Board index Život van sporta Lifestyle

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Mikisha » 11 Sep 2025, 10:24

Brdar jebeni?
Zar on nema 70+ godina jbt
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Old school » 11 Sep 2025, 10:28

Ziks96 wrote:Sta sam ti tacno zajedljivo napisao? Ne svidja ti se studentska lista, onda ti se sigurno svidja Siptar jer u ovakvoj situaciji ne odlucuju nijanse za koga ce narod da glasa obzirom da su dvije strane dijametralno suprotne. Mada ako izadju Marinika i Djilas onda ti je i to dobar izbor, dokazano dobri politicari koji rade u korist naroda.

Kao prvo red bi bio pošto visiš na forumu da se izviniš za prozivanje posle utakmice sa Turskom kada si posprdno komentarisao moj post (ako treba da ti ga repostujem?) a na kraju se ispostavilo da sam između redova bio potpuno u pravu jer smo već sledeće kolo ispali od Finaca.
Ja se za svaku svoju grešku uredno izvinim svakom forumašu ili celom forumu.
Naravno da je zajedljivo jer perfidno targetiraš. Ako mi se ne sviđa studentska list onda sam za šiptara ili za Đilasa i Marinku?!
U buduće me zaobiđi sa svojim lucidnim komentarima tipa: " Šta ću sve pročitati na forumu i ako nisi za ovoga onda si za onog drugog".
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby aleks delarz » 11 Sep 2025, 10:30

Old school wrote:
Kao prvo red bi bio pošto visiš na forumu da se izviniš za prozivanje posle utakmice sa Turskom kada si posprdno komentarisao moj post (ako treba da ti ga repostujem?) a na kraju se ispostavilo da sam između redova bio potpuno u pravu jer smo već sledeće kolo ispali od Finaca.
Naravno da je zajedljivo jer perfidno targetiraš. Ako mi se ne sviđa studentska list onda sam za šiptara ili za Đilasa i Marinku?!
U buduće me zaobiđi sa svojim lucidnim komentarima tipa: " Šta ću sve pročitati na forumu i ako nisi za ovoga onda si za onog drugog".

jesi
aleks delarz

Postby Iluzionista » 11 Sep 2025, 10:47

Old school wrote:U buduće me zaobiđi, frajeru, sa svojim lucidnim komentarima tipa: " Šta ću sve pročitati na forumu i ako nisi za ovoga onda si za onog drugog".

Popravio sam ti ovo
Sa severa masa, za SNS da glasa
naređenja vođina sluša niža rasa
Iluzionista

Postby Malkovic » 11 Sep 2025, 10:48

Mikisha wrote:Brdar jebeni?

И даље сам шокиран чињеницом да је исти (у)пуштен да предаје на Филозофском факултету али нисам изненађен. Грухоњића и њега је довела иста екипа, на крају крајева.

Брдар је један од многих интелектуалаца подигнутих на БУ током осамдесетих и деведесетих година, који су начитани те се држе тих ствари које су читали некада давно али потпуно неселективно, верујући да сваку подметачину удбе треба прихватити као Свето писмо. Интелектуалци на десници, ако и нису с легитимацијом, сасвим сигурно одрађују квалитетан посао.
Друга ствар је што њих никада не можеш ни за главу ни за реп. Почну о нечему па се расплину на стотину страна и епилог је да не кажу ништа.

Знај да, чим крене да гусла како је држава слаба, да треба то "чвршће", дисциплиновати народ, тај је шупаљ и одрађује посао. Цела наша интелектуална сцена после Брозове смрти своди се на закукумуљено убеђивање Срба како су глупи и препусте да их понеки медиокритет властодржац одведе у вражју матер. Међутим, ниједан од тих говнара, после 35 година, није поставио проблем како то да једино у Србији није одржан референдум о останку у Југославији. Ти корифеји слободе, јеб'о их Ранковић.
Last edited by Malkovic on 11 Sep 2025, 10:55, edited 1 time in total.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Foteljas » 11 Sep 2025, 10:52

On se odavno autovao, za razliku od npr. Cedomira Antica.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Sezione » 11 Sep 2025, 10:54

Mikisha wrote:Brdar jebeni?

