by Totti » 13 Apr 2013, 23:30
Veceras je Partizan zesce pokraden od strane sudija. Sto kaze kolega Romanista,kada ste videli Vladu Vujasinovica i Sora da onako reaguju,strasno. Sudije su ocigledno bile pod raznoraznim hm uticajima. Nemam ja nista protiv instant timova,steta je sto nasi-Partizan-Sostar nisu tako sposobni da namaknu pare ili jesu za svoj dzep,kao sto ljudi pricaju...
Sto se tice nase igre zaista ne razumem pokusaje Mandica da da gol u tri navrata,brzoplete napade iz kojih smo primili 3 cista gola i to iz kontre od igraca Radnickog koji se nisu vratili u odbranu. Morace Vujas da mu smiri tu njegovu ludu glavu,ima neosporan kvalitet,ali ne sme da bude tako brzoplet.
Zamolio bih Stoxana kada dodje da prokomentarise sta je tacno Vanja Udovicic tacno uradio i zasto je Vujas tako poludeo i na njega,pored sudija koji su bili jako losi. Filipa Filipovica ne vredi komentarisati,on je jedan najobicniji... Takvi igraci kao njih dvojica sto dalje od Partizana,draze mi je da gledam Gavrila Subotica,Dedovica,Mandica 5 godina i da lagano stasavaju nego ta dva smrada,pa makar bili i najbolji igraci na svetu.
@ Radnicki zmaj... -Ja vam cestitam na pobedi,ali nemoj ovde ljude provocirati,svi koji smo gledali mec znamo zasto!