71:70 wrote:Dobar dan! Ja sam 71:70 i ja sam shopping maniac!
Kada god sam u ds ili ušću, kupujem gluposti i to dosta često neplanirano.
Kada god odem u inostranstvo drugari koji su sa mnom se hvataju za glavu i mole me da se odvojim od butika i proklinju dan kada su krenli sa mnom.
Pre par godina u barseloni, jedna osoba sa foruma i ja smo nakupovali toliko stvari, da smo 50tak ljudi(uglavnom devojke koje su pošle sa namerom da kupuju) ostavili u čudu kako smo sve doneli.
Nemam omiljenu marku, kupujem sve što mi se dopadne u datom trenutku,ne vezano za stil, boju...
nesto u South Park fazonu - Hello, my name is Randy and I am an alcoholic.
Sto se tice kupovine, idem samo kada moram. Jedino prema cemu imam strast prilikom kupovine su kosulje, patike za basket(mogao bih do sutra da gledam!) i knjige. Sve ostalo manje vise.
Apropo original robe, cene su slicne kada su u pitanju novi modeli. Ali, kada su demode(NBA patike pre dve godine!) onda su cene neuporedivo jeftinije u inostranstvu.
Jos nesto, jako bitno - uzmite u obzir da se kod nas isporucuje manje kvalitetna roba u odnosu na jace evropske zemlje, pocev od milke pa do tehnike, tako da je uvek bolje pazariti vani. I veci izbor, i bolja cena i bolji kvalitet.
The mind is everything. What you think you become.