Sisace ovaj narod do poslednjeg dinara

Kacio je Tegi odavno da je bio u nadzornom odboru jkp groblja ili tako nesto
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Гроф Тинторето » 11 Sep 2025, 10:54

Cek bre, pre 10 dana je bilo da ima i drugih opcija osim Studentske liste, sad opet nema
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby medjutim » 11 Sep 2025, 11:04

pritom još ne znamo ni kad će izbori, ni ko će sve da izađe na njih, ni ko će biti na studentskoj listi, ali smo ubeđeni da sve znamo najbolje
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Old school » 11 Sep 2025, 11:05

aleks delarz wrote:
Old school wrote:

jesi

A ti si ko?
Old school

Postby aleks delarz » 11 Sep 2025, 11:14

Ja sam za studente protiv najveceg izdajnika I kriminalca u istoriji srpske drzave
aleks delarz

Postby Ziks96 » 11 Sep 2025, 11:19

Evo @Old School objasni nam za koga si da ne bismo dolazili u ovakve situacije da se prozivamo. Jos pricas da ces da podrivas jedinu svijetlu tacku na politickoj i ideoloskoj sceni Srbije u zadnjih 10+ godina jer eto mozda nece uspjet da lustriraju apsolutno sve koji su to zasluzili, ne znam sta si ocekivao, utopija da se desi preko noci sta?

A ovo za kosarku je smijesno bez majke, za sta da ti se izvinim, jer si napisao potpunu glupost da su nas Turci razbili? Tamo te nisam licno prozvao da bih ti se izvinjavao, a odje jesam jer si zasluzio. Sad si ti bio u pravu jer su nas Finci dobili i ocekujes hvalospjeve neke, da ti se klanjam, evo alal vera pogodio si! Itekako su bile blizu obje utakmice, uz nasu losu igru samo svojim greskama smo sebe dobili, lako je moglo i na drugu stranu da ode.
PKAŠ
Ziks96

Postby Old school » 11 Sep 2025, 12:01

Ziks96 wrote:Evo @Old School objasni nam za koga si da ne bismo dolazili u ovakve situacije da se prozivamo. Jos pricas da ces da podrivas jedinu svijetlu tacku na politickoj i ideoloskoj sceni Srbije u zadnjih 10+ godina jer eto mozda nece uspjet da lustriraju apsolutno sve koji su to zasluzili, ne znam sta si ocekivao, utopija da se desi preko noci sta?

A ovo za kosarku je smijesno bez majke, za sta da ti se izvinim, jer si napisao potpunu glupost da su nas Turci razbili? Tamo te nisam licno prozvao da bih ti se izvinjavao, a odje jesam jer si zasluzio. Sad si ti bio u pravu jer su nas Finci dobili i ocekujes hvalospjeve neke, da ti se klanjam, evo alal vera pogodio si! Itekako su bile blizu obje utakmice, uz nasu losu igru samo svojim greskama smo sebe dobili, lako je moglo i na drugu stranu da ode.

Druže, slabo onda čitaš komentare a etiketiraš avansno.
Nemam ja tebi šta da objašnjava za koga sam posle 11 godina i hiljadu komenatara na ovom forumu i temi jer niti si ti niti tvoj ortak Aleks etalon poltičkih vrednosti da etiketirate ko je za koga, kao što je vaša lična stvar za koga ste vi.
Dakle da skratim ovo spamovanje teme jer vidim da imaš ozbiljnu potrebu da tvoja bude zadnja.
Opet ponavljam, ako ti se ne sviđa moj stav ili moja baljezganje zaobiđi ga bez tih jeftinih fazona etiketiranja neistomišljenika.
Apropo basket:
"Onda ne zivis u realnom svijetu moram da ti kazem ili se apsolutno nimalo ne razumijes u sport. Cuj 20 razlike svi, pa sta bi Ameri trebali da rade, da tresu 50 svakog iole lakseg protivnika? Kakve stvari vi ljudi pisete ovo je stvarno nerealno".
Ovo je tvoj komentar?!
Old school

Postby Гроф Тинторето » 11 Sep 2025, 12:15

Stvarno nije licno :lol2:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Ziks96 » 11 Sep 2025, 12:23

Pa ja nisam 11 godina tu da bih znao tvoje stavove tako dobro ali sad si ih iznio pa ih znam. Sabotiraces studente ako ne uspiju da lustrijaju sve i to je to, imas puno pravo naravno.

Valjda forum i sluzi tome da ljudi objasnjavaju stvari sa svoje tacke gledista. Nismo mi etalon politickih vrijednosti ali isto tako ne pokusavamo da namjerno radimo protiv pokreta koji nas moze izbaviti iz okupacije izdajnika drzavw i naroda.

Apsolutno stojim iza ovoga za kosarku jer si napisao da bi Jokic sa njegovim renomeom trebao sam da razvaljuje glatko ekipe. Pokazalo se ni da Luka to ne moze. Sad napisi jos nesto cisto da ne bude moja poslednja, ja necu vise.
PKAŠ
Ziks96

PreviousNext

Return to Lifestyle