne kazem da su se mnogi akrepi iz razreda poudali,cak i one koje smo zvali "misica",pa i ona koju ne znam kako da opisem ali na zensko ne lici.
A muskarci 50% uspesnosti,doduse ima i kockara,zenskarosa,ali i onih koji su ispravni momci,koji imaju stanove,drzavne poslove itd.
Takodje i u ulici,svaka druga kuca neki samac,samo jedna devojka sama.
Sad zasto je tako pojma nemam,da li toliko zena manje ima,ili imaju manje kriterijume...
Sutra bi i majku rodjenu prodali Covicu i Vucicu samo da mogu da vam garantuju uspeh KKP i PFC...
S73F4N

Previous

Return to Svet oko nas