Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Reprezentativna takmicenja

Re: Vaterpolo - Reprezentativna takmicenja

Postby Unexpected » 23 Jan 2012, 16:42

Koliko samo popizdimo kada nas neko namesti. Ako stvarno puštamo, po meni je sramota. Ne gledam, tako da ne znam kako stoje stvari.
The End.
Unexpected

Postby Brasidas » 23 Jan 2012, 16:59

Ovo je sramota koliko pustamo, sa pola metra od gola sa igracem vise on sutira pola metra pored gola. Imamo igraca vise Gocic ostane sam na desnom i krilu i nece da sutne nego ceka da se Crnogorci vrate i da ga izblokiraju, a odbrane prakticno i da nema.
Brasidas

Postby CRNO_BELI » 23 Jan 2012, 17:02

Sto je najgore, veceras ce Njemacka izgubiti i dzaba smo pustali.
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Jing Jang » 23 Jan 2012, 17:04

hihihi :D
Jing Jang

Postby sekretar » 23 Jan 2012, 17:09

Jeste Gocanin trener Makedonije,
a ovo sta smo uradili sa 5 napada sa igracem vise pri 2 razlike za Crnu Goru je sramotno, bacanje lopte u korner, Gocic zalama a golman na drugoj stativi...
sekretar

Postby CRNO_BELI » 23 Jan 2012, 17:34

A neko je juce od forumasa (mrsko mi sad traziti) rekao da cemo u napadu gadjati neki od redova tribina. Bas to smo i radili. :D Svaka cast na prognozi. :thumbup:
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

CRNO_BELI

Postby KKP » 23 Jan 2012, 17:37

Nismo namestili, ma jok... :laugh: :copa3:
KKP

Postby Jing Jang » 23 Jan 2012, 17:49

CRNO_BELI wrote:A neko je juce od forumasa (mrsko mi sad traziti) rekao da cemo u napadu gadjati neki od redova tribina. Bas to smo i radili. :D Svaka cast na prognozi. :thumbup:

:so:
Jing Jang wrote:ma ne treba da ih pustimo, vec samo treba suptilno da izgubimo... tipa kad su oni u napadu, nas gosha se gnjuri i trazi skoljke a u napadu gadjamo treci red tribina :D
Jing Jang

Postby Milutinov Tata » 23 Jan 2012, 17:51

Sony wrote:Ma bio je i u Sangaju trener..prosle godine.

Lapsus, mislio sam naravno na Sangaj :biggrin:

Nemci vode 6-3 sredinom druge cetvrtine.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby CRNO_