Clarissa wrote:Pobediše KKN, a konkurencija im je bio Balašević, sa onim Drago mi je zbog mog starog

.
Drag mi je i ovaj spot, ima veze sa fudbalom, a možemo videti Rastka Lupulovića, sada Jeromonaha Ilariona kako pika loptu.
Neprocenjivo.
Meni je KKN samo iz ovog period i drag, dok nisu postali sumoran regge band, a i dok Oliver nije potpuno...pa, otishao u teshke vode svachega.
Clarissa wrote:Pre održavanja SP u fudbalu u Africi na jednom forumu su birali pesmu koja će predstavljati svaku zemlju. Ja htela da predložim Fudbal, stalno ukucavala BoJe, umesto Boye u pretraživač

, na kraju sam sebe ubedila da sam izmislila da grupa postoji

.
Boye bi bile savrshen predlog za to, shteta shto se tako desilo to sa pretrazhivanjem.
Ja sam inache "saznao" za njih preko
Jedina iz kolekcije
Kojinih plocha Zelenog zuba koje se pojavljuju na pochetku filma (i klipa), za koju nisam znao shtaq su i ko su, a ujedno i jedini izvodjachi sa ovih prostora koje on ima u kolekciji (ok, sem Sarla i Discipline, ali to je razumljivo), pa sam morao da pretrazhim.

Another thing. This idea of "I'm offended". Well I've got news for you. I'm offended by a lot of things too. Where do I send my list? Life is offensive. You know what I mean? Just get in touch with your outer adult. And grow up. And move on.