Board index Život van sporta Lifestyle

Teretana, kardio, fitnes, proteini i ugljeni hidrati

Re: Teretana, kardio, fitnes, proteini i ugljeni hidrati

Postby lockdown » 15 Apr 2013, 22:53

Crazy Soul wrote:Ok... :thankyou:
Iako ih dugo nisam radila, probala sam sa nizom od 20 u seriji. Ocas posla. Mozda bih trebalo da vezem bar 3-4 serije?
Probacu da uradim neku kombinaciju i sa ovim sto mi je Lock dao.

Probaj sa lvl 1 ... pusti snimak i radi po tome ... Ima 30 u seriji .. Nije tako lako kao sto te cini u prvi mah ...

Ja sam jednom bas zapeo i stomak mi je dobio skroz drugaciji oblik poceli da se vide trbusni misici ali ne bas kao na filmu varijanta fotosop jer treba da se pazi mnogo na ishranu a ja volim svasta da jedem :D
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Crazy Soul » 19 Apr 2013, 20:35

Lock, danas sam radila po tom lvl1... funkcionise sve osim sto imam problem sa vratnim misicima, tako da sam zadnje 2 vezbe radila samo po 10 u seriji. Izgleda da cu morati i njih da ojacam na neki nacin Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby lockdown » 20 Apr 2013, 01:23

I kako ti se cini?
lockdown

Postby Crazy Soul » 20 Apr 2013, 01:27

lockdown wrote:I kako ti se cini?

Suvise brzo za moj ukus...moracu malo laganiji tempo da udarim. I ono sto sam prethodno vec napisala, problem sa vratnim misicima. Mozda je to zbog brzine....Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby lockdown » 20 Apr 2013, 01:42

Pa jedino ako malo duze odmaras tokom pauze ..
lockdown

Postby Baron » 24 Apr 2013, 18:06

Sportisti, pomagajte, treba mi neki program trcanja, vezbi bilo cega, udebljao sam se preko zime 6-7 kg, moram do leta da skinem, znaci moze i neki preparati ako su iz iskustva korisni, sta god..
Baron

Postby AirBall » 24 Apr 2013, 21:38

Lawrence wrote:Sportisti, pomagajte, treba mi neki program trcanja, vezbi bilo cega, udebljao sam se preko zime 6-7 kg, moram do leta da skinem, znaci moze i neki preparati ako su iz iskustva korisni, sta god..

To se relativno lako skida... Trci dva meseca po sat vremena dnevno sa ubrzanjima i umesto klasicne vecere jedi neko sezonsko voce i nestace kao rukom odneseno...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby skeva » 25 Apr 2013, 01:34

Regulisi ishranu, posebno veceru, smanji ugljene hidrate i masti. Moja ti je preporuka da umjesto bjesomucnog laganog trcanja ubacis promjene tempa, sprinteve kao i svakodnevni rad sklekova, trbusnjaka i zgibova ako mozes. Pored mrsanja poboljsaces i izgled tijela sto i nije tako lose :D . Rezultate ocekuj za mjesec do dva :)
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby Baron » 25 Apr 2013, 02:37

Ma meni treba samo da skinem ovaj donji stomak, nakupilo se od lezanja i pisanja po forumu :D

Posto sam student, tesko mi je regulisati ishranu, posto nemam ni tacno odredjene obroke niti znam kad jedem, ni sta jedem, vec kako stignem, pa mi ostaje samo besomucno trcanje i tako to :D
Baron

Postby Zemunac » 27 Apr 2013, 17:53

Lawrence wrote:Ma meni treba samo da skinem ovaj donji stomak, nakupilo se od lezanja i pisanja po forumu :D

Posto sam student, tesko mi je regulisati ishranu, posto nemam ni tacno odredjene obroke niti znam kad jedem, ni sta jedem, vec kako stignem, pa mi ostaje samo besomucno trcanje i tako to :D

Ja cu ti dati savet koji je meni pomogao, nadam se da ce i tebi. Imao sam 96kg, bio sam bas masivan i bio sam u nikakvoj kondiciji. Razgovarao sam sa mnogima, a i kao bivsi sportista, sam zakljucio sta je najbolje za skidanje masti, sala i stomaka. To je nacin treninga i ishrana manje vise. Najbolji trening ti je za skidanje masti da ustanes i na prazan stomak odes trcati umerenim tempom (ni brzo ni sporo). Iza moje zgrade postoji fudbalski teren. Ukoliko zapustenom stanju sam bio govori podatak da sam jedva mogao da istrcim bez prekida I dan 6 krugova. Svaki treci dan, povecavao sam po krug. Stigao sam do 33 kruga, sto je moj licni rekord :D Za to vreme, cini mi se da sam izgubio svu nezeljenu masnocu. Cak i dan danas, neki ljudi koji me vide, samo mi ponavljaju "U ala si se izdefinisao." a ja vec godinama ista kilaza (+-kg ili 2). I dan danas trcim tako cim ustanem na prazan stomak, ali ne toliko cesto, vec 1x, 2x nedeljno, cisto da odrzavam i to ne vise od po pola sata. Naravno vremenom ubacis i neke sprinteve, za eksplozivnost i po koju prirodnu vezbu, da se sve stese kako valja :D Inace ja sam ovaj trening procitao na nekom sajtu, primenjivao ga je Tajson. Kazu da kada je bio svetski prvak, da je tada bio najdominantniji u izdrzljivosti, a on je zaslugu dao trcanju na prazan stomak cim ustane. Gledao je da to bude sto ranije (tipa pola 5, 5 izjutra, da bio je lud ko kurac) :D zato sto si tad najizdrzljiviji (svima je poznato da tad moze vise da se vodi ljubav tj duze nego obicno, trenira, radi itd.) jer kad ustanemo iz kreveta, telo je odmorno i neistroseno, spremno za dnevne aktivnosti, nego na primer u 5 popodne kad si vec radio, bio na faksu, setao, ma nebito... To ti je od mene ukratko, ako uspes barem malkice da sredis ishranu i da odrzis kontinuitet od barem 4 do 5x nedeljno trcanja na prazan stomak, rezultati ce ti u roku od mesec dana biti zagarantovani!
Zemunac

Postby Baron » 18 May 2013, 16:13

@Zemunac, da ti zahvalim, trcim vec 15ak dana, vec sam video prve rezultate, sleteo sam sa 100 kg na 97, cilj mi je jos 7, samo sto sam potpuno promenio ritam zivota, ustajanje u pola 8, leganje najkasnije u 12, u ishranu uveo vise voca i povrca, a izbacio hleb i uvek trcim pre dorucka..

Muku sam bas imao prvih dana, ne mogu da docem do daha koliko sam se zapustio..6 krugova i dusu da ispustim..sad vec moze 8, uz malo poteskoca, al' bitno mi je da sam osetio napredak..pre ovoga nisam mogao 3 basketa uzastopno da odigram..

EDIT : Izbacio sam i koka kolu i majonez iz ishrane :D
Baron

Postby Starsica » 18 May 2013, 16:47

Definitivno moram poceti da trcim :D
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Zemunac » 20 May 2013, 21:38

Lawrence wrote:@Zemunac, da ti zahvalim, trcim vec 15ak dana, vec sam video prve rezultate, sleteo sam sa 100 kg na 97, cilj mi je jos 7, samo sto sam potpuno promenio ritam zivota, ustajanje u pola 8, leganje najkasnije u 12, u ishranu uveo vise voca i povrca, a izbacio hleb i uvek trcim pre dorucka..

Muku sam bas imao prvih dana, ne mogu da docem do daha koliko sam se zapustio..6 krugova i dusu da ispustim..sad vec moze 8, uz malo poteskoca, al' bitno mi je da sam osetio napredak..pre ovoga nisam mogao 3 basketa uzastopno da odigram..

EDIT : Izbacio sam i koka kolu i majonez iz ishrane :D

Drago mi je zbog tebe, prvih mesec, 2 probaj sto jacim intenzitetom i posle nekog vremena, nadji neku zlatnu sredinu kao i kilazu koju zelis da odrzavas i videces da apsolutno neces imati muke. Ja sad bukvalno jedem sve zivo, a imam vidljive plocice (nije to nista spektakularno, ali opet je nesto) a to veruj mi nije od rada trbusnjaka vec od trcanja na prazan stomak. Samo nastavi i srecno, videces da ces uspeti ukoliko budes uporan :okk:
Zemunac

Postby ОГИ » 20 May 2013, 21:43

Neko hoće da smrša, a neko bi da dobije mase. :D

Može neki savjet kako da dobijem na masi, hrana, proteini, generi?
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Henry » 20 May 2013, 21:53

ОГИ wrote:Neko hoće da smrša, a neko bi da dobije mase. :D

Može neki savjet kako da dobijem na masi, hrana, proteini, generi?

:plus1: Takodje imam isti problem visok sam 197cm, a imam samo 75 kg i nikako da ne mogu da se ugojim.
Todoricu, mars iz Partizana!
Henry

PreviousNext

Return to Lifestyle