Board index Život van sporta Tehnika i tehnologija

Mobilni telefoni

Omiljena marka mobilnog telefona ?

iPhone
18
12%
Nokia
36
23%
Samsung
34
22%
HTC
15
10%
Sony Ericsson
11
7%
Motorola
2
1%
LG
12
8%
Neka druga ...
17
11%
Nemam omiljenu marku
10
6%

Total votes : 155

Re: Mobilni telefoni

Postby Zlaja » 25 Feb 2013, 18:34

Ne postoji.
Zlaja

Postby Dare » 24 Mar 2013, 23:07

Ajde neka me neko posavetuje. :D Šta pre da uzmem od ova dva aparata ? :biggrin:

http://www.pik.ba/artikal/4179410/samsu ... 0-android/ on košta 100€

ili

http://www.pik.ba/artikal/5052453/smart ... ookmobite/ 150€

Trenutno nemam nešto previše keša , a treba mi nova mašina , a nisam baš toliko stručan na ovom polju , pa rekoh ako neko ima iskustva već , da mi pomogne.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Markoni » 01 Apr 2013, 13:22

@Dare

Mozda sam zakasnio, al' ajde. Nemoj ove kineze, kvare se ko ludi a ne popravljaju. Za te pare imas da nadjes LG L7 nov, a polovno vidi Samsung Galaxy S+ to ti je moja preporuka.
Markoni

Postby House » 01 Apr 2013, 22:58

jeste malo off...ali jel imao neko problem sa vipom....ja nisam mogao da verujem sta su mi napakovali....imam tarifu jednu vec osam meseci..svih tih osam meseci internet mi je upaljen...i normlani racuni cena kao po tarifi..dok mi juce stize poruka kako sam prekoracio i napravio racun od 3200rsd, potrosivsi ovog meseca na 550 smartova koliko imam dodali su mi 650 jos potrosenih uz obrazlozenje da sam potrosio skidajuci muziku....ALI JA TO NITI SAM SKIDAO NITI JE IKO SKIDAO..NESTO...A pritom ovaj mesec nisam koristio toliko net kao recimo prethodni ,a ostalo mi prethodnog meseca jos 150smartova...jel imao neko problem slicne prirode..stvarno sam popizdeo...hteo sam da bijem onog pedera sto radi tamo....
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby 71:70 » 01 Apr 2013, 23:03

Mene je vip debelo pokusao da namesti racunom za celu firmu ali imajuci u vidu da sam morao da likvidiram firmu a da otvorim novu ybog nekih promena u zakonu o poslovanju sa inostranstvom, ostalo im je da par racuna koje su basnosnlovno nabudzili, naplate iz likvidacione mase koje nema.
Inace, znam bar deset ljudi koji su zadnjih meseci imali velike probleme sa racunima vipa koji su i po nekoliko puta veci od uobicajenih.
71:70

Postby Crazy Soul » 01 Apr 2013, 23:20

House wrote:jeste malo off...ali jel imao neko problem sa vipom....ja nisam mogao da verujem sta su mi napakovali....imam tarifu jednu vec osam meseci..svih tih osam meseci internet mi je upaljen...i normlani racuni cena kao po tarifi..dok mi juce stize poruka kako sam prekoracio i napravio racun od 3200rsd, potrosivsi ovog meseca na 550 smartova koliko imam dodali su mi 650 jos potrosenih uz obrazlozenje da sam potrosio skidajuci muziku....ALI JA TO NITI SAM SKIDAO NITI JE IKO SKIDAO..NESTO...A pritom ovaj mesec nisam koristio toliko net kao recimo prethodni ,a ostalo mi prethodnog meseca jos 150smartova...jel imao neko problem slicne prirode..stvarno sam popizdeo...hteo sam da bijem onog pedera sto radi tamo....

Nikad ne ostavljaj razmenu podataka ukljucenu...Imagesamo kada ti nesto treba ukljuci, znam jos slucajeva gde ljudi nista nisu ni skidali ni bilo sta...jednostavno bi ostavili ukljucen net a ujutru bi im stiglo obavestenje za prekoracenje...
Ti si jos dobro prosao, stizali su racuni i preko 20k.
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Totti » 23 May 2013, 00:32

Treba mi savet,razmisljam o Nokia Lumii 620,ali i o Samsung galaksi 3 mini,koji od ta dva fona da uzmem? Inace meni fon sluzi za pricanje i poruke,eventualno alarm da me probudi. :D Istekao mi je ugovor u Telenoru,pa razmisljam da uzmem novi fon,iako ova nokia E52 sto je imam dobro sljaka. :biggrin: Moze i neki drugi predlog...
Totti

