Ta epizoda je bila decembra 2021.
Ali i aprila 2023. sam izbacio sve. Samo je takmičar koji se vratio imao 8 koraka, pa je zaboravljena epizoda.
Postoje 3 stvari za koje znam da Hrvati ne rade po licenci:
1. Pravilo koje je L. spomenuo. Ne odlučuju takmičari ko igra poslednju rundu nego se gleda ko je bio najbolji u prvoj igri.
2. Ako tragač pogreši u 3. rundi, takmičar ima pravo da mu se ponovi celo pitanje.
3. Odgovor u završnoj poteri se priznaje tek u trenutku u kom je voditelj pročitao pitanje do kraja. To pravilo je koštalo Žarka pobede na otvaranju setone 22/23.
Slovenci su još leta 2023. kupili licencu za Poteru i Britanci su im savetovali da dođu u Beograd da isprate snimanje, jer smatraju da je naša Potera mnogo verodostojnija originalu od hrvatske. Ako su Slovenci lagali mene, i ja lažem vas.
Što se jučerašnje epizode tiče, nisam fan toga da tragač dobije vidno teža pitanja od takmičara. Time se pokušava da se emisija načini neizvesnijom, ali se obesmišljava prethodnih 45 minuta emisije gde ispada da je potpuno nebitno da li si izbacio sve takmičare ili nijednog. Zato je po mom sudu ubedljivo najbolja strategija potrošiti celu drugu rundu na zajebanciju.

A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.