Klan je bas smesna serija po meni.Prvo "scenario",pa kasting za uloge.Ona dva brata Krstici

,bas su gradjeni i imaju face za uloge krimosa.Fedju vec sam napisao ne gotivim ali on mi je odlicno odglumio Cumeta.Otmice su parodija na sve sto su bile....Brat od Bajrusevicke,nju igra Zivkovic da li bese se zove Katarina

,pa Babovica,itd...
Za Kicica delim misljenje sa vecinom,odbojan mi je kao lik..Par uloga je odigrao odlicno,Sumpora u Kenguru je po meni odigrao ekstra,mada realno u Kenguru su mi svi likovi odlicni i bukvalno svako mi lici na nekog iz kraja.Mislim da su svi prepoznali nekoga iz svog kraja u likovima....Naravno samo Gangula mi je los

,mada je verovatno zbog zivota posle sporta.
Pod Prikritie mi je odlicna serija,drugar mi je preporucio,ja kada sam procitao Balkanska Mafija(glup po meni prevod nasih)nije mi se gledala.Posle preporuke mi je odlicna,nisam verovao da Bugari urade takvu seriju.Dvostruka Igra film im je izgleda bila inspiracija.Glavni glumac mi je antipatican,kao Bikovic npr,sa baby face-om,pisao je neko Rosen Gacov mi je maestralan lik

.A od nasih serija meni je ok Besa,iako isto nisam hteo da je gledam zbog naziva,posle preporuka ljudi odgledah obe sezone.Juzni Vetar sam gledao 1.sezonu ili kak vec zovu prvi deo filma i seriju jer je bila korona i pol.cas pa iz dosade,a 2.deo stvarno nisam mogao.