Lawrence wrote:Ma meni treba samo da skinem ovaj donji stomak, nakupilo se od lezanja i pisanja po forumu
Posto sam student, tesko mi je regulisati ishranu, posto nemam ni tacno odredjene obroke niti znam kad jedem, ni sta jedem, vec kako stignem, pa mi ostaje samo besomucno trcanje i tako to

Ja cu ti dati savet koji je meni pomogao, nadam se da ce i tebi. Imao sam 96kg, bio sam bas masivan i bio sam u nikakvoj kondiciji. Razgovarao sam sa mnogima, a i kao bivsi sportista, sam zakljucio sta je najbolje za skidanje masti, sala i stomaka. To je nacin treninga i ishrana manje vise. Najbolji trening ti je za skidanje masti da ustanes i na prazan stomak odes trcati umerenim tempom (ni brzo ni sporo). Iza moje zgrade postoji fudbalski teren. Ukoliko zapustenom stanju sam bio govori podatak da sam jedva mogao da istrcim bez prekida I dan 6 krugova. Svaki treci dan, povecavao sam po krug. Stigao sam do 33 kruga, sto je moj licni rekord

Za to vreme, cini mi se da sam izgubio svu nezeljenu masnocu. Cak i dan danas, neki ljudi koji me vide, samo mi ponavljaju "U ala si se izdefinisao." a ja vec godinama ista kilaza (+-kg ili 2). I dan danas trcim tako cim ustanem na prazan stomak, ali ne toliko cesto, vec 1x, 2x nedeljno, cisto da odrzavam i to ne vise od po pola sata. Naravno vremenom ubacis i neke sprinteve, za eksplozivnost i po koju prirodnu vezbu, da se sve stese kako valja

Inace ja sam ovaj trening procitao na nekom sajtu, primenjivao ga je Tajson. Kazu da kada je bio svetski prvak, da je tada bio najdominantniji u izdrzljivosti, a on je zaslugu dao trcanju na prazan stomak cim ustane. Gledao je da to bude sto ranije (tipa pola 5, 5 izjutra, da bio je lud ko kurac)

zato sto si tad najizdrzljiviji (svima je poznato da tad moze vise da se vodi ljubav tj duze nego obicno, trenira, radi itd.) jer kad ustanemo iz kreveta, telo je odmorno i neistroseno, spremno za dnevne aktivnosti, nego na primer u 5 popodne kad si vec radio, bio na faksu, setao, ma nebito... To ti je od mene ukratko, ako uspes barem malkice da sredis ishranu i da odrzis kontinuitet od barem 4 do 5x nedeljno trcanja na prazan stomak, rezultati ce ti u roku od mesec dana biti zagarantovani!