Board index Život van sporta Sve i svašta

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Гроф Тинторето » 18 Aug 2025, 16:30

Niko123 wrote:Otkud ti znaš da ja čitam ta smeća? :laugh: :pop:

Nisu blic i b92 nego Kurir.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Niko123 » 18 Aug 2025, 16:40

Čitam im samo naslove, koji su komedija :laugh: Stvarno neko misli da čitam ta smeća?Idem im samo na fejsbuk stranice, da odgovaram smrdljivim botovima
Niko123

Postby jupol » 18 Aug 2025, 16:56

Niko123 wrote:

Ovu kurvu kada padne Vučić, poslati ispod Plavog mosta. Kurva raspala :puke:

i za manje delikte su padale glave posle ratova, samo je bitno ne zaboraviti kada se pobedi...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Dr Arslanagic » 18 Aug 2025, 16:59

Ето прилике да ухапсе пинк и информер.

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby soniko » 18 Aug 2025, 18:09

Ne trebam vam pricati svi ste svjesni koliko ovaj rezim da tako kazem "kopa kanjon" koji dijeli normalnu zemlju od njih ali uvodjenje termina "ustasa" u obracun sa neistomisljenicima je lelvel iznad bilo cega i govori koliko njih boli ona stvar za bilo sta, koliko su oni profiterska bagra ogrnuta u plast nacionalizma spremni da se pos.ru i popis.ju na najtragicnije etape nacionalne istorije je im neko dira privilegije.
Ne zelim da me se pogresno razumije ali za nas ovde termin "ustasa" i dalje ima jeziv prizvuk, i dalje se ne koristi cesto, i dalje jeza prolazi od tog naziva. Skoro sam komentarisao sa ozbiljnim starijim ljudima to "devalviranje" strasnih tragedija koje se radi u dnevnopoliticke svrhe, kod mene, u mom okruzenju ustasa se ne koristi cesto jer kad se to koristi u prici mora da se vodi racuna jer je velika vjerovatnoca da vise od pola ljudi koji ucestvuju u toj prici imaju u porodici par oziljaka koje su te ustase napravile.
U mom oktuzenju, malo koja porodica postoji da joj neko nije stradao od tih ustasa u II svjetskom ratu i stvarno se jako rijetko koristi tj kad se koristi onda znate da je prica bas ozbiljna.

Eto, htio sam to da napisem, razumijem da svi nemaju takav odnos, neko ima svoje bugare, madjare, ali ustase, jbt, da ista znaju nebi se igrali sa tim stvarima tako.
soniko

Postby Dr Arslanagic » 18 Aug 2025, 18:14

Шта има ко да те погрешно разуме, истина је једна.

Ово што ова стока изданичка ради је нечувено, и до сад незабележено.
Потпуна подела становништва, кроз отворено таргетирање једног дела, и то већинског, да су усташе, муџахедини, да руше државу, да их координира хрватска, стране амбасаде, свесно се играјући са најнижим осећањима људи.
Зло.

Из тог разлога, милионити пут, дабогда нам било још горе ако ова стока не буде процесуирана и у коначном робијала за злочин против свог народа.
Јер ово је злочин у правом смислу.

Ево сутра поново седница савета за националну безбедност.
Можда позову информер, пинк, мурата и осталу стоку да објасне зашто шире сваку врсту мржње и свесно креирају атмосферу линча.
Каква злоупотреба државе и органа силе.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby SemperIdem » 18 Aug 2025, 19:55

,,Poštovani prijatelji,
grupa Riblja Čorba neće nastupiti ove godine na Zaječarskoj gitarijadi."

Bravo!
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Buzz » 18 Aug 2025, 20:27

Na kraju ce nastupati karli udaraljka i djordjedavid debilcina...
Buzz

Postby Bogun » 18 Aug 2025, 20:33

Prošle nedelje su u Nišu bila četiri protesta, u sredu, četvrtak, petak i nedelju. Ako je bilo nešto u subotu, ja za to ne znam.

Elem, u sredu i četvrtak je bilo tenzija i sukoba sa kordonima policije na nekih 100 metara udaljenosti od gradskog odbora SNS-a. Policija nije davala da se priđe njihovim prostorijama iz pravca Crvenog pevca.

U petak je takođe bio neki sukob sa policijom, ali na drugoj lokaciji, neposredno u blizini zgrade glavne policijske uprave.
Nakon tog sukoba, kolona je otišla do raskrnice Crveni pevac, gde ovoga puta nije bilo kordona policije. Studenti su pozvali da se ne ide do prostorija SNS-a, i skup se završio tu na raskrsnici posle nekog vremena.

Svi ovi sukobi nisu bili ni blizu intenziteta onima u Valjevu, Novom Sadu, Beogradu i još nekim gradovima.

A u nedelju su baš hteli da isceniraju incidente.
Elem, svi prilazi PU Niš su bili blokirani i građani su stajali ispred jednog od kordona sve dok nisu pustili uhapšene studente. Nakon toga se otišlo do glavnog odbora SNS-a, ispred prostorija stranke ostavljene gomile kamenica :laugh: , uniformisane policije u nekom većem broju ni na vidiku, osim saobraćajaca. Međutim, ovih u civilu na sve strane. Baš su štrčali i bili providni.

Verovatno im je bio plan da isceniraju nerede ili da podsteknu nekog na nerede, da bi posle uletela žandarmerija. Inače, na nekih 200 metara izvan vidika je bila ogromna količina policijskih hamera načičkanih sa žandarmerijom (posle se otišlo i do njih).
Verovatno bi na prvi bačen kamen uleteli sa vozilima, a onda bi potencijalno bilo mnogo povređenih, jer ispred prostorija SNS-a je iskopana i stoji ogromna rupetina poslednje tri nedelje, navodno pukla neka cevka za grejanje. Zanimliiv tajming, moram priznati. :biggrin:

Studenti (i građani) su ih odlično provalili ovaj put.

Iskreno, čudi me da je u Nišu i generalno na jugu Srbije ovoliko mirno u poređenju sa severnijim krajevima, pogotovo obzirom da mi važimo za temperamemtniji deo zemlje po nekom opštem mišljenju.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Mikisha » 18 Aug 2025, 20:39

SemperIdem wrote:,,Poštovani prijatelji,
grupa Riblja Čorba neće nastupiti ove godine na Zaječarskoj gitarijadi."

Bravo!

U Zrenjaninu su nastupali na danima piva (bar nisam video da su otkazali) za razliku od vecine bendova
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Houdini » 18 Aug 2025, 20:40

@Bogun
jesi ispratio ovo?

"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Bogun » 18 Aug 2025, 20:41

Jesam, fino su ih istrolovali. :biggrin:

Mislim, ispratio sam post factum, nisam znao da su oni imali ovu akciju u trenutku kada su ih hapsili.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby V.M. Varga » 18 Aug 2025, 21:11

Bogun wrote:

Iskreno, čudi me da je u Nišu i generalno na jugu Srbije ovoliko mirno u poređenju sa severnijim krajevima, pogotovo obzirom da mi važimo za temperamemtniji deo zemlje po nekom opštem mišljenju.

Jbga kad nemate "patriote" sa Detelinare da popasaju priču :biggrin:

Od starta je bilo jasno da je nameštaljka u pitanju.
V.M. Varga

Postby SemperIdem » 18 Aug 2025, 21:53

Stručnjak se posekao
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Previous

Return to Sve i svašta