Felipao wrote:Nego sta mislish,da iskoristim ja ovaj popust i ispazarim Tocak vremena?

E, da, ja sam za Renlija skroz zaboravila. Čudila sam se kada sam tu scenu videla u seriji, a nije baš da nije "cvećka" u knjizi
Uzevši u obzir da ti za ceo serijal (ono što je kod nas izašlo) Točak vremena treba oko 13.000 po redovnim cenama, ušteda od preko 5.000 nije zanemariva. U svakom slučaju, popuste treba iskoristiti.
Ja sam dobila ceo serijal Točak vremena za rođendan, ali još nisam počela da čitam. Kod nas je izašlo 11 delova, a ima ih ukupno 14. Poslednja tri dela (koji još nisu prevedeni kod nas) nije pisao Džordan, već Brendon Sanderson po beleškama Džordana, a za Sandersona kažu da je najbolji pisac epske fantastike u ovom trenutku (ako neko ima iskustvo sa ovim piscem, neka napiše mišljenje, ja nisam još ništa pročitala od njega). I on ima svoju trilogiju, Red magle. To sam htela takođe da čitam, ali sam videla da ni to nije skroz prevedeno (treća knjiga još nije prevedena)
Ne znam šta da ti kažem. Mnogi hvale Točak vremena i ja ću sigurno pročitati. A popuste bi trebalo iskoristiti za šta god. Nije malo 40% za kupljene 4 knjige.