Board index Život van sporta Lifestyle

Teretana, kardio, fitnes, proteini i ugljeni hidrati

Re: Teretana, kardio, fitnes, proteini i ugljeni hidrati

Postby Grande Alessandro » 02 Jul 2013, 12:11

To ćemo tek da vidimo da li mogu :biggrin:

Ovo mi je treća nedelja kako sam na levelu 3...a prethodna dva sam vežbao po 3 ned. i onda prelazio na viši nivo.
Verovatno ću ovaj 3 nivo da vežbam još dve nedelje pa tek onda da se oprobam sa 4 i 5...
Grande Alessandro

Postby Dare » 02 Jul 2013, 12:19

Ajde i ja ću ovo da počnem raditi. Nadam se da neću odustati. Pošto ima pivskog stomaka , verovatno ovo trebam raditi u kombinaciji sa trčanjem. Jel se radi svaki dan ili ? Ja ću probati po 2 nedelje. Ajde G.A. daj neki savet. :D
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby skeva » 02 Jul 2013, 12:25

Prvo ti sredi pivski sa trcanjem, ovako ce to stomak samo dodatno narasti :biggrin: . Salo ti se nece otopiti a misici ce ti buknuti ispod.
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby Grande Alessandro » 02 Jul 2013, 12:35

@Dare

Lepo ti je napisao skevurina...ili prvo malo trčanje dok ne skineš stomak ili i trčanje i trbušnjaci u kombinaciji :okk:
Radi se tri puta nedeljno...recimo pon. sred. pet....a ja obično i vikendom odradim još jednom...
Grande Alessandro

Postby lockdown » 02 Jul 2013, 13:32

Ja sam svojevremeno probao ovo : http://www.hundredpushups.com/#sthash.V4myC4ij.dpbs

7 nedelja do 100 sklekova ali je prosto nemoguce ... Neke moras da ponavljas da bi napredovao do sledeceg nivoa ... Ja sam dogurao do 65 sklekova a onda mi je dosadilo jer je prilicno monotono...

Ovo na pocetku mi se svidja ali mnogo trpe rucni zglobovi ...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Zemunac » 02 Jul 2013, 14:04

Evo za Starsicu 1 predlog, posto vidim da je mrzi da vezba :) Najbolje nesto za brzi metabolizam ti je zeleni caj. Pijem ga cesto kad zelim da se izdefinisem malo, bez da izbacujem slatkise i brzu hranu. Mnogo dobra stvar, probaj da ga pijes posle dorucka i rucka, meni je to kao suplement neki i super deluje i na moje raspolozenje, pritisak, kondiciju... :)
Zemunac

Postby skeva » 02 Jul 2013, 14:08

Ja pijem jedan litar dnevno vec godinama, ne vodim toliko racuna o ishrani tako da mi zeleni caj dodje kao neki procistac organizma.
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby ОГИ » 02 Jul 2013, 15:35

Jahanje, jahanje i samo jahanje..

Spoiler: pokaži
''ćaletovog drndavog bajsa''
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby gogo23 » 02 Jul 2013, 15:40

Ako se nisi samoubila ono sto bi nezavisno od trenutne situacije trebalo da uradis je kontrolni pregled kod ortopeda jer je godinu dana predugacak period za oporavak od povrede skocnog zgloba. U najtezim varijantama distorzije ta povreda bi trebalo potpuno da bude sanirana za 4-5 meseci

Potom jedna napomena: u prvih 30 minuta fizicke aktivnosti organizam “trosi” iskljucivo secer. To je prirodni odbrambeni mehanizam, masti su rezervna energija i njihova razgradnja pocinje tek nakon pola sata vezbanja.

Vezbe koje si spomenula (cucnjevi, trbusnjaci…) mogu da budu samo nastavak zagrevanja koje u tvom stanju moze da bude samo voznja bicikla ili brzi hod u neprekidnom trajanju od 45 minuta, ukoliko si u mogucnosti da odvojis vreme 2x dnevno.

Sledeca stvar za pokretanje metabolizma je ishrana. Koliko sam shvatio sada si kod kuce i nemas previse obaveza, najpozeljnija varijanta i ona koja daje najbolje rezultate je 5 obroka dnevno ( naravno da se ne podrazumeva cela panceta ili metarska kobasica za dorucak ili veceru :biggrin: ), vec to treba da budu umereni obroci, idealno bi bilo kada bi razmak izmedju svakog od njih bio 3 sata. Medjuobroci mogu i pozeljno je da budu vocni i u tom slucaju nikako ne konzumirati voce i nakon normalnog obroka (dorucak, rucak, vecera). Casa mlake vode ujutro na prazan stomak upotpunjuje celu stvar.

S ovim nacinom ishrane se organizam “tera” da konstantno preradjuje unetu hranu. U ritmu kada se obilno jede samo 1-2 puta dnevno u nepravilnim vremenskim razmacima nase telo reaguje tako sto talozi masti koje cine energetsku rezervu i one vremenom postaju vidljive (ono sto tebe nervira, a ovi gore sa Jutjubom napeli da te salju na Mis Univerzum :biggrin: )

Znam slucajeve da su i mnogo stariji od tebe uspeli da regulisu telesnu tezinu samo pridrzavanjem ovakvog ritma ishrane, bez nekih dodatnih vezbanja. S druge strane bilo koja vrste suplemenata, "prirodnih" hemijskih preparata najcesce daje kratkotrajne rezultate ( izbaci se voda iz organizma i nista vise ), potom slede kontraefekti.
gogo23

Postby Starsica » 02 Jul 2013, 17:10

Receno mi je da sa igranjem mogu da se oprostim :beyond: Duga je prica, ali nisam jednom razjebala taj clanak, vucem tu povredu dve godine i nisam je sanirala, sve dok isti clanak nisam sjebala ponovo pre godinu dana i nisam mogla da stanem na nogu mesec dana. Ponekad me boli i sada, ako dugo hodam ili dugo stojim npr.

U principu, ja treba da menjam svoj lifestyle :laugh: Posto ustajem u podne i imam dva do tri obroka dnevno, ali od kako je doslo lepo vreme i sezona voca i povrca, ja uglavnom samo to i jedem + puno vode.
Bajs mi ostaje kao opcija sve do oktobra (septembra) dok sam kuci, posle cu se ja lako sa teretanom dogovoriti. Takodje, mislila sam da lepo uposlim licnog trenera koji ce mi objasniti sta i kako jer se ja zaista ne razumem.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Withnail » 02 Jul 2013, 17:25

skevurina wrote:Ja pijem jedan litar dnevno vec godinama, ne vodim toliko racuna o ishrani tako da mi zeleni caj dodje kao neki procistac organizma.

svaka cast kad pijes litar dnevno zelenog, znam da je odlican jer izbacuje toksine al da me ubijes ne mogu da ga pijem koliko mi je odvratan, a inace obozavam razne cajeve i redovno pijem
Withnail

Postby #88 » 12 Jul 2013, 19:41

Malo vise sam se opustio i napucao 5,6 kile za 2 meseca .. Od 190cm i 89kg, sad imam 94, pa bi da skinem bar do 90 ..

Momci, koristio neko L-carnitine?

Ako i nije, a mozda zna, koliko je efikasan? Znam da treba da si izuzetno aktivan sa njim, a ja mislim da je teretana i 6,7km pesice na usponu dovoljna aktivnost, a tu su jos i trbusnjaci, sklekovi, cardio kod kuce i to ..
I don't stop when i'm tired, I stop when i'm done!

Postby Dare » 25 Sep 2013, 11:00

Šta da činim , kako da smršam , tj. da skinem salo sa stomaka i i najviše sa dupeta , jutros trebam do grada nešto , uzimam hlače da obučem , i jedva sam ih navukao a zakopčavao sam ih 10 minuta. :D A do pre 2-3 meseca sam te hlače normalno oblačio bez ikakvih problema , čak je i viška prostora bilo. :D Gledam u ove druge hlače sada , i ne smem ni da ih uzmem , nema teoretske šanse da mogu ući u njih. :D
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Eddie Brock » 25 Sep 2013, 19:57

Dare wrote:Šta da činim , kako da smršam , tj. da skinem salo sa stomaka i i najviše sa dupeta , jutros trebam do grada nešto , uzimam hlače da obučem , i jedva sam ih navukao a zakopčavao sam ih 10 minuta. :D A do pre 2-3 meseca sam te hlače normalno oblačio bez ikakvih problema , čak je i viška prostora bilo. :D Gledam u ove druge hlače sada , i ne smem ni da ih uzmem , nema teoretske šanse da mogu ući u njih. :D

Neki kardio opali + dijeta minimalna
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Crazy Soul » 27 Oct 2013, 16:48

Only for ladys...Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

PreviousNext

Return to Lifestyle