Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-sceni, Evro lige i kupovi

Re: Partizanov pohod na evropsku titulu

Postby gornador » 04 Jun 2011, 22:23

B.B.B wrote:
gornador wrote:Sto bi se reklo: sledece godine osma :algabacaju: :banana: :ojha: :jos: :jos: :jos:
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :jumpall:

A ne, Mladost ce devetu :D

Partizanovci iskrene cestitke, zasluzili ste :thumbup:

Nemoj misliti da se bunim ali da li ste vec negde dogovorili da smete da preskocite osmu? : D

Hvala, hvala : D :cheers:
"Future is the worst emotion." Yoda
gornador

Postby DON » 04 Jun 2011, 22:30

Jbt. pa ovde se slavi kao da smo prvaci Evrope ;)

Ako, ako, zaslužili smo :harmonikas: :mj: :harmonikas: :banana: :harmonikas: :cheers: :wacko:
DON

Postby Bane » 04 Jun 2011, 22:34

VUČKO_88 wrote:Jbt. pa ovde se slavi kao da smo prvaci Evrope ;)

Mutina recenica na 2:00 lepo govori kako treba da se ponasamo u ovoj situaciji :bleh:

Bane

Postby mastro mostro » 04 Jun 2011, 22:34

Svaka čast Igoru, Vladi, Andriji, Soru i svim ostalim crno belim Momčinama ne neverovatnom rezultatu i zasluženo osvojenom tronu Evrope!

Razmažen domaćim titulama u svim sportovima, skoro pa sam zaboravio koliko je dobar osećaj pobediti u finalu, moćnijeg i protežiranijeg od sebe! I to na ovakav način... ubedljivo, moćno, organizovano, disciplinovano, odvažno... srcem, hrabrošću, mladošću, grobarskom ludošću...

VK Partizan je esencija duha Sportskog Društva Partizan i kolektivnog sporta. Najuspešniji i najtrofejniji klub našeg SD-a. Najveći na svetu- reprezentativne titule to dokazuju!

Možda neko zna, da li u Partizan Shop-ovima može da se kupi bade mantil VK Partizan? Mislim da bi ovih dana prodali na hiljade.

ps. Lepo je bilo videti gdina Sovrovića, predsednika Vaterpolo Saveza Srbije i visokog čina u SD Zvezda kako (mora da?) se veseli sa Grobarima.
mastro mostro

Postby Stoxan » 04 Jun 2011, 22:43

Image

Image

Image

Image
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Riquelme » 04 Jun 2011, 22:50

mastro mostro wrote:Svaka čast Igoru, Vladi, Andriji, Soru i svim ostalim crno belim Momčinama ne neverovatnom rezultatu i zasluženo osvojenom tronu Evrope!

Razmažen domaćim titulama u svim sportovima, skoro pa sam zaboravio koliko je dobar osećaj pobediti u finalu, moćnijeg i protežiranijeg od sebe! I to na ovakav način... ubedljivo, moćno, organizovano, disciplinovano, odvažno... srcem, hrabrošću, mladošću, grobarskom ludošću...

VK Partizan je esencija duha Sportskog Društva Partizan i kolektivnog sporta. Najuspešniji i najtrofejniji klub našeg SD-a. Najveći na svetu- reprezentativne titule to dokazuju!

Možda neko zna, da li u Partizan Shop-ovima može da se kupi bade mantil VK Partizan? Mislim da bi ovih dana prodali na hiljade.ps. Lepo je bilo videti gdina Sovrovića, predsednika Vaterpolo Saveza Srbije i visokog čina u SD Zvezda kako (mora da?) se veseli sa Grobarima.

Nema na zalost nishta od VK-a da se kupi u shopovima (bade mantili bi stvarno bili super fora) ... Ja sam nabavio njihovu polo majcu (nosim je sutra u Vrshcu :so: ) ali to je bilo preko nekih privatnih veza ...
Riquelme

Postby ima 1 tim » 04 Jun 2011, 23:00

Don Quijote wrote:Nema na zalost nishta od VK-a da se kupi u shopovima (bade mantili bi stvarno bili super fora) ... Ja sam nabavio njihovu polo majcu (nosim je sutra u Vrshcu :so: ) ali to je bilo preko nekih privatnih veza ...

meni je drugar rekao da na Banjici moze da se kupi nas kupaci (i za klince i odrasle) ali to je bilo prosle godine :D mozda sada imaju bolju ponudu :dunno:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby bratanac » 04 Jun 2011, 23:00

Golden Warrior wrote:Svaka cast nasem Partizan na tituli ! :ojha: :ojha: :ojha:

Kakva odbrana ovo u zivotu nisam video :shock: :blue: :blue: :blue:

Nisi gledao finale LEN kupa u Splitu 1998. na Poljudu. Posle 8:8 u Beogradu, 1:3 u Splitu (ako me pamćenje ne vara, generacija Ikodinovića, Trbojevića, Savića, Maljkovića...)
Ali način na koji smo potukli Pro Reko jeste za istoriju, jer ova Legija stranaca nikada nije bila ovako pogubljena u bazenu, kao u poslednje 2/4 finala...
Očekivali su oni odbranu, ali nisu ovako pametno odigrane napade.
Priznajem da nisam očekivao ni ja. :banghead:
bratanac

Postby irriducibili » 04 Jun 2011, 23:07

Pro Reco je umeo da kiksne i prethodnih godina, ali mislim da ih niko do sada nije ovako razbucao i ucinio nemocnima...
irriducibili

Postby Tyrone Spong » 04 Jun 2011, 23:11

snimak celog meca !!

Tyrone Spong

Postby Bodi Bond » 04 Jun 2011, 23:13

Bravo Vujase, bravo momci! :mj:
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby Stoxan » 04 Jun 2011, 23:14

Idemo još malo sličica
Image
Image
Image
Image
Image
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby bratanac » 04 Jun 2011, 23:14

Sada sam video na sajtu Pro Reka...
Partizan je imao realizaciju igrača više 7/7
Procenat za Ginisa.
http://www.prorecco.it/index2.php#
bratanac

Postby Moebius » 04 Jun 2011, 23:15

Svaka čast, majstori!!!!

:algabacaju:

Ovo je veliki uspeh za ovu generaciju jer su pobedili ubedljivo najskuplji tim dizajniran prevashodno da osvoji ovaj pehar, za Igora Milanovića i sve kraj njega u našem vaterpolo klubu, kao i šlag na tortu Partizanove istorijske godine.

:thankyou: :jos:
Moebius

Postby Golden Warrior » 04 Jun 2011, 23:16

bratanac wrote:
Golden Warrior wrote:Svaka cast nasem Partizan na tituli ! :ojha: :ojha: :ojha:

Kakva odbrana ovo u zivotu nisam video :shock: :blue: :blue: :blue:

Nisi gledao finale LEN kupa u Splitu 1998. na Poljudu. Posle 8:8 u Beogradu, 1:3 u Splitu (ako me pamćenje ne vara, generacija Ikodinovića, Trbojevića, Savića, Maljkovića...)
Ali način na koji smo potukli Pro Reko jeste za istoriju, jer ova Legija stranaca nikada nije bila ovako pogubljena u bazenu, kao u poslednje 2/4 finala...
Očekivali su oni odbranu, ali nisu ovako pametno odigrane napade.
Priznajem da nisam očekivao ni ja. :banghead:

Ne pratim previse vaterpolo, gledam reprezentaciju u zavrsnicama velikih takmicenja i Partizan kad uhvatim ovako u EL. Nervira me kao sport zbog velikog uticaja sudija na same meceve ali ne pamtim da sam video ovakvo razvaljivanje kada igraju ekipe priblizne snage. Obicno kad se jedna ekipa odvoji sudije krecu da sviraju iskljecenja za ove koje zaostaju pa se uvek dodje do kakvog takvog egala ali ovi jos 3 dana da su igrali ne bi nam dali gol sa igracem vise...
Golden Warrior

PreviousNext

Return to Vaterpolo