H. Chinaski wrote:@Ron Swanson
Rone, šta misliš o ''Undisputed Attitude''? Ne slušam inače te ''metalike''. Kad mi je kolega pustio, bio sam u fazonu, šta je ovo DRI, GBH na steroidima? Posle kad sam proguglao, bilo je jasno. Ne znam kako ti kao ''prljava metalika'' gledaš na taj album, ali meni je opasan. Bolje su sve te obrade od originala. Posle sam odslušao sve albume i mogu ti reći, da cepaju (Tomček grlo, ne znam kako uspeva). Nisu mi baš svi legli, ali ima tu dobrog crossovera, nije samo ono South of heaven. Voleo sam kao klinac da ubacim tu i tamo, DRI, SOD, SMF

, što da ne...Ratos de porao...
Kod Slejera krosovera nema ni u tragovima.
Thrash je praktično nastao iz hevi metala i HC/panka, posebno taj koji je Slejer svirao sredinom karijere, pa je i logično to što su obradili pank bendove. Nisam ljubitelj tog albuma, ali jeste dosta voljen među metalcima. SMF kult, još imam kasetu "Lako ćemo".
Slušam Slejer 20+ godina, ali ne volim sve faze jednako. Posle GHUA mi ništa ne valja i to nikad ne puštam, rana faza mi je dobra, ali je prepuna NWOBHM uticaja, pa je ređe slušam. Zapravo, jedini album koji jako često ide u celosti je Reign in Blood, koji mi je u top 10 svih vremena. A imam drugara koji je najveći fan Slejera kojeg znam (životni moto mu je "Sise, dupe, Slejer") i kojem je RIB najslabiji album benda.
Ako ti se dopao RIB, probaj i Dark Angel - Darkness Descends, Morbid Saint - Spectrum of Death i Demolition Hammer - Epidemic of Violence, a imam preporuke i za stilove ostalih albuma.