Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Fratelo » 10 Aug 2025, 09:29

Ove sto bi da sade cvece predstavljaju kao studente "blokadere", a onda na drugom polu iskoce sns sendvic patriote koji kao brane srpstvo, crkvu, Kosovo itd

Pa onda recimo, Porfirije na jednoj strani, a na drugoj onaj Blagoje i celavi Milicevic

Pa onda Karleusa patriota, a studenti uz Severinu itd

Sve tako neke podele gde ne mogu ocima da vidim ni jedne ni druge, dakle ne zelim ni Porfirija, ni Blagoja, ni Milicevica, ni cvece, ni ove koji brane itd

Je li moze neka sredina pobogu, je li konacno mogu neki ljudi kao Kavcic, Lompar, Bodiroga, Kusturica, mitropolit Joanikije, onaj vladika iz Juzne Amerike... to je moja politika.
Fratelo

Postby Edge » 10 Aug 2025, 09:41

Edge

Postby Zappa » 10 Aug 2025, 09:43

Fratelo i Pero
+1000

A kome je smetao taj Lompar, Kusturica, tzv.drugoj Srbiji.. Jer bez SNS nema druge Srbije..
Od pocetka ovih protesta naravno ne slazem se sa mnogim delima, ljudima, ali imamo isti cilj i kada padne ovaj rezim onda se delimo..
Na jednoj strani su Brnabic, Azdejkovic, Djuka, Drecun, muftija, Misa Vacic, Sinisa Vucinic, Seselj, Canak, Draskovic.. Kod njih moze sve, a mi treba da se delimo.. To je podvala koju nam serviraju..

I naravno na izborima rezim ce ubaciti stranke tzv. nacionalista i tzv. Evropljana koji su protiv Vucica, ali su i protiv ovog nacina borbe.. I onda opozicioni glasaci koji zele da pokazu svoju posebnost i "inteligenciju" glasace za te stranke.

Pero, srpski narod je precenjen i nazalost vecinski je pokvaren, potkupljiv,gleda prvo svoj interes. I nazalost bez saradnje sa tom Srbijom nema promene rezima.
Niko od nas nema zabluda da ce posle pada rezima doci do stvarnih promena, ali jedno je bitno vecih mrzitelja Srba od Vucica i SnS nece biti..
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Edge » 10 Aug 2025, 09:53

Ne svidja mi se ovo novo huskanje SNS-a prvo su juce napadali Slovake a danas konstantno provociraju Limance koji su izarazito protiov SNS . Deluje mi da zeli da otvori novi front u Vojvodini nasilnim akcijama.

Pretukli su nekoliko Novosadjana koji su se tu zatekli i protestovali sto farbaju zgrade. Posebno ovaj placenik Vukasin Djokovic se istice, covek je do juce pljuvao Vucica onda su ga namirili i okrenuo curak i sada je najgori njihov pit bul.
Edge

Postby Fratelo » 10 Aug 2025, 10:00

Limanci igraju dupli pas sa rezimom.

To je jasno kao dan, sve ono sto se radi jucr i danas je klasicna rezija, a kada dodje vreme izbora znamo da ce svi oni zaokruziti listu jednog coveka.
Fratelo

Postby Edge » 10 Aug 2025, 10:10

Ono sto je nekada radio u Glini sada radi u Petrovcu i Limanu, ovakav vid bahatog huskanja nece na dobro izadji.
Edge

Postby Edge » 10 Aug 2025, 10:11

Fratelo wrote:Limanci igraju dupli pas sa rezimom.

To je jasno kao dan, sve ono sto se radi jucr i danas je klasicna rezija, a kada dodje vreme izbora znamo da ce svi oni zaokruziti listu jednog coveka.

Na Limanu je jedino izgubio izbore za MZ, sve su ucinili da dobiju ali nije vredelo zato ih patoloski mrzi.
Edge

Postby murinjo80 » 10 Aug 2025, 10:12

Da su pametni da idu redom da nas biju ,mlate....bolje nismo zaslužili.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Zlaja » 10 Aug 2025, 10:15

Sutra kad padne SNS moraće da se živi sa 2 i po miliona njihovih glasača, sa levom i desnom opcijom, sa istokom i zapadom...

Ne vidim problem da je svaki glas protiv Vučića dobrodošao, nevezano pod čiju se zastavu skupljaju.

Pa posle, neka svako neguje svoje i poštuje tuđe.
Zlaja

Postby Brat Sava » 10 Aug 2025, 10:25

Zlaja wrote:Sutra kad padne SNS moraće da se živi sa 2 i po miliona njihovih glasača, sa levom i desnom opcijom, sa istokom i zapadom...

Ne vidim problem da je svaki glas protiv Vučića dobrodošao, nevezano pod čiju se zastavu skupljaju.

Pa posle, neka svako neguje svoje i poštuje tuđe.

Tako je isto bilo kad je sloba pao.
JSD Partizan
Brat Sava

Postby PERA » 10 Aug 2025, 10:27

Edge wrote:Ono sto je nekada radio u Glini sada radi u Petrovcu i Limanu, ovakav vid bahatog huskanja nece na dobro izadji.

Jel ružno da kažem da će proći kao u Glini, a bez namere da nekog od tih ljudi koji su odatle izbegli uvredim.
Zappa, znam kakvi smo i koliko smo sebe precenili, posle zore na Kajmakčalanu stigla sumrak saga u režiji ace ujedinitrlja, pa preko ćopavog zahotca i udbr do ovog šiptatskog kolpileta i opet uz režiju udbe. Jebao nam je ujedinitrlja majku, ovo su samo rezultati.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Zlaja » 10 Aug 2025, 10:27

Nisam vam kriv što ste glasali za Tomu. Svi između su se lagano menjali posle grešaka na izborima
Zlaja

Postby medjutim » 10 Aug 2025, 10:30

Pa i Toma je lagano promenjen, nije smeo ni da uđe u trku drugi put.
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Ziks96 » 10 Aug 2025, 10:33

PERA wrote:
Edge wrote:Ono sto je nekada radio u Glini sada radi u Petrovcu i Limanu, ovakav vid bahatog huskanja nece na dobro izadji.

Jel ružno da kažem da će proći kao u Glini, a bez namere da nekog od tih ljudi koji su odatle izbegli uvredim.
Zappa, znam kakvi smo i koliko smo sebe precenili, posle zore na Kajmakčalanu stigla sumrak saga u režiji ace ujedinitrlja, pa preko ćopavog zahotca i udbr do ovog šiptatskog kolpileta i opet uz režiju udbe. Jebao nam je ujedinitrlja majku, ovo su samo rezultati.

Sve mi se vise cini da je on zapoceo zestok sunovrat.
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby soniko » 10 Aug 2025, 10:33

Vidjeli da im dobro ide jucerasnji spin "smeta im srpska zastava" pa rijesili da ga malo nadograde

Koga ova zajebancija odgovori od protesta i moguceg glasanja protiv Vucica ili je idiot ili je bezobrazan.
Meni je postenije da se javno kaze, podrzavam vlast nego ove zajebancije "protiv sam vlasti ali se ne slazem sa stavovima(lijevim ili desnim) pa zbog toga apstiniram.
Ne brate, ti ne apstiniras ti glasas za Vucica i postenije je da tako kazes nego da ocelujes da milion i po ljudi (a toliko treba) ima misljenje koje se tebi svidja o svnetskim geopolitikama da bi da svoje cijenjeno dupe odvukao do birackog mjesta.
soniko

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura