ALCZ45 wrote:a za ljubitelje SF-a i svih oblika istog:
Stargate
Jericho
i nezaboravna Blejkova sedmorka (Blake`s 7)
kao veliki fan sf-a mogao bih da ti predlozim stargate atlantis koji se meni mnogo vise svidja nego sg1, dok je universe totalni trash.
Unexpected wrote:Blejkova sedmorka
Galaktika, ona prva, Starbak, Apolo & Co.
i u onoj drugoj galaktiki su isti protagonisti ali je starbak zensko, dok su old man i saul tigh dva karaktera koje "originalna" galaktika nema ni izbliza a mozda ni jedna sf serija.
na listi za preporuku dodao bih i najbolji serijal treka ds9, terminator sarah connor chronicles (TSCC) koji je prekinut clifhangerom
V nije los, mozda cak i firefly.
caprica je dobro krenula ali je prekinuta, SG universe prekinut, ENT prekinut, a serije su mogle da budu nesto.
originalna ekipa koja je radila galaktiku nezadovoljna resenjima iz "nove" galaktike radi remaster stare... tako da ce biti jos jedna saga o sajloncima, ljudima i nadam se capriki 6
od filmova totalna preporuka za dzordz lukasov star wars 1-6... u pripremi je jos jedna trilogija koja je hronoloski ispred 6 filmova koji su do sada emitovani.
inception, matrix, terminatori, x - man, rat svetova (nova verzija), the day the earth stood still... tesko mi ovako od jednom da se setim pa sam verovatno zaboravio neku seriju ili film vrednu pomena.