lord_slawe_ wrote:Da li je moguce da mi za samo 7 sati baterija sklizne sa 70% -ak na 14% ?
Nocas iskljucih sve potrosace baterije (bar one za koje ja znam), odoh na spavanje i ostavih tel regularno u stand-by modu.. Sada moram da ga punim.
Koristim HTC Sensation XL
Statistika kaze da je 37% "otislo" na screen, a potom cell standby oduzme 24% charga, phone idle 22%, ostalo je zanemarljivo. Jedino sto je u pomenutom periodu koliko znam trosilo bateriju je cell standby a to mi preterano deluje da za nekoliko sati toliko istrosi bateriju. Ranije mi se ovo nije dogodilo. Bio sam odsutan iz zemlje, te sam telefon koristio u airplane modu u kom mi je baterija drzala i po nekoliko dana jerbo ga nizasta drugo nisam koristio nego samo kao budilnik.
Neki savet?
Ne ocekujem sada kada koristim aktivnije tel da 1 punjenje drzi duze od 1 radnog dana, to je sasvim jasno ali me je pomalo iznenadilo ovo sto je jako brzo, tokom noci kada ga nisam koristio, skliznulo sa relativno punog charga na minimum.
Ili je loša baterija, ili negde "curi" i vuče struju (verovatno neki tranzistor). PRobaj ako možeš sa drugom baterijom.
Sličan problem sam imao sa fotoaparatom i mp3 plejerom. Preko noći su trošili cele baterije...
U aplikacije se ne razumem, tako da tu ne mogu pomoći...
The End.