Bang wrote:Sinoć sam prvi put učestvovao na pub kvizu.
Druženje i zezanje odlično, znanje - nešto znao, nešto ne, pogotovo što je bilo i nekih trash pitanja, ali ono što mi je zapalo za oko je da dok kviz traje, dobar broj učesnika čačka mobilne telefone i traži rešenja po internetu. Mi došli sportski, fer, sklonili svi telefone, pogledaš okolo, svi na netu. Jedna blaga opomena organizatora da se to ne radi, očigledno nije dovoljna.
Pa jbte koja je to sujeta...beznačajan kafanski kviz, opuštena varijanta i ljudi traže način da prevare.
Žao mi je da čujem da je tako. U Beogradu nije tako, bar ne na Inkvizitoru. Kada smo mi kao ekipa krenuli bili smo u fazonu da ljudi varaju, kao nemoguće da ne znaju samo 2 pitanja. Vremenom smo počeli da vezujemo postolja , na zadnjih par kvizova 2-3 mesto. I to pričam o lakšem Inkvizitor kvizu, imaju nedeljom pro mod

. Uglavnom na vrhu budu ekipe koje u sastavu imaju meni poznato tv kviz lice, a pre neki dan smo bili znatno iznad ekipe koja je imala u sastavu dvoje Superfinalista Slagalice iz 2024.
Tako da ne kloni duhom, utičite na organizatore da to nekako srede, da i u Šapcu zaživi priča.