Kakve sume , ljudi ukljucite mozak i pratite malo sinlgnale i neverbalnu komunikaciju vi mislite da je Putin slucajno onako nezainteresovano sedeo pored njega i gledao u album iz prčnja dok mu ovaj nesto balavi i moli ga ? I da su ga slucajno stavili na zacelje kolone .. Do juce im bio dobar a sad im ne valja Putin se mnogo potresao zbog studenata i ćacija
Znaju oni da je njemu KRAJ I DA NEKA KUD on je izgubio svaki legitimitet narod ga vise ne zeli na Marakani mu 90% ljudi skandira , na Mirjevu 90% roditelja izlazi da tera ćaci direktora on je svoje odsvirso da li na izborima ili na ulici to je tehnicko pitanje ovo nisu moje zelje samo realno sagledavanje situacije narod je toliko besan da ne moze represijom ds ugusi nezsdovoljstvo represija vodi u jos veci bunt ,a parlamentarnoj demokratiji jos niko nije uspeo da silom umiri vecinu ..
Izbori ce da smire ljude sli ne i odlucnost da gasklone i tu gubi 101% .. treca opcija mu je da podnese ostavku sto je u ovom slucaju najbolje ne samo za njega nego i za sve oko njega jer mi kao narod smo milostivi i brzo zaboravimo verovatno bi vecina uspeli da se izvuku preko jer bi mi slavili oslobodjenje i ne bi nam vise bili bitni ,ali jedna stvsr je jasna ONI SU ZAVRSILI ..
Zasto je to bitno i kskve veze ims sa onim u Kini i Putinom pa kgb agent na celu tako mocne drzsve ne radi nista slucajno spontano i ishitreno on time kupuje simpatije buduce vlasti u Srbiji gde bi se predstavili kako ga Putin nije voleo kako ga je ponizavao iz istog razloga i Kinezi ga drze pozadi da bi kroz taj neki vid manipulacije zsstitili svoje pre svega ekonomske interese u Srbiji jer ni jedni ni drugi ne znaju sta ovo moze da izrodi i kakva ce ta nova Srbija biti pa za svaki slucaj pripremaju teren.
E sad koja je tu uloga evopre u svemu tome ne mogu da dokucim oni bi verovatno kao i on zamenili nsrod koji hoce rio tino ali posto to ne mzoe barem ne trenutno morace u jednom trenutku da odluce da li oustaju vodu ili guraju ruksvice u wc solju ,iskreno nisam bas nesto strucan za mentalitet i geopolitiku EU pa ne mogu da sudim cemu su skloniji ali ako ima neko ovde neka napise svoje misljenje ?

Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.