Packy wrote:Ja sam se nedavno prebacio na Windows 8.1 64-bitnu zbog igara, rekoh sebi ajde mozda je vreme za promene.Znam da je desetka imala problem sa igrama, a povremeno opicim nesto.Igrao sam nedavno sve DLC-ove ME2 i GTA V.ME3 sam poceo da igram, ali sam stao jer me je proslo i vise nisam bio zagrejan za prelazenje igre.Doduse neretko su mi za te 2-3 nedelje kresovale igre, kap koja je prelila casu je da kada sam stigao do jednog nivoa u Hotline Miami, kako udjem u prostoriju prvo zvuk se zapuca i izbaci me iz igre.Vratio sam se na Windows 7, doduse 64 bita(pre sam imao 32-bitnu verziju) i uz to ima aktuelnije drajvere za graficku za razliku od osmice i desetke tako da nisam ni morao da se dvoumim.
Windows 7 je za sada najsavrseniji OS od svih koje su izbacili, Windows 8.1 nije prosao kod korisnika, dosta bagova, i dosta zamerki i na rad i na izgled, a Windows 10 je neka kombinacija ta dva sistema, ali jos nije dostigao svoj vrhunac. Treba jos neko vreme da prodje, da se isprave svi bagovi, i verujem da kada dostigne svoj vrhunac, da ce biti bolji i od Windows 7.