Postby Keimaak » 23 May 2013, 14:07

AKo ti sluzi iskljucivo za pozive o poruke..onda je nokia sa svojim zvukom i dalje broj jedan.
Ali ja bih uzeo android.
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby Totti » 23 May 2013, 14:54

@Keimaak
Hvala druze. Razmisljam da menjam paket,pa da onda uzmem taj mini 3,gde u paketu imam i net. Mislis da je taj puno bolji fon?
Totti

Postby lord_slawe_ » 19 Jul 2013, 07:56

Da li je moguce da mi za samo 7 sati baterija sklizne sa 70% -ak na 14% ?
Nocas iskljucih sve potrosace baterije (bar one za koje ja znam), odoh na spavanje i ostavih tel regularno u stand-by modu.. Sada moram da ga punim.

Koristim HTC Sensation XL
Statistika kaze da je 37% "otislo" na screen, a potom cell standby oduzme 24% charga, phone idle 22%, ostalo je zanemarljivo. Jedino sto je u pomenutom periodu koliko znam trosilo bateriju je cell standby a to mi preterano deluje da za nekoliko sati toliko istrosi bateriju. Ranije mi se ovo nije dogodilo. Bio sam odsutan iz zemlje, te sam telefon koristio u airplane modu u kom mi je baterija drzala i po nekoliko dana jerbo ga nizasta drugo nisam koristio nego samo kao budilnik.

Neki savet?

Ne ocekujem sada kada koristim aktivnije tel da 1 punjenje drzi duze od 1 radnog dana, to je sasvim jasno ali me je pomalo iznenadilo ovo sto je jako brzo, tokom noci kada ga nisam koristio, skliznulo sa relativno punog charga na minimum.
lord_slawe_

Postby Fred Perry » 27 Jul 2013, 18:55

Valjda li nesto ovaj mob http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2873 ... /S5830-Ace Svakako ga dobijam narednih dana nego eto cisto neko ko se razume da mi kaze kakav je,koliko mu traje baterija,da li mu valja kamera,da li valja za slusanje muzike itd...
Fred Perry

Postby Unexpected » 29 Jul 2013, 21:58

lord_slawe_ wrote:Da li je moguce da mi za samo 7 sati baterija sklizne sa 70% -ak na 14% ?
Nocas iskljucih sve potrosace baterije (bar one za koje ja znam), odoh na spavanje i ostavih tel regularno u stand-by modu.. Sada moram da ga punim.

Koristim HTC Sensation XL
Statistika kaze da je 37% "otislo" na screen, a potom cell standby oduzme 24% charga, phone idle 22%, ostalo je zanemarljivo. Jedino sto je u pomenutom periodu koliko znam trosilo bateriju je cell standby a to mi preterano deluje da za nekoliko sati toliko istrosi bateriju. Ranije mi se ovo nije dogodilo. Bio sam odsutan iz zemlje, te sam telefon koristio u airplane modu u kom mi je baterija drzala i po nekoliko dana jerbo ga nizasta drugo nisam koristio nego samo kao budilnik.

Neki savet?

Ne ocekujem sada kada koristim aktivnije tel da 1 punjenje drzi duze od 1 radnog dana, to je sasvim jasno ali me je pomalo iznenadilo ovo sto je jako brzo, tokom noci kada ga nisam koristio, skliznulo sa relativno punog charga na minimum.

Ili je loša baterija, ili negde "curi" i vuče struju (verovatno neki tranzistor). PRobaj ako možeš sa drugom baterijom.
Sličan problem sam imao sa fotoaparatom i mp3 plejerom. Preko noći su trošili cele baterije...

U aplikacije se ne razumem, tako da tu ne mogu pomoći...
The End.
Unexpected

Postby Houdini » 12 Aug 2013, 14:02

Galaxy s4 mini ima li ko neka iskustva?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Diktator » 25 Aug 2013, 12:40

Sta znaci neogranicen net u paketima telenor?
Ima neka caka ili imas full net bez nekih zajebancija?
Dalje,kakvi su ovi ZTE telefoni?Kontam sve to isti qrac a ne bih da dajem pare na nesto sto ce za godinu dana biti zaostalo u razvoju..?
Konkretno zte blade 3 blade g?
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Tomasz Rzasa » 25 Aug 2013, 15:13

U zavisnosti od paketa, imas odredjen broj magabajta po najvecoj brzini. Kad to potrosis, onda ti ostaje neogranicen net ali po fazon najsporijoj brzini.

U telefone se bas i ne razumem.. mada cuh da ljudi ne preporucuju te (kineske) ZTE telefone.
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

PreviousNext

Return to Tehnika i tehnologija