Kreanga wrote:Da li su protesti poceli zbog Kosova ili zbog korupcije zbog koje je zivot izgubilo 16 ljudi ?
Protesti su trebali da pocnu jos 2013. godine, da se uhapse Vucic i Dacic i sve sudije ustavnog suda koje su potvrdile takav sporazum, a clan Ustava kaze da, parafraziram, ko izda i proda deo teritorije se kaznjava zatvorom od 10-15 godina.
E tada je trebao narod da se digne, ali nije imao ko ni da ga digne, jer je i opozicija podrzala taj sporazum. Da se tada diglo, danas ne bi imali ovu situaciju.
A jbt kako ne razumete, kada se pravi jedan pokret koji ce ciniti vlast, naravno da imam zelju da se tu pozicioniraju ljudi koji su meni ideoloski bliski i koji bi mogli da kreiraju i sprovode buducu politiku zemlje.
Jasno je da od toga nema nista, da je opet prevagnula liberalna prozapadna struja i da cemo tu imati neke ljude koje ce predstaviti kao patriote i rodoljube, a da zapravo nece imati nikakvu moc odlucivanja, a recimo jedno takvo ime je Stimac.
Bukvalno mora da se crta, ne brani se rezim, vec sam razocaran sto opet nismo uspeli da proguramo patriotskiju opciju za buducu vlast.
Ni manje ni vise.