Board index Život van sporta Lifestyle

Teretana, kardio, fitnes, proteini i ugljeni hidrati

Re: Teretana, kardio, fitnes, proteini i ugljeni hidrati

Postby delic665 » 21 Jun 2012, 11:37

Dzaba sve to brate, ako si mobilan ko frizider :D

Felipao, zainteresovao si me, sad sam i ja izmerio svoj skok iz mesta :) Iz 3 pokusaja: 2.00, 2.10 i 2.15 :) Mogao sam vise pre, jer sam se jedno vreme bavio parkour-om, secam se da sam tada duze skakao, ali proslo godinu dana u zajebavanju, fizickoj neaktivnosti, nisam trenirao jebi ga :)

Danas krecem sa teretanom, pocinje pakao :D
UPRAVA NAPOLJE!!!
Image
delic665

Postby Houdini » 21 Jun 2012, 13:56

Uz koju muziku najvise volite da vezbate?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby delic665 » 21 Jun 2012, 17:48

Sto se mene licno tice, nemam definisan zanr, samo da je muzika agresivna i teska, znaci rap i razne vrste metala. Uglavnom, poenta je da se naloziz, ne moras da volis taj zanr ili da to bude nesto dubokoumno, ali da bude ''jako'' :)
Rap, ovako nesto
Spoiler: pokaži

Prti je nezaobilazan :D

Metal ovako nesto
Spoiler: pokaži

Na brzinu sam napamet nesto iskopao, cisto da pokazem kakav tip pesama, mogao sam i neke bolje al ajde :). Rammstein toplo preporucujem svima, bez obzira da li volite taj zanr ili ne, prosto kida za teretanu i tako te stvari :)
UPRAVA NAPOLJE!!!
Image
delic665

Postby dumagio19 » 21 Jun 2012, 18:03

Bez muzike. U prirodi. U BL imamo pored Vrbasa teretanu na otvorenom i odlicnu stazu za trcanje.
„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby MOREIRA » 21 Jun 2012, 22:25

The Don Killuminati wrote:Uz koju muziku najvise volite da vezbate?

BG Sindikat definitivno :okk:

Feli brate skaci ti koliko oces , sad kad krene sirenje po Adi Cinganliji znas onaj filing woooow :laugh:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby delic665 » 21 Jun 2012, 23:16

Brate ja obozavam BS, ali kako te to motivise za teretanu ? :D
UPRAVA NAPOLJE!!!
Image
delic665

Postby MOREIRA » 22 Jun 2012, 22:45

delic665 wrote:Brate ja obozavam BS, ali kako te to motivise za teretanu ? :D

Ja najvise kidam uz BS , ma moze sve , u sustini ne obracam paznju na muziku , ali nekako mi BS dize motivaciju , moze i House moze sve :okk:
MOREIRA

Postby MOREIRA » 26 Jun 2012, 00:03

Idemo momci samo jako :copa1:
MOREIRA

Postby Reaper » 01 Jul 2012, 01:05

Vidi ovaj topik sto je zanimljiv, tek sam ga sada otkrio :biggrin:

Je li cuo neko ovde za Mustafu Mohammad-a?
Reaper

Postby MOREIRA » 17 Jul 2012, 16:06

Sta je bre ovo , pa ovde niko ne vezba cim je ovaj topik ovako neaktivan , AE SVI NA TRENING !!!
MOREIRA

Postby Crazy Soul » 17 Jul 2012, 16:10

Evo vezbamo.. vezbamo... Image Image Image
Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Reaper » 17 Jul 2012, 18:39

MOREIRA wrote:Sta je bre ovo , pa ovde niko ne vezba cim je ovaj topik ovako neaktivan , AE SVI NA TRENING !!!

He he he, cenim da Delic cepa sve u 16. Jos ste ga navukli na preparate pa ce sad da raste ki kvasac :biggrin:
Reaper

Postby Alonzo » 17 Jul 2012, 20:54

Vezbam svaki dan...osim vikenda, tada izlazim i pijem. :biggrin:

Od septembra planiram da batalim alkohol na par meseci, da bih se posvetio zdravom zivotu. :biggrin:

Ukratko cu vam napisati svoje treninge (ovo radim vec skoro 2 meseca)->

Trcim svakog dana oko 4 - 4.5 km, imam onaj program miCoach adidas -> preko kojeg merim km, brzinu i potrosene kalorije. Tu distancu pretrcim od 18, 20, 22, 24 min, zavisi od xy faktora. Ponekad namerno napravim kratku pauzu (pesacenje), da bih snizio puls.

Cim dodjem kuci -> radim onaj abs workout mins trbusnjaci, pa odmah posle toga -> sklekove (slican workout).

Drugog dana -> opet trcanje, ali tada radim zgibove i propadanja.

Od 7 dana, trcim ili 5 ili 6 dana.

Sto se teretane tice, nekada sam isao -> pa sam batalio par godina...zato sto stalno igram kosarku i fudbal, ali cu krenuti od septembra ponovo.

