Board index Život van sporta Sve i svašta

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby PERA » 05 Jul 2025, 15:54

Bogisa91 wrote:Otvara danas deonicu autoputa od Pakovrace do Požege u tajnosti nekoj bez upotrebne dozvole a zna se da se već neko vreme bore sa ta dva tunela. Nikom neće biti svejedno da prodje kroz tunele.

Kome bre neće biti svejedno, možda nama, ali njegovi tu prolaze sa pola mozga, jel rekao precednik kuća mu, pevala da je to dobro, jeste. I ako, se šta desi opet će izaći budale da kažu kako su to teroristi srušili, kao ona budaletina đuro raca i ostali idioti.
Dqj bre da se ne zavaravamo.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby medolino » 05 Jul 2025, 16:02

Woodoo wrote:Aktivirali Miss piggy na max nivo.

Kad vise nije znala sta ce, kaze mu da je ona njegova tiha patnja (ako je to ta emisija a cini mi se da jeste)
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.

Vucicu pederu
medolino

Postby Avenger » 05 Jul 2025, 16:07

Ali ova kalastura i onaj nesoj sa Pinka da prica protiv jednog Djokovica.

Pa ja ovaj talog drustva vise mrzim nego siptare i ustase. Ovo sto mi imamo za sugradjane ne smatram istim narodom. Ovo je takva fekalija od ljudi da treba ozbiljno filtriranje da se napravi.
Avenger

Postby Edge » 05 Jul 2025, 16:24

Avenger wrote:Ali ova kalastura i onaj nesoj sa Pinka da prica protiv jednog Djokovica.

Pa ja ovaj talog drustva vise mrzim nego siptare i ustase. Ovo sto mi imamo za sugradjane ne smatram istim narodom. Ovo je takva fekalija od ljudi da treba ozbiljno filtriranje da se napravi.

Da isti slucaj, posebno mi smeta taj nabedjeni odvratni stav koji imaju, cinizam, licemerje kojim ti se smeju u lice. Najgori ljudi na ovim prostorima i sire.
Edge

Postby Nikola » 05 Jul 2025, 16:39

AirBall wrote:Ma samo da osvoji Wimbledon i da mu se napravi doček...

Ima da skiče krezubi kao prasad...

Uh, o ovome nisam razmisljao :okk:
Alcaraze, sine, posustani samo malo, ima vremena za tebe ionako!
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Ziks96 » 05 Jul 2025, 16:52

Kakva bi to epska pobjeda bila na vise frontova
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Stefanm992 » 05 Jul 2025, 17:59

Edge wrote:
Avenger wrote:Ali ova kalastura i onaj nesoj sa Pinka da prica protiv jednog Djokovica.

Da isti slucaj, posebno mi smeta taj nabedjeni odvratni stav koji imaju, cinizam, licemerje kojim ti se smeju u lice. Najgori ljudi na ovim prostorima i sire.

sve se to uci i trenira , kad se setim sebe kao studenta gde dolaze neki da nas uce pregovaranju i govore kako je sustina dobrog pregovaranja da dovedes drugu stranu u takvo emotivno stanje da on pocne panicno da trazi izlaz iz pregovora i prihvata ponudjeno , tako isto i ovi gledaju da te provociraju i nerviraju pa kad prsnes onda je to tema price kako si ti nasilnik a sve drugo se brise ili ako krenes u njihovu logiku oni te spinovanjem ubace u logicki problem i opet gubis - zato samo ovako ostro i guras svoje protiv njih i ne obazires se i onda taj naucen obrazac ponasanja nema efekta

inace ako bi se stvarno desilo ovo oko novaka onda bih ga zavoleo ( na samom kraju njegove karijere ) :biggrin:
Stefanm992

Postby Duh sa sekirom » 05 Jul 2025, 18:28

Šta mislite da li bi dali da se popne na balkon skupštine?
Duh sa sekirom

Postby Nikola » 05 Jul 2025, 18:44

Narod bi se zbog njega okupio i da sleti na Vrsku Cuku, tako da verovatno nije ni bitno...
Moze opet na Slaviji :okk:
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Ziks96 » 05 Jul 2025, 19:17

Duh sa sekirom wrote:Šta mislite da li bi dali da se popne na balkon skupštine?

Cisto sumnjam
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby enbidzi » 05 Jul 2025, 19:19

Popeo bi ga narod
enbidzi

Postby balkanski spijun » 05 Jul 2025, 19:51

Golden Warrior wrote:Ne znam kakvo je stanje na ostalim blokadama ali sinoc sam prvi put osetio da opada broj ljudi.

Jednostavno su se govna organizovala, nesto ljudi se i usralo zbog tih prijava i privodjenja.

Pri tom u ovim zborovima isto ima policije pun qrac, pa mi sada deluje da oni i biraju gde ce blokada biti. Dodju postave policiju sa svih strana, kao obezbedjuju skup a u stvari stignu prvi i gledaju da neko nesto ne stavi na put da posle imaju manje posla.

To vidim i po tome da su autobusi poceli da idu okolo, sto znaci da je odavno sve isplanirano za taj dan i maksimalno kontrolisano.

Pri tom spazimo juce inspektore, takve su telece glave da ne mozes da ih ne prepoznas. I namerno se pokupimo nas par i odemo da sedimo pored njih. Nije izdrzao magarac 10 minuta da ne pita "jel ima nekih problema ???"

Nisu se ljudi usrali,vec moras da zivis i dalje.Ne treba ljude terati,opterecivati.Kad ko moze i vazno je stalno ih drzati na uzici.Nije lako raditi,pa ici na blokade,ujutru ustati i tako u krug.Plus ovo vreme.

Nista blokirace se nove trase,pa kad se vrate na stare,opet njih.

Vazno je da se izdrzi.
balkanski spijun

Postby Eddie Brock » 05 Jul 2025, 19:52

Tiha voda breg roni
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Lester Bo » 05 Jul 2025, 19:59

Nastavlja da pumpa Novak.
Lester Bo