Board index Život van sporta Tehnika i tehnologija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby soniko » 09 Sep 2025, 15:37

Pa tu imas svega kao i svugdje.
Studenti su pozvali na osnivanje, vjerovatno ima svakakvih a sigurno i ubacenih elemenata.
Ubacivanja ideologije vjerovatno ima i iz ubjedjenja a naravno iz namjere da se unese podjela jer je to vlast oduvijek radila.
U svakom slucaju onaj ko ne vidi da je za uspjeh ovoga potrebno da se ujedine lijevi i desni i da bas iz tog razloga ne treba ici u neka pretjerana isticanja svojih geopolotickih stavova i forsiranja uredjenja koja se preferiraju vec samo i jedino na obaranje vlasti je ili politicki nepismen ili zlonamjeran a ni jedno ni drugo nije dobro.
soniko

Postby jupol » 09 Sep 2025, 15:39

ako dodje 10 ljudi na zbor onda ti isti kurac da li zborom predsedava Zivojin Misic ili Zika Obretkovic... ako dodje dovoljan broj ljudi, onda se nadju ljudi kojima vecina veruje, i bude ok, ali mora i da se nastavi masovnost... ne mozes da dodjes na jedan zbor i kao eto ja sam bio sad neka ide neko drugi... ako opadne masovnost onda se nadju kojekakve budale jer obicno ti zgubidani najvise vremena imaju, cast izuzecima tj. normalnim ljudima koji se maksimalno cimaju da budu na vecini protesta... oni zasluzuju orden, ali takvih je bas malo...
PKAŠ
jupol

Postby Woodoo » 09 Sep 2025, 16:45

Woodoo

Postby rabesandratana » 09 Sep 2025, 17:10

Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Gerzovo » 09 Sep 2025, 17:46

Гледам ове несрећнике, који за дневницу и сендвич скандирају "Ацо, Србине"!!!...и помислих на једну стару анегдоту...ко је најбољи трговац....па оне даме што се баве најстаријим занатом...имаш робу....продаш робу...остане ти роба.
Паде ми на памет и ко је најгори трговац...па баш Александар Вучић....добио једно огромно НИШТА!!!!...а дао све на Косову и Метохији....оне жуте ни ја нисам волио, али кад је дошао овај херој...Обилић...СРБИН!!!...овако је кренуло
--укинуо српске судове и тужилаштва на Косову и Метохији
-дао позивни број тзв Косову +383
-укинуо српске таблице
-укинуо цивилну заштиту
-Предао Газиводе
-укинуо порески систем Србије
-српску полицију и "чуваре моста" интегрисао у косовску полицију
-признао пасоше и личне карте Косова
-предао сва јавна предузећа
-Укинуо изборе за органе Републике Србије на Косову и Метохији
-Укинуо динар као платежно средство

Дао све за ништа......да ли је само лош трговац...или заслужује неку тежу квалификацију?
Gerzovo

Postby S73F4N » 09 Sep 2025, 17:54

A mozda je ipak najbolji,dao je nesto sto nikada nije bilo njegovo vlasnistvo da bi stekao licnu korist.
Sutra bi i majku rodjenu prodali Covicu i Vucicu samo da mogu da vam garantuju uspeh KKP i PFC...
S73F4N

Postby Sezione » 09 Sep 2025, 17:58

Sektaska stranka je najveca ponzi sema ikada vidjena zato sto je zajahala ceo budzet jedne drzave

Samo sto nisu ni svesni kako ce da tresnu kad presusi slavina, nece im biti dobro
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Inzaghi » 09 Sep 2025, 18:05

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby BlackOwl » 09 Sep 2025, 18:11

Dace bog da je u pravu kao i do sada
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Niko123 » 09 Sep 2025, 18:17

Narod bi možda i krenuo u obračun, da ovaj nema krimose oko sebe. Sloba je imao sam muriju, pa je bilo lako skinuti ga.
Niko123

Postby Bogun » 09 Sep 2025, 18:20

Niko123 wrote:Narod bi možda i krenuo u obračun, da ovaj nema krimose oko sebe. Sloba je imao sam muriju, pa je bilo lako skinuti ga.

Lako.

Skidan tačno 10 godina.

Šta bi bilo da je bilo teško, skidali bi ga 50 godina?
PKAŠ
Bogun

Postby Niko123 » 09 Sep 2025, 18:24

Bogun wrote:
Niko123 wrote:Narod bi možda i krenuo u obračun, da ovaj nema krimose oko sebe. Sloba je imao sam muriju, pa je bilo lako skinuti ga.

Lako.

Skidan tačno 10 godina.

Šta bi bilo da je bilo teško, skidali bi ga 50 godina?

Više sam mislio u smislu; nisu imali strah od murije, 5.Oktobra.Dok bi ovde krimosi iskočili iz nekog žbunja.
Niko123

Postby Bogun » 09 Sep 2025, 18:27

Ta milcija je pucala na sopstvene ljude i ubijala ih tokom demonstracija i ko zna šta još nisu radili, nego tada nije bilo kamera da sve to zabeleže i ovekoveče.
PKAŠ
Bogun

Postby kide » 09 Sep 2025, 18:35

Gde nije bio strah od murije. SAJovci bejzbolkama razbijali glave po Terazijama, umesto ovih hamera, bile Iveco plave marice, ubacivali ljude unutra, zatvore vrata i udri do zore. Jurili ljude koji stoje u grupici vise od troje, hapsili one koji su nosili patike itd, itd.

Bilo je i tada, nego ljudi zaborave i sada razmisljaju romanticarski posle 25-30 godina. Zato nas murija i danas jebe ovako, jer smo onda pali na ono njihovo: stanite, stanite i mi smo ljudi i na krokodilske suze.
kide

Postby Niko123 » 09 Sep 2025, 18:36

Bogun wrote:Ta milcija je pucala na sopstvene ljude i ubijala ih tokom demonstracija i ko zna šta još nisu radili, nego tada nije bilo kamera da sve to zabeleže i ovekoveče.

Ti bolje znaš(nisam sarkastičan) ja znam samo za 5.Oktobar. Verovatno je bilo i do toga, što je i narod bio naoružan, pa su krenuli na muriju. Govorim samo za taj dan, kada su krenuli u konačan obračun
Niko123

PreviousNext

Return to Tehnika i tehnologija