Board index Život van sporta Tehnika i tehnologija

Mobilni telefoni

Omiljena marka mobilnog telefona ?

iPhone
18
12%
Nokia
36
23%
Samsung
34
22%
HTC
15
10%
Sony Ericsson
11
7%
Motorola
2
1%
LG
12
8%
Neka druga ...
17
11%
Nemam omiljenu marku
9
6%

Total votes : 154

Re: Mobilni telefoni

Postby Sezione » 11 Jun 2023, 01:19

DON wrote:Motorola premijum ima glic na kameri, kapiram da 97% korisnika to ne bi ni primetili, ali jos to softverski apdejt to nije resio. Samsung i Epl u roku od dva dana srede, svaki bag otklanjaju. I izmedju ostaloga to je deo (visoke) cene.

Al u toj kategoriji sto Raikonen trazi njemu to sigurno nije to nesto sto ce primetiti, a to je plus npr samsunga A54. Zato mislim da za manje novca moze da uzme em bolji telefon em vise dodataka (original brzi punjac, masku + dva poklona (sat i sluske). Sutra kad budem pri kompu okacicu bencmark recenzije, Peca i ekipa su to brutalno obradili.

Ko da citam za one 2 devojke sto kradu novcanike po parkinzima trznih centara dok peru kola
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Radonjaa » 11 Jun 2023, 01:28

Гроф Тинторето wrote:Samo Xiaomi tebra :biggrin:

Samo da prijavim da kao korisnik Xiaomija od 2016, posle četiri modela, po prvi put nisam zadovoljan. :biggrin: U pitanju je Note 11. Baterija je dobra i puni se dosta brzo, sve ostalo me razočaralo.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby DON » 11 Jun 2023, 08:46

Гроф Тинторето wrote:Peca i ekipa vole Motorolu kao da im je iz oka ispala :D

Valjda Kimi presece i kupi nesto sto ce ga sluziti bar koliko i p10 lite

Poceli su i oni da ih kritikuju oko nadogradnje softvera, juce sam gledao recenziju edge 40 i dali su mu best buy, al sad skoro svaki video gde je Moto napomenu da moraju da rese apdejtove, da sporo dolaze itd.
DON

Postby Eddie Brock » 11 Jun 2023, 09:36

Kupi Xiaomi brate, veruj mi, najbolji odnos cene i kvaliteta
Moj je iz 2020 poko ima 'po kile ali radi dobro, kamera bas dobra
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Buzz » 11 Jun 2023, 12:45

Google Pixel 6 za 400 evra je bolja kupovina od svih mogucih Kineza u tom cenovnom rangu.
Buzz

Postby Ron Swanson » 11 Jun 2023, 16:07

Гроф Тинторето wrote:Peca i ekipa vole Motorolu kao da im je iz oka ispala :D

Daju mu pare. Tako mu je Xiaomi ranije davao gomile para, pa ih je hvalio, a onda smanjio kad je slavina malo zavrnuta. Ista priča bila i za Huawei.

Prošle godine uopšte nije uradio recenziju za Asus Zenfone 9, iako to bio ubedljivo najbolji mali telefon u godini, zato što nije dobar sa domaćim distributerom Asusa i to je i eksplicitno napisao. Kad se čovek iz firme koja distribuira Asus javio sa svojom stranom priče na Benchmark forumu, ekspresno je banovan, a post je obrisan.
Ron Swanson

Postby DON » 12 Jun 2023, 11:20

Sto nisu dobri?

Toni je bas nahvalio taj Zenfon. SmartphoneHrvatska.
DON

Postby ExEr » 12 Jun 2023, 22:33

Koristio i sad koristim Redmi note 8 pro, takodje uzimam telefone nazovi manjih proizvodjaca, koji k-kama napadaju vece cenovne rangove poznatih, za manje para.
Koristio sam huawei dve generacije, dok nije uso u trku, platio reklamu i digo cene, zamenio ga je xiaomi do daljeg.
Inace sam nameravao da uzmem redmi note 12 pro (inace je firma u okviru firme, nesto kao sestra, cerka jebem li ga, i imaju jeftinije cene i deo su brenda)
Eto preko vipa sam za cenu od 3350 dinara mesečno, za neo23 (23 gb neta mesecno + 23gb rominga na dve godine) uzo telefon koji ima esktra bateriju, i jos ga kao best buy nahvalili i rvati i mislim donekle nasi)
Kako rece don, uz njega cu dobiti sluske od 35 evrica i sat od 40 evradi.
Sluske cu da prodam, nisam u fazonu :biggrin: a satic cu da ostavim dok ne uzmem jedan sto merkam :biggrin:
A telefon cu sigurno da koristim sledece tri godine, kao sto sam i ovaj note pro 8, sa kojim dosad nijedan jedini problem nisam imao, sem malo oslabele baterije, koja moze i sa jednim punjenjem da izdrzi ceo dan ako se ne drka mnogo. Kod mene nece, pa mi u kolima visi sa punjaca :biggrin:

