by Poison and Remedy » 16 Sep 2015, 17:13
Da se i ja upisem na ovoj temi. Za pocetak par preporuka sa moje strane i pozdrav ljubiteljima anime.
Poceo bi od mesta na kojima se mogu gledati anime. Ja licno preferiram KissAnime, jer su im sve anime HD rezolucije. Tu su jos i Animejoy, Animefreak, Animeshow, Soul-anime...
Sto se tice moje neke preporuke sta gledati, pocecu od "mainstream"anime, za tako reci svaciji ukus i anime-a,koje se obicno vrte po svim Top 10 listama.
Prva na toj listi su svakako Fullmetal Alchemist i Fullmetal Alchemist: Brotherhood, a potom slede Bleach, DBZ, Hunter x Hunter, Steins Gate, Naruto, Death Note, One Piece, Rurouni Kenshin... Posto ova lista moze bas da potraje, zadrzacu se na ovome za sada.
Sada, da predjem na anime koje nisu toliko "mainstream", a meni su licno zanimljive i nekako odskacu iz klise-a. Za pocetak cu navesti dve u kojima sam uzivao, a to su Mushishi i Katanagatari.
Nisam hteo da davim na prvom postu, sa objasnjenjima o svakoj seriji pojedinacno, ali ako neko ima pitanja, neka ih slobodno postavi.
Toliko za sada. Pozz
TRADIZIONI DI FAMIGLIA