Board index Život van sporta Lifestyle

Kucni ljubimci

Re: Kucni ljubimci

Postby Sezione » 06 Nov 2023, 15:36

Ih kad bi znao sta je sve isplivalo iz mulja ove nase nepostojece kanalizacije, najmanji im je problem da kupe kajmana

Sad vidim na oglasima da ti je najblizi u Kragujevcu, a vecina ih je po Novom Beogradu pa mozes da bacis pogled kad dodjes na neki basket
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby ExEr » 10 Nov 2023, 23:21

:vecsamsespremiodanapravimkaisicipelekodmesaradjoleta
:biggrin:
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Domingoo » 14 Dec 2023, 22:16

Jel necija maca imala konjuktivitis ? Moju je uhvatio pre 8-9 dana bilo joj zatvoreno jedno oko mazali smo joj mast pa jojje bilo bolje alismo morali na put ostavio sam je ocu sada su joj oci skroz ok ali stalno kija malo je poduvena cini mi se i skrozje neraspolozena nije uopste kao pre sto je bila ..
Vodio sam je danas da primi neke tri injekcije ako ne vidim neki napredak ,ne znam sta dalje da radim ?
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Mikisha » 14 Dec 2023, 22:30

Pa pusti je kod krokodila
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby ExEr » 18 Dec 2023, 10:24

Deca se mesanjem razboljevaju i sticu imunitet
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Dimitrije » 19 Sep 2024, 14:25

Ljudi, ne dajte da vas lažu! Nikakva medecina ili stomatologija,decu na veterinu i šalj’te na Zapad. Još ako umeju da odrade ful servis sa friziranjem…nebo je granica, ima da plivaju kao Baja Patak u novcima. Kakav bezbožnik mi je operisao psa, napiću se od muke. Leb te greb’o. Mislim, psić je dobro. Ja nisam :lollol:
Dimitrije

Postby balkanski spijun » 19 Sep 2024, 14:34

Dimitrije wrote:Ljudi, ne dajte da vas lažu! Nikakva medecina ili stomatologija,decu na veterinu i šalj’te na Zapad. Još ako umeju da odrade ful servis sa friziranjem…nebo je granica, ima da plivaju kao Baja Patak u novcima. Kakav bezbožnik mi je operisao psa, napiću se od muke. Leb te greb’o. Mislim, psić je dobro. Ja nisam :lollol:

Šta je sad krenulo naopako?
balkanski spijun

Postby Dimitrije » 19 Sep 2024, 14:44

Redom
Naduo se ceo posle letovanja, ja sam laik pa sam video vazduh u želucu na rtg snimku. Kaže dok da ima dovoljno uzroka ali imamo sreće što je minijaturan (jednom se već desilo i mislim da smo se borili sa vremenom, nije idiot mogao da diše bukvalno koliko se naduo).Kaže da veliki psi imaju ozbiljnu šansu da najebu.
Pa je sjebao nogu
Pa se gospoja napravila pametna i pitala za zube da li su u redu. Razbojnik je jedva dočekao, čovek nema ni kasu samo keš. Carski. Manje košta moj zubar (to doduše odradim u BGu).
Samo da pohvalim ludaka. Kakve dve nedelje je podneo bez da zakmeči alal mu ćufte
Dimitrije

Postby balkanski spijun » 19 Sep 2024, 14:59

Dimitrije wrote:Redom
Naduo se ceo posle letovanja, ja sam laik pa sam video vazduh u želucu na rtg snimku. Kaže dok da ima dovoljno uzroka ali imamo sreće što je minijaturan (jednom se već desilo i mislim da smo se borili sa vremenom, nije idiot mogao da diše bukvalno koliko se naduo).Kaže da veliki psi imaju ozbiljnu šansu da najebu.
Pa je sjebao nogu
Pa se gospoja napravila pametna i pitala za zube da li su u redu. Razbojnik je jedva dočekao, čovek nema ni kasu samo keš. Carski. Manje košta moj zubar (to doduše odradim u BGu).
Samo da pohvalim ludaka. Kakve dve nedelje je podneo bez da zakmeči alal mu ćufte

Gde si to radio?
balkanski spijun

Postby Dimitrije » 19 Sep 2024, 15:10

Deda, Vijena kod Beć Ja mislio da znaš da sam Gastosss :lollol:
A svoje zube na Altini. Zaista mogu mirne duše svima da preporučim svog zubara Vladu. Legenda. I nećete ga psovati kada ispostavi račun.
Dimitrije

Postby balkanski spijun » 20 Sep 2024, 12:22

Izvini nisam stigao juce da odgovorim.

Znam da ste ti i Zlaja ko nokat i meso :biggrin:

Pitao sam gde,zato sto su odmori,pa da nisi radio ovde.

Ovde je mali broj pravih hirurga,pa reko mozda si isao gde ne treba.

Tebi je oigledno pas nezadovoljan ,a kod njih se nezadovoljstvo manifestuje stresno.Stres je najveci uzrocnik.Rec.nezadovoljan je ishranom ili malo vremena provodite s njim,trazi vise paznje,previse si ga opteretio setnjm,trcanjem,itd,itd.Moze biti neka glupost,za koju ne bih nikad rekao da je uzrocnik.

Treba da vidis sta je uzrok i sta kod njega izaziva to stanje.Ponovice ti se ponovo.
balkanski spijun

Postby Dimitrije » 20 Sep 2024, 15:07

Prvi put se prejeo, znaš kako je izgledao RTG snimak, sve same granule naduvene. Od tada mu odvajamo obroke, ne vredi. A ovo sada je posledica godišnjeg, nismo ( čitaj devojke) hteli da ga ostavimo kod kuće i onda je sa nama kolima prešao oko 3000 km za dve nedelje. Sve ovo drugo navedeno nije, devojke ga makar čuvaju kao malog princa.
Dimitrije

Postby PERA » 21 Sep 2024, 16:58

Ja sam pre 25 god imao mešanca pudle i pekinezera,imao je napade epilepsije,sav se ukoči mučenik. Veterinar Boško iz Va je dolazio kod nas kući da ga posmatra(posle par pregleda)i zaklhučio da je previše razmažen i da se tako ponaša da privuče pažnju. Koju je imao non stop jwr je bio u kući.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Veljkona22 » 08 Oct 2024, 12:01

Ima li neko iskustvo sa dalmatincima? Ili znate nekog ko ih ima, razmišljam se da uzmem da čuvam :biggrin:
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby balkanski spijun » 08 Oct 2024, 13:05

Moj prijatelj ima dalmatinku Donu.

Nikad nije imao problema.Super pas.
balkanski spijun

PreviousNext

Return to Lifestyle