House wrote:Ako nemas snage da bljujes vatru.....i da pisas gromove...to nije sport za tebe i mozes ozbiljno da se povredis......znas verovatno da su to treninzi...koji se rade pod opterecenjem ....i meni je jedan trening toga bio dokaz da vidim da nisam spreman za to..a u sasvim sam dobroj kondiciji ....jednostavno kad mi je lik stavio 20 kila prsluk na mene i tegove na noge od po 2 kile...i plus sipka gore na ramenima od 30 kila....i da ja pravim iskorake..pola sata....skoro bez prestanka i da trcim.....iako sam skoro uradio sve...znao sam da nema teorije da cu moci izdrzati ovakve dve nedelje treninga a da se ne povredim......pogotovo sto za te treninge moras imati ishranu profesionalnih sportista.....

Bogami koncija mi nije na nivou,tako da bi se garant ispovracao tamo,sto se tice snage,tu nemam problem,dugo sam u teretani.Nisam bas ja okretan za takve treninge,imam 95 kila i 1.92. a kao sto sam rekao kondicija mi i nije na nivou posto vec nekih godinu dana ne radim nista na tome.
Raspitao sam se i ljudi nisu odusevljeni,doduse nisu to neki pro sportisti al stvarno ih je odvaljivalo sve zivo.Takodje cuo sam da su treneri jako lose.Meni je odmah to zvucalo kao tupljenje kurca,preterivanje,vrhunska kondicija plus snaga power liftera,bilo bi lepo da to moze.Ali moze da prodje kao sto si rekao sa ekstremnom ishranom,ali i sa dobrim trenerima,ovi nasi su verovatno youtube fazon i mogu misliti na sta to lici.Potpuno mi je neverovatna toliko preterivanje sa tezinama u takvoj vrsti treninga,ti treninzi se mogu odraditi sa minimalnim tezinama.
Ti treninzi pa cak i za pocetnike moraju biti laksi,nisam mogao da verujem koliko ih uz sve to urnisu sa olimpijkama.Pa meni je brate trebalo vise godina u teretani za neke vezbe usavrsim tehniku,a oni ih tamo bacaju kao da je nista.Evo recimo to sto je tebi zadao je preterivanje,barem prsluk si mogao da batalis,mislim da je to skroz nepotrebno.
U svakom slucaju vec sam odustao od ideje,staro dobro trcanje i bazen su keva,uz teretanu sasvim dovoljno.