Han Solo wrote:.
Ja nisam ni pomislio na njega, pošto nema šanse da bi ga iko stavio na listu, već uopšteno o tome da svakome neko bode oči. Meni niko na toj listi ne smeta, a ako mi zasmeta tu su sledeći izbori da ga menjamo. Bitno je da imamo institucije i smenjivu vlast.
Neces moci da ih promenis, jer svako ko bude protiv njih bice fasista !!!
I nije tu bitan dinko kao dinko, nego ta drugosrbijanska politika koju vodi zuta patkica (psg i zlf), ako/kad oni uzjasu zaboravi na "smenjivost vlasti" to mogu glavu da dam... oni ce se boriti protiv nekog svog zamisljenog fasizma kao sto ovaj ima politiku za kosovo gde dobijamo po 5:0 tako ce i oni voditi velike bitke protiv nekakvih nacista, fasista, ekstremne desnice, vampira i bog te pita koga sve ne...
Da se razumemo, ja cu glasati za bili koga da ovo go◇no padne, sto neko napisa i za kurtija bi glasao da ovo go◇no ne gledam (na kraju krajeva na terenu vode istu politiku po pitanju kim-a) ali ajde da stvari nazovemo pravim imenom.
Tako smo i za zute - daj samo da ih skinemo pa ako ovi ne valjaju onda cemo - baaam qrcina
Ovde se vlast "ne daje", kad uzjases jasi do god mozes, i onako to je takav brlog i da hoces ne mozes biti najgori, uvek ce biti gorih od tebe, sa vise fleka, sa vise promasaja, sa manje pameti... a narod pglu na kvadrat pa puta dva, serviras strancima sta kome treba i vozi
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.
Vucicu pederu