Koristio i sad koristim Redmi note 8 pro, takodje uzimam telefone nazovi manjih proizvodjaca, koji k-kama napadaju vece cenovne rangove poznatih, za manje para.
Koristio sam huawei dve generacije, dok nije uso u trku, platio reklamu i digo cene, zamenio ga je xiaomi do daljeg.
Inace sam nameravao da uzmem redmi note 12 pro (inace je firma u okviru firme, nesto kao sestra, cerka jebem li ga, i imaju jeftinije cene i deo su brenda)
Eto preko vipa sam za cenu od 3350 dinara mesečno, za neo23 (23 gb neta mesecno + 23gb rominga na dve godine) uzo telefon koji ima esktra bateriju, i jos ga kao best buy nahvalili i rvati i mislim donekle nasi)
Kako rece don, uz njega cu dobiti sluske od 35 evrica i sat od 40 evradi.
Sluske cu da prodam, nisam u fazonu

a satic cu da ostavim dok ne uzmem jedan sto merkam
A telefon cu sigurno da koristim sledece tri godine, kao sto sam i ovaj note pro 8, sa kojim dosad nijedan jedini problem nisam imao, sem malo oslabele baterije, koja moze i sa jednim punjenjem da izdrzi ceo dan ako se ne drka mnogo. Kod mene nece, pa mi u kolima visi sa punjaca
Dakle samo ćinezi i to uvek under firma, koja napada trziste iz pozicije underdoga, a sa jakimkapacitetom
Btw kad sam pocinjao sa koriscenjem androida, prvi mi je bio htc, tad su za samsung bili spejs satl.
Sad skoro da ih nema
Jbg samsung je jeben igrac, kako su nekad u tv deo usli na mala vrata, preko jebenih katodnih tva, koji kvalitetom sibaju a cenom unistavaju konkurenciju, pa posle isutirali i sony sa mesta lidera jacih tva, tako su i u smart usli lagani i voljni, i sjebali sve okolo. Doduse tu im je na ruku isla i tvrdoglava Nokia, jer carevi nisu hteli da zagaze u android platformu, pa su firmu koja je bila u oblasti telefonije lidercina s odnosom 70-30 ( ubedjen sam) u odnosu na sve druge, doveli firmu u bankrot, i minornog ucesnika povratnika trke
Nokia je bila mama i maceha i nana i baba i mesila je zeljanik...al jbg