Dakle samo ćinezi i to uvek under firma, koja napada trziste iz pozicije underdoga, a sa jakimkapacitetom

Btw kad sam pocinjao sa koriscenjem androida, prvi mi je bio htc, tad su za samsung bili spejs satl.
Sad skoro da ih nema :biggrin:
Jbg samsung je jeben igrac, kako su nekad u tv deo usli na mala vrata, preko jebenih katodnih tva, koji kvalitetom sibaju a cenom unistavaju konkurenciju, pa posle isutirali i sony sa mesta lidera jacih tva, tako su i u smart usli lagani i voljni, i sjebali sve okolo. Doduse tu im je na ruku isla i tvrdoglava Nokia, jer carevi nisu hteli da zagaze u android platformu, pa su firmu koja je bila u oblasti telefonije lidercina s odnosom 70-30 ( ubedjen sam) u odnosu na sve druge, doveli firmu u bankrot, i minornog ucesnika povratnika trke
Nokia je bila mama i maceha i nana i baba i mesila je zeljanik...al jbg
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Ron Swanson » 13 Jun 2023, 20:01

DON wrote:Sto nisu dobri?

Nešto oko reklamiranja i para, zaboravio sam šta je tačno problem.
Ron Swanson

Postby raikkonen » 13 Jun 2023, 23:01

DON wrote:Odlicna je Motorola al je softverska podrska i dalje klimava.

Drug je narucio Honor 70 (odlican telefon za njega) preko mobilnog sveta (nasao najjeftiniju cenu i nazvao shop i poslali mu na adresu).

Tebi ce realno posle tog p10 lajta svaki od pobrojanih biti brutalan, tako da nemas greske koji god da odlucis da uzmes. Realno Samsung nije u nizim kategorijama ubica kao Xiaomi i ostali, ali ima neke svoje prednosti, mada iskreno ja bih na tvom mestu pre uzeo redmi note 12 pro. Da ti puno ne pisem, idi na benchmark i pogledaj recenzije a54 i ovoga, uporedi, od onoga sto dobijes uz telefon (npr original punjac i maska), do podrske developera. Moja preporuka Xiaomi i to brate da odes u njihovu prodavnicu i dobijes dva brutalna poklona. Ako imas kesa uzmi 5G, ako nema veze top je i obican.

Evo vidi poklona dva https://mi-srbija.rs/nacionalna-promocija

Grofe, Huavei nema gugl servise ali imas dzi spejs tako da imas iako nemas :D

Kao prvo hvala svima na savetima. :biggrin:

Poslušao sam Dona, otišao juče i kupio 12 pro. Dobiću i ta 2 poklona, i sirće je slatko kad je besplatno. :biggrin:

Telefon je naravno avion u odnosu na prethodni, što reče Grof. :D jedino još malo da se naviknem na veličinu, ali za sada sve prva liga. :okk:
raikkonen

Postby DON » 14 Jun 2023, 00:19

Bate nema na cemu i nek je sa srecom, da te posluzi kao prethodnik, a sirce ako ti se ne svidi kad stigne rokni ga na KP i zaradi koji dinar.

Sto se tice velicine evo Ron i ja smo imali isti problem, navikli na male stvari u ruci, ja foram sad Mini ajfon on zenfon :D tako da ako se budes zalio znacemo kakvo oruzje imas :biggrin:

Ron Swanson wrote:
DON wrote:Sto nisu dobri?

Nešto oko reklamiranja i para, zaboravio sam šta je tačno problem.

Bas bezveze... Meni je dobar Peca al nekada se vidi na koju vodenicu vuce. Al ono ko voli da slusa na nasem ima i Bajtboks i Tonija, bude tu dobrih recenzija. Danas pogledah Bajtbox recenziju a24, jel moguce da onako lose radi, jes da je manje rama (4gb) al opet onako lose animacije, trzanje i oklevanje,jezivo jbt. Otvara covek kameru tri sekunde.
DON

Postby Eddie Brock » 14 Jun 2023, 09:04

Saomi brate mili, nek se spremi Skoda Oktavija DSG !
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Ron Swanson » 14 Jun 2023, 11:14

Imam Zenfone 9 i Samsung S23, dakle dve male stvari odjednom. :D
Ron Swanson

Postby DON » 14 Jun 2023, 15:28

P30 za posao (poslednji sa oridjidji gugl servisima) i privatni 13 mini, dakle isto dve al realno da se ne lazemo tri male stvari :biggrin:

Meni su npr s22 i s23 (obicni) crni najlepsi i najelegantniji telefoni na trzistu od novijih masina. Ulyra mi se vec ne svidja toliko.

Edi, ako se jos nadje neka dobra VRS sa stejdz jedan chipom, au bate pobedio si u zivotu.

DON

Postby Eddie Brock » 14 Jun 2023, 15:52

Skoda nedje 2040-te kad pojeftini :laugh:
Tj kad skupim pare, nemoz Saomi pa odma Skoda (virtual naravno), mora vreme da prodje
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

PreviousNext

Return to Tehnika i tehnologija