Vezbam svaki dan...osim vikenda, tada izlazim i pijem.
Od septembra planiram da batalim alkohol na par meseci, da bih se posvetio zdravom zivotu.
Ukratko cu vam napisati svoje treninge (ovo radim vec skoro 2 meseca)->
Trcim svakog dana oko 4 - 4.5 km, imam onaj program miCoach adidas -> preko kojeg merim km, brzinu i potrosene kalorije. Tu distancu pretrcim od 18, 20, 22, 24 min, zavisi od xy faktora. Ponekad namerno napravim kratku pauzu (pesacenje), da bih snizio puls.
Cim dodjem kuci -> radim onaj abs workout mins trbusnjaci, pa odmah posle toga -> sklekove (slican workout).
Drugog dana -> opet trcanje, ali tada radim zgibove i propadanja.
Od 7 dana, trcim ili 5 ili 6 dana.
Sto se teretane tice, nekada sam isao -> pa sam batalio par godina...zato sto stalno igram kosarku i fudbal, ali cu krenuti od septembra ponovo.
Ishrana (uveo sam konzerviranu ribu pre 5-6 meseci, a ella sir pre mesec dana, pre toga -> sam jeo kombinaciju nekih sendvica)-> uvek sam vodio racuna sta jedem, pa mi nije tesko ni da se pridrzavam svega toga...
Za dorucak -> konzevrirana riba - hobotnica (ima dosta proetina), skoljke, lignje, papaline (omega 3) i haringa (omega 3). Uz to uvek jedem ella sir 0% masti. Ponekad jedem i musli ili ostale pahuljice, ali uvek kombinujem -> od 7 dana -> 4 dana riba, 1 musli, 2 neki sendvici.
Za rucak -> ili riba -> kraba, losos, oslic i slicno...ili piletina, belo meso i slicno.
Za veceru -> spanac ili brokoli ili neki sendvic sa curetinom, i naravno -> ella sir.
Jedem voce i povrce, ali fokusiram se na grejp i jedem gotovo 3-4 puta nedeljno ili kao voce ili u obliku cedjenog soka sa kombinacijom meda (kada je sezona), ako nije -> onda ostale vrste voca.
Slatkise retko jedem, nasu masnu hranu - nema sanse. Naravno, ponekad pojedem nesto sto i nije toliko "vitaminski ili proteisnki", ali to je kombinacija od oko 20%. Otprilike.
Zurke me unistavaju,

...pa tako kada dodje petak ili subota - ta 2 dana treniram, ali da bih izbacio alkohol, mada sve redje pijem.
Sta mi je cilj? Ne interesuje me ni definicija ni misicna masa, vec da kroz trening sto zdravije zivim.
Toliko od mene, pozdrav. Vidimo se za vikend.

Ako ima neko neki savet - neka slobodno napise, i za trening i za ishranu.