Houdini wrote:Liv wrote:Odgledala prvu epizodu BBCjevog Holmsa, doooobar! Benedict Cumberbatch je odlican kao Holms. Preporuka.

Pre pola sata mi drugar iz Britanije salje poruku new Holmes - Must. Ja sve izbegavam da gledam razne Sherlock-e, jer mi je Jeremy Brett toliko dominantan bio, da sve sto sam do sada gledao mi je delovalo vrlo bledo.
Mada mi Cumberbatch ima tu neku Holms facu, bar kako ga ja zamisljam, pa cu mozda give it a try.
Odbacish (i ostali koji ce gledat') u startu bilo kakvo nadmetanje sa Brettovim Holmsom, i uzhivanje ce biti tu. Jedine primedbe koje sam chuo za ovu seriju jesu te da "nije ipak to
ona", shto je potpuno istinito (jebiga, interpretacija koja stavlja Homsa u ono vreme ne mozhe bolja da se napravi) , i potpuno van ikakve poente. Nisu davali rivala Brettovom Holmsu, dali su novog Holmsa - i to fenomenalnog.
Jedina od vecih zamerki je sumanuta dinamika izbacivanja epizoda - mi muchenici koji smo prve tri odgledali kad vreme za gledanje bejashe, chekasmo
samo trichavih 18 meseci na josh
chak tri nove. But, then again, to se donekle kompenzuje duzhinom epizode, jer ipak traje po sat i po svaka, shto je poshteno.
Inache, Reichenbach Fall epizoda od nocas je vishe nego dobra (da ne ulazim u objashnjavanje, jer cu spojlujem samo) , no sad mora se chekat' treca sezona. Opet iste muke kao i kod prve sezone
Zavidim svima vama koji tek pochinjete gledati, srecnici jedni

Another thing. This idea of "I'm offended". Well I've got news for you. I'm offended by a lot of things too. Where do I send my list? Life is offensive. You know what I mean? Just get in touch with your outer adult. And grow up. And move on.