-Lepi- wrote:Unexpected wrote:Sa druge strane, niko ne brani takmičarima da znaju odgovor. Danas je šumarka (zaboravih ime) lupila na svako pitanje i pogodila. Je l' i to namešteno?
Vidi ga Tegi sto je postao skroman, imao sam najbolje rezultate pa su mu pitanja bila laka.

Jesam hercegovacki neskroman covek, ali nista pogresno nisam napisao. Receno mi je da sam bio medju najboljima i mogu ti reci da su mi lepu dobrodoslicu priredili sa pitanjima, narocito u drugoj igri. A Milorad je sam rekao, i to je bilo u prenosu: "Nikada mi pitanja nisu bila ovako laka, daj Boze da mi svaki put budu ovakva". Jedan inzenjer iz Zemuna je bio sa mnom na testiranju i nenormalno je obrazovan, Milorad ga je stigao u drugoj igri, jer su mu pitanja bila stvarno nemoguca.
I jos jednom, pogresi Milorad , ali svaki put kad pogresi i takmicar, to ne prikazu. Kada sam bio ja prvo pitanje je bilo kako se zove zena Stefana Slepog, on je stavio Jelena, ja Teodora, tacno je Angelina. Nije prikazano.
I da, jaci je Milorad od svih hrvatskih tragaca. A sto se tice engleskih tragaca, njima su vanenegleska pitanja ekstremno laka. Gledao sam ih u prvoj srednje i tad su mi stvarno nisu delovala kao bauk, za razliku od pitanja vezanih za njihovu smrdljivu pop-kulturu. I pogledajte profile ljudi koji tamo ucestvuju, traktoristi, domacice, vodoinstalateri...
Milane L, ne znam kako imas obraza da se javis, 15 minuta nakon hvatanja u lazi, ali ponovo cu ti odgovoriti. Ukoliko ih vise prodje u zavrsnu poteru, odrede najboljeg da prvi pritiska. Ako ne zna, saceka 2-3 sekunde da se neko drugi javi. Ako se niko ne javi, onda kaze dalje ili lupi.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.