harper lee wrote:Jao, pa gde nadje Starsici da preporucujes Kovenanta? Hoces devojku da oducis od fantastike.
Starsice, nemoj da ti padne na pamet da ovo citas. Odlican je serijal ali mislim da mi u zivotu nista nije toliko pokidalo zivce kao sto je to ucinio predobri Tomas Kovenant, pasmumaterdamupasmaternjegovu.
A sto? Je l' Starsica ne zna da fantazira zato sto prodaje kobaje?

Kenjam, ofkors.
Zaboravih da kazem. Ako se puno filozofira, opisuje se kako cvile vrata na trideset strana i ceka se Godo na osamdeset sledecih na -30 stepeni, hvala, ali ne hvala
Felipao wrote:Starsice a sta kazesh na pesme leda i vatre

Starsica je cula za to, ali je na tome i ostalo. Posto je upravo proradio Gugl metodom pretrazivanja na mom laptopu zbog radi podsecanja sta je to, secam se da sam htela u Laguni pre par meseci da kupim "A Dance with the Dragons" na engleskom, bez obzira na cenu, ali sam batalila, morala sam kiriju da platim

Da, znam o cemu se radi kad se podsetim, htedoh da uzmem, ali to ide na listu zelja

Hvala sto si me podsetio

harper lee wrote:
Simons ti je kao Bendzamin Baton fantastike. Sumnjam da ce do kraja zivota napraviti tako kvalitetne knjige kao sto je napravio dok je bio klinac. Pesma Boginje Kali je jeziva i jezivo dobra knjiga.
Poslusah te i upravo sam narucila trilogiju "Vidovnjaci" od Ursule Legvin i "Hiperion" i "Pad Hiperiona" od Simonsa