Board index Život van sporta Lifestyle

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby trisekunde » 15 Sep 2025, 11:37

Svaki mec smo pobedili sa po 5-0 vezano za KiM jer u zadnju deceniju pobedjujemo sa po 10-0 pa time popravljamo gol razliku.

Solidan broj traktora u NS, program pocinje izmedju 16-17h.

Na godisnjicu probijanja Solunskog fronta treba podsetiti pripadnike vojske da sluze narodu ali ne onom narodu u imenu ovog pokreta i rebendiranja osobe iz srs u sns pa sada u taj pokret.
Bojkot Part+ i kupovine stvari vezanih za KK Partizan dok me poslovni deo uprave Kluba vidi samo kroz jbn pare.
trisekunde

Postby Ziks96 » 15 Sep 2025, 11:58

"Vršilac dužnosti ministra za zajednice i povratak u privremenoj Vladi Kosova Nenad Rašić."

Povratak koga, cega i dje tacno?
PKAŠ
Ziks96

Postby Domingoo » 15 Sep 2025, 12:46

Sta mislite da li zapadu treba drzava u evropi sa ovakvom nekontrolisanom politickom i drustvenom krizom ?
Kako oni interno gledaju na sve ovo u Srbiji ,jasno je da je on njihov covek i da im je ucinio mnogo ustupaka ali im je isto tako jasno da je izgubio legitimitet i da njegovo trenutno bitissnje na politickoj sceni samo produbljuje krizu i dovodi do potpune polarizacije drustva ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Foteljas » 15 Sep 2025, 12:51

Da im ne odgovara, ne bi ga ni odrzavali na vlasti, vrlo jednostavno.
Da im je zaista stalo do demokratije i legitimiteta, uvek bi postojala opasnost da zasedne neko ko ce misliti svojom glavom i kako-tako gledati bar neke nacionalne interese.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby fighter » 15 Sep 2025, 13:17

Domingoo wrote:Sta mislite da li zapadu treba drzava u evropi sa ovakvom nekontrolisanom politickom i drustvenom krizom ?
Kako oni interno gledaju na sve ovo u Srbiji ,jasno je da je on njihov covek i da im je ucinio mnogo ustupaka ali im je isto tako jasno da je izgubio legitimitet i da njegovo trenutno bitissnje na politickoj sceni samo produbljuje krizu i dovodi do potpune polarizacije drustva ..

Zvalavi im je ispunio sve zelje, zato im odgovara.
Boli njih kurac za korupciju, nepotizam, stranacko zaposljavanje. Jedino je bitno da imaju pouzdanog partnera.
Zato sam i pisao i u svoje kljuse. Onda sam i pisao da ona tura u Brisel i moljakanje Piculi su bezveze.

Djeca ovo mogu zavrsit i niko drugi.

Svih ovih mjeseci smo se uvjerili da je opozicija radila po notama zvalavog. Od tzv Milos Jovanovic nacionalne do Demokrate Savo Manojlovic gradjanske.
fighter

Postby Cvele » 15 Sep 2025, 13:32

Na koji način završiti?
Cvele

Postby Ziks96 » 15 Sep 2025, 13:35

@Fighter kako je to Savo Manojlovic radio za zvalavog?
PKAŠ
Ziks96

Postby Cvele » 15 Sep 2025, 13:49

Ziks96 wrote:@Fighter kako je to Savo Manojlovic radio za zvalavog?

Ma pazi, da su često pravili poteze koji idu na ruku AV - tačno je, da postoji sujeta - postoji(mada kod ove dve stvari često i jeste uzročno-posledična veza), ali retko ko je tu direktno AV igrač.

Pričam o opoziciji generalno.
Cvele

Postby Brat Sava » 15 Sep 2025, 13:55

Sad prodjoh nbg , od usca do opstine nbg ceo bulevar razvaljen :krsti:
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Bogun » 15 Sep 2025, 14:25

Zvao danas jednu od nekoliko Gradskih uprava Grada Niša da proverim nešto u vezi jednog predmeta. Dobijem sledeći genijalan odgovor: "Svi pravnici su danas u Gadžin Hanu povodom praznika i dolaska nekog iz Beograda, ne mogu nikako da vam pomognem bez njih, pozovite sutra", najgore od svega je što smo skroz naviknuti na ovakve marifetluke.
PKAŠ
Bogun

Postby eric_cartman » 15 Sep 2025, 14:26

Brat Sava wrote:Sad prodjoh nbg , od usca do opstine nbg ceo bulevar razvaljen :krsti:

Dobro si i prošao, oko 12, pola 1 sve bilo zatvoreno. Vežbaju za paradu.
eric_cartman

Postby Domingoo » 15 Sep 2025, 14:30

Foteljas wrote:Da im ne odgovara, ne bi ga ni odrzavali na vlasti, vrlo jednostavno.
Da im je zaista stalo do demokratije i legitimiteta, uvek bi postojala opasnost da zasedne neko ko ce misliti svojom glavom i kako-tako gledati bar neke nacionalne interese.

A ako je bes naroda koji ne moze da se kontrolise usmeren na onoga ko misli njihovom glavom sta ce onds uraditi ? Da li ce zameniti narod ili glavu (figurativno smeniti pustiti niz politicku vodi itd) :biggrin:
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Ziks96 » 15 Sep 2025, 14:47

Cvele wrote:
Ziks96 wrote:@Fighter kako je to Savo Manojlovic radio za zvalavog?

Ma pazi, da su često pravili poteze koji idu na ruku AV - tačno je, da postoji sujeta - postoji(mada kod ove dve stvari često i jeste uzročno-posledična veza), ali retko ko je tu direktno AV igrač.

Pričam o opoziciji generalno.

Generalno da ali ja koliko sam vidio Kreni-Promeni se bave nekim sustinskim pitanjima za svakodnevni zivot gradjana, bezuslovno su podrzali studente tako da na buducim normalnijim izborima za gradsku vlast, moj glas bi sigurno otisao njima. E sad ne mogu da se sjetim da li su bili za bojkot izbora u BGu, cini mi se da ne ili su mozda podrzali jedinstvo vecine pa kako bude.
PKAŠ
Ziks96

Postby Cuburac » 15 Sep 2025, 14:56

Kreni-promeni su vrlo aktivni na jedino dostupnom mestu za njih,a to je na mrezama. Organizovali su brojne akcije, peticije, non stop drze obuke za kontrolore na izborima.

Nemaju love, tako da znam da jednu smesnu i neuslovnu prostoriju na Vracaru za potrebe opstinskog odbora , pola placa stranka, a drugu polovinu placaju aktivisti iz svoga dzepa i mislim da imaju najmanji procenat onih koji misle da preko stranke mogu da se okoriste.

U neku ruku su malo in pa ima i procenat onih koji su tu iz tog razloga, ali vecina su tu iz iskrenih pobuda, uglavnom mladi ali ima i prilican broj onih sa obe strane penzija.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Everton804 » 15 Sep 2025, 14:57

Opet rusi pokazali kolika su "braca" sa objavama o novom Majdanu u Srbiji, teska gamad sedi u Kremlju. Donalde zajacaj Himarse
16.1
Everton804

PreviousNext

Return to Lifestyle