Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Neozbiljni pesimista » 08 Oct 2011, 23:20

Felipao wrote:Nije ni cudo sto imam problem kad sa ovim programom vidim da titl "traje" sat i 22 minuta a serija je dugacka 41 minut...Koji genijalac je pravio titl....Kako to da popravim,tj kako da ga sabijem samo u ovo vreme,mozda ce da radi tako....Ili da trazim neki drugi titl,al skinuo sam nekoliko svi ovakvi...U principu to je verovatno jedan isti koji svi kopiraju,ne znam gde da iskopam drugi,jedino da skinem engleski titl,to cu na kraju i da uradim.U principu razumem ja i bez titla al me mrzi da culjim ushi a gledam uglavnom kasno uveche ili nocu pa mi trulo da pojacavam mnogo...

Sto se tice ove serije "4400", prva i druga epizoda prve sezone su spojene.
Taj titl od sat i 22 minuta je za tu spojenu verziju, a ti si skinuo, ili neki rip, ili samo jednu epizodu posebno.
Skidaj sa ovog sajta epizode iz prvog posta, a prevode sa ovog sajta i nema problema.
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby MorningGlory » 09 Oct 2011, 13:36

Skinuo season 1 sa rapidserbia ali me zeza nesto... ( trazi mi part 13 kada ekstraktujem :( )
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby FreddyHouse » 09 Oct 2011, 23:35

Ubedljivo najbolji sajt za skidanje prevoda filmova i serija:
www.podnapisi.net
Ispod svakog titla vam pise nacin obrade po kom mozete odabrati prevod
FreddyHouse

Postby Neozbiljni pesimista » 10 Oct 2011, 00:47

MorningGlory wrote:Skinuo season 1 sa rapidserbia ali me zeza nesto... ( trazi mi part 13 kada ekstraktujem :( )

Iz kog posta si koristio linkove?
Ja sam sve skinuo iz prvog posta (Blue Devil) i sve sljaka kao sat.
U svakom slucaju, baci pogled, mozda ti je promakao neki part.
Neozbiljni pesimista

Postby Unexpected » 13 Oct 2011, 20:05

U ponedeljak 17.10 od 22:30h kreće druga sezona serije The Walking Dead na FoxCrime-u.
The Walking Dead
Image
The End.
Unexpected

Postby nolinjo » 13 Oct 2011, 20:07

pevaj brate danas na tvu ...da vidimo oce li biti nesto od serijala ...predstava je kvalitetna ..
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Neozbiljni pesimista » 13 Oct 2011, 20:55

nolinjo wrote:pevaj brate danas na tvu ...da vidimo oce li biti nesto od serijala ...predstava je kvalitetna ..

Nije danas, vec sutra.
A predstava i nije nesto, a posebno mi na zivac idu KalAnic i onaj Vasic.
Jedino je Andrija izludovao :biggrin:
Neozbiljni pesimista

Postby nolinjo » 13 Oct 2011, 23:01

Neozbiljni pesimista wrote:
nolinjo wrote:pevaj brate danas na tvu ...da vidimo oce li biti nesto od serijala ...predstava je kvalitetna ..

Nije danas, vec sutra.
A predstava i nije nesto, a posebno mi na zivac idu KalAnic i onaj Vasic.
Jedino je Andrija izludovao :biggrin:

kalinic totalno nebitan,korektan vasic ali andrija odradio poso za medalju ,85% predstaave.nisam znao da je tolko dobar :nargile:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby kocic » 14 Oct 2011, 15:38

Felipao wrote:Da li vam se ikada deshava (meni s vremena na vreme i pizdim) da titl koji uploadujete je namesten na pocetku a kako vreme odmiche tako mora da se mota u minus.Ali to nije sa vremena na vreme vec apsolutno svake 2-3 sekunde da se pritisne i 0.5 i onda radi.Kako bih objasnio,zakasnjenje je linearno.I apsolutno svaki titl koji skinem za ovu seriju 4400 mi je takav.Dal je to do titla ili ovog ripa koji sam skinuo,nemam pojma....

niti titl niti film kasni vec nisi skinuo titl koji je za ripovanu verziju filma/serije koju posedujes... proveri rip-frame pre nego sto skidas titl i skini titl koji odgovara tom ripu po broju frejmova... nadam se da si me razumeo.
vratite kezu!!!
kocic