Ishrana (uveo sam konzerviranu ribu pre 5-6 meseci, a ella sir pre mesec dana, pre toga -> sam jeo kombinaciju nekih sendvica)-> uvek sam vodio racuna sta jedem, pa mi nije tesko ni da se pridrzavam svega toga...

Za dorucak -> konzevrirana riba - hobotnica (ima dosta proetina), skoljke, lignje, papaline (omega 3) i haringa (omega 3). Uz to uvek jedem ella sir 0% masti. Ponekad jedem i musli ili ostale pahuljice, ali uvek kombinujem -> od 7 dana -> 4 dana riba, 1 musli, 2 neki sendvici.

Za rucak -> ili riba -> kraba, losos, oslic i slicno...ili piletina, belo meso i slicno.

Za veceru -> spanac ili brokoli ili neki sendvic sa curetinom, i naravno -> ella sir. :biggrin:

Jedem voce i povrce, ali fokusiram se na grejp i jedem gotovo 3-4 puta nedeljno ili kao voce ili u obliku cedjenog soka sa kombinacijom meda (kada je sezona), ako nije -> onda ostale vrste voca.

Slatkise retko jedem, nasu masnu hranu - nema sanse. Naravno, ponekad pojedem nesto sto i nije toliko "vitaminski ili proteisnki", ali to je kombinacija od oko 20%. Otprilike. :biggrin:

Zurke me unistavaju, :laugh: ...pa tako kada dodje petak ili subota - ta 2 dana treniram, ali da bih izbacio alkohol, mada sve redje pijem. :biggrin:

Sta mi je cilj? Ne interesuje me ni definicija ni misicna masa, vec da kroz trening sto zdravije zivim.

Toliko od mene, pozdrav. Vidimo se za vikend. :biggrin:

Ako ima neko neki savet - neka slobodno napise, i za trening i za ishranu.
Alonzo

Postby Napredpartizan » 17 Jul 2012, 22:58

Alonzo wrote:Vezbam svaki dan...osim vikenda, tada izlazim i pijem. :biggrin:

Sta mi je cilj? Ne interesuje me ni definicija ni misicna masa, vec da kroz trening sto zdravije zivim.

b1: :thumbup:

b2: U ovo ni ti ne verujes :ajdejebote:

Program ti je dobar,i ja isto trcim redovno,opusta :D
Napredpartizan

Postby delic665 » 17 Jul 2012, 23:09

Alonzo, i ja se slazem za prvi bold sto je stavio NP, mora se malo ''izduvati'' :thumbup: A sto se trcanja tice, jebes mi sve ako mogu da pretrcim vise od 2km, uzasan sam sto se kondicije tice, ma kriminalan... A da trcim sad leti ''ne smem'', bojim se da ne krenem da gubim masu koju jako tesko sticem...

Nego, jel ima neko neki dobar program za trbusnjake, da na brzaka nabijem i to, posto to kod mene ide jako brzo (10 dana na moru, jos 10-ak odlazaka na Adu i imam bogovske trbusnjake - tako mi kazu :D), tako sam gradjen. Nesto sam raspolozen sada, inace to mrzim da radim vise od bilo cega, uopste mi nije tesko, ali me nervira nekako, iritira me da radim to... Sad sam raspolozen pa ako neko ima neki ok program za trbusne misice (sve-bocne, gornje, donje, centralne) nek da :)

Reaper wrote:
MOREIRA wrote:Sta je bre ovo , pa ovde niko ne vezba cim je ovaj topik ovako neaktivan , AE SVI NA TRENING !!!

He he he, cenim da Delic cepa sve u 16. Jos ste ga navukli na preparate pa ce sad da raste ki kvasac :biggrin:

Cepam, cepam :) Svaki 2. dan idem (, ne mogu svaki dan, jedan dan mi treba da me prodje upala, bas se otkidam kada treniram i ne stedim se uopste, forsiram se do maksimuma, a ponekad i preko :D).

Ide lepo, za 3 nedelje, koliko radim ozbiljno i bez zajebancije, sam nabacio 2kg tako da sada imam 75 kila :) 80kg do oktobra je cilj. Promenio sam ishranu, imam 5 obroka dnevno, 4 kada ne idem u teretanu. Ali nista ''sa strane'' ne koristim. Jako mnogo jedem, ponekad se i prejedam. Jedino sto ne mogu da jedem je musli, mrzim to vise nego bilo sta... Radije bih jeo kelj(od kojeg bukvalno povracam) za dorucak nego zitarice :D

Jedini problem mi je sto sam svu masu nabacio gore, u nogama nista sem snage nisam dobio... A radim noge intenzivno koliko i sve ostalo, ne znam u cemu je problem...

Malo sam izmenio program i prilagodio ga sebi, posto mi trebaju vezbe za sirinu grudi i ramena, ledja, ili cega vec... uglavnom, shvatate sta hocu da kazem :) i radi prilicno dobro, vidi se napredak, bice to ok do oktobra :)

Ali kazem, jedino me noge zajebavaju...
UPRAVA NAPOLJE!!!
Image
delic665

PreviousNext

Return to Lifestyle