harper lee wrote:Nevilova je napravila posle osmice jos dve knjige i takodje su dosta dobre, mada ne tako dobre kao Osmica. I molim te ne stavljaj je u isti kos sa ovom bitangom i folirantom od Dena Brauna, to su dve razlicite lige.
Ako volis Orvela i Hakslija uzmi da procitas roman Mi od Jevgenija Zamjatina ako vec nisi. Izuzetna i nepravedno zapostavljena knjiga antiutopije, sigurno jedna od najboljih iz tog zanra.
Nisam ih poredio, nego sam samo hteo da objasnim ljudima na koji zanr mislim, a nazalost ljudi vise znaju za Brauna nego Harlana Kobena.
Inace citao sam 3 Braunove knjige i jedina koja mi se koliko toliko svidela je Digitalna Tvrdjava. Kada smo vec kod ovog triler istorijskog zanra i beletristike, preporucujem i Kejt Mos Lavirint.
Hvala za ovu preporuku, pokusacu da je nadjem.
I da se nadovezem na onu pricu papir knjige Vs e-knige, posto se sinoc i u mom drustvu povela rasprava. Meni je iskreno lakse citati e-knjige iskljucivo zbog komfora, jer mogu lepo da se zavalim i citam, dok se kad citam knjige na svakih 10 minuta se okrecem, pomeram...