Postby Felipao » 14 Oct 2011, 18:47

Jesam razumeo sam te,cak sam i pretpostavio odmah da je to u pitanju.Medjutim,kao sto rekoh,srpska verzija titla za ovaj rip ne postoji,samo engleski da nadjem.Medjutim skidam sad drugi rip posto je i ovako na ovom lesh slika,nije u bash u fullu.
Hvala u svakom slucaju :thumbup:
Felipao

Postby Neozbiljni pesimista » 15 Oct 2011, 10:38

Extras

Image

http://www.imdb.com/title/tt0445114/

Bas pre neki dan na "Ultri" naletim na ovu seriju i to me podseti da vam je preporucim :biggrin:
Mislim, ko zna za Rikija Dzarvisa, dovoljno je samo da pomenem njegovo ime i da ga odmah asociram na "The Office" i njegove fantasticne stand-up performanse.
Ovde on tumaci ulogu Endi Milmana, glumca koji pokusava da se probije u filmskom svetu, statirajuci u raznim projektima, pokusavajuci da dokaze da nije obican statista, vec da je pravi glumac i da zasluzuje neku vecu ulogu.
Sa njim je uvek njegova priglupa prijateljica Megi, koja nema srece sa muskarcima.
Igrom slucaja, Milman pokrece svoj stupidni sitkom, postize popularnost, medjutim, ubrzo kapira da ta instant popularnost nije ono o cemu je sanjao...
Serija je urnebesna, nije dugacka (12 epizoda, plus specijal), a poseban kuriozitet je da u svakoj epizodi serije gostuje po jedna zvezda, poput Roberta De Nira, Semjuela Dzeksona, Patrika Stjuarta, Orlando Bluma, Dejvida Bouvija, Kejt Vinslet...
Neozbiljni pesimista

Postby Altair » 15 Oct 2011, 18:24

Liv, jes sa velim zakasnjenjem, al sad videh tvoje pitanje za Modern Family, meni je serija skroz dobra. ne pratim bas redovno, nego kad je ulovim na hbo, ali je super. malo podseca na Arrested development. slicna vrsta humora.
inace, ja sam se skroz navukla na Downton abbey
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Delester » 15 Oct 2011, 18:51

Meni se strasno dopada Homeland, poseduje poprilican potencijal
Image
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby jedibojan » 17 Oct 2011, 07:03

Neozbiljni pesimista wrote:Extras

Image

http://www.imdb.com/title/tt0445114/

Bas pre neki dan na "Ultri" naletim na ovu seriju i to me podseti da vam je preporucim :biggrin:
Mislim, ko zna za Rikija Dzarvisa, dovoljno je samo da pomenem njegovo ime i da ga odmah asociram na "The Office" i njegove fantasticne stand-up performanse.
Ovde on tumaci ulogu Endi Milmana, glumca koji pokusava da se probije u filmskom svetu, statirajuci u raznim projektima, pokusavajuci da dokaze da nije obican statista, vec da je pravi glumac i da zasluzuje neku vecu ulogu.
Sa njim je uvek njegova priglupa prijateljica Megi, koja nema srece sa muskarcima.
Igrom slucaja, Milman pokrece svoj stupidni sitkom, postize popularnost, medjutim, ubrzo kapira da ta instant popularnost nije ono o cemu je sanjao...
Serija je urnebesna, nije dugacka (12 epizoda, plus specijal), a poseban kuriozitet je da u svakoj epizodi serije gostuje po jedna zvezda, poput Roberta De Nira, Semjuela Dzeksona, Patrika Stjuarta, Orlando Bluma, Dejvida Bouvija, Kejt Vinslet...

:jumpall: kraljica
dogodine u Istambulu
jedibojan

Postby kocic » 18 Oct 2011, 15:31

za ljubitelja sparacus blood and sand info da je glavni glumac (andy whitfield) umro i da se serija nastavlja sa novim glumcem :crybaby:
tek sam juce provalio kad sam pogledao kad krece druga sezona koja je prvobitno odlozena zbog endijeve teske bolesti.
vratite kezu!!!
kocic

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura