Pa to su Ameri

Inace seriju planiram da pocnem da gledam tek kad se druga sezona zavrsi pa cu tek tad moci da dam neki sud.
Hamilkar wrote:ja stigao do gozbe za vrane, već prelazi u komercijalu, napisano samo da se prodaje... prve 3 odlične
Ne bih se bas slozio, cetvrta knjiga je dobro napisana, jednostavno dolazi do usporenja radnje,sto je realno jel posle 3 knjige pune desavanja mora da se postavi scena za naredne dogadjaje. U cetvrtoj knjizi Martin pokazuje kakav je majstor svog zanata zbog jedne stvari i bas me zanima dali ce to u seriji uspeti.I meni je cetvrta knjiga bila smor posle prvog citanja, jos imaj u vidu da sam je ja cekao 2 godine da izadje, ali na drugo citanje je vec postala znacajno bolja. E sad sto se tice pete knjige, i ona je sve vreme zanimljiva ali se po meni prerano zavrsava,I to je ono sto ostavlja gorak ukus u ustima posle citanja, kao kad bi se Oluja zavrsila 200 stranica ranije. Tek kada izadje sesta(za jedno 10 godina

) moci cemo da sudimo koliko je peta dobra, odnosno dali ce zaplet koji se desava u petoj za posledicu imati sestu koje je puna