Rekvijem za Srbiju

Tegi wrote:Posto mu je najverovatnije BIA pisala govor..
..
..
Udbaski rukopis, jedan kroz jedan. Vidi se da ga je pisao sveziji kadar, a ne neki julovski krmak.
Bolja opcija je da je ovo ideja americke ambasade, jer je govor potpuno trampisticki, ali to mi je malo verovatno.
Pred prosle izbore je zagovarao otpustanje 200 000 neradnika iz javnog sektora i olaksavanje privatnog biznisa, a sada potencira da je doseljavanje Slovena laz i da zivimo ovde najmanje 10 000 godina.![]()
Crni dane, a crna sudbino!
O kukavno Srpstvo ugašeno,
zla nadživjeh tvoja svakolika,
a s najgorim hoću da se borim!
Tegi wrote:Moraš shvatiti jednu stvar.
Tebi ljudi ne repliciraju zato što ih razoružaš argumentima, već zato što ti inteligencija nije jača strana.
Nigde nisam napisao da se ne slažem sa izrečenim u govoru, pa ni sa njegovim prvobitnim diskursom o parazitskom sistemu, naprotiv, pohvalio sam pisca govora koji si okačio.
Samo sam konstatovao da problem izgovorenog nije u istinitosti/neistinitosti, već u nespontanosti, tj. u tome što je teledirigovan i samim tim je sasvim izlišno da li će Radule izgovoriti Kantov "Večni mir" ili će izneti dokaze da je Isus Hrist Srbin. Smisao ovakvog narativa nije da njegovog nosioca dovede na vlast, pa čak ni da osvesti deo stanovništva, već samo da se u izrežiranoj predstavi pojavi novi interesantni lik sa kojim će protagonista vUČKo uspeti da izađe na kraj. Ako ti to nije jasno, stvarno ne znam šta bih ti rekao.
Kada neko relativno kompleksan koncept svaki put izgovori na identičan način, to samo govori da on nije njegov organski nosilac, već da ga je naučio iz scenarija koji su mu gospodari dostavili. Onaj ko vlada svojim stavovima, ujedno može i da ima više varijacija njihovih iznošenja, a onaj ko ih je nabriflao, ne sme ni sekund da improvizuje.
Udaljen si od ovdašnje svakodnevice i možda ti ovo deluje kao teorija zavere, ali svakom ko je ovde 24/7 unutar ili oko događaja ovo se ocrtava kao trag u snegu.
Users browsing this forum: B13, Claude [Bot], d3ky, Loka, Rodni Troter, Sarpsborg 08 and 0 guests