AirBall wrote:Kako je krenulo sledece sezone je i titula prvaka Srbije upitna...
Mislim da neće biti problema po tom pitanju. Ima nekih pozitivnih nagoveštaja. Aleksić je odavno izrazio želju da ode. Soro najverovatnije ostaje, a izgleda da će i Mitrović (koji čini mi se i ima još godinu dana ugovora). Videćemo šta će biti sa Radovićem koji je bio jako nezadovoljan posle ispadanja iz Evrolige. Mora se ubosti sa pojačanjima. To će biti jako teško s obzirom na finansije i mali kapacitet tržišta. Jedan centar ide definitivno (mislim da je Korolija bliži odlasku).. Ćuk ostaje gotovo sigurno (osim ako ne uleti neka ponuda) ..
Što se tiče domaćih konkurenata, Zvezda je ostala bez Vasovića, a najverovatnije i bez Pjetlovića. To je već više od pola ekipe. Plus oni iskusniji Aksentijević, Avramović će siguno gledati da nađu neki dobar inostrani angažman. To u vaterpolu nije nimalo lako. Videćemo ko će doći.
Vojvodina će jako teško zadžati tim. Imaju perspektive, ali nemaju para. Vapenski odlazi sigurno. Za Ubovića ima sigurno interesovanja.. Takođe i Vuksanović, Matović i Basara neće imati problema da nađu neki drugi klub. naravno ako ih Vojvodina pusti, koja je jako teška bila po tom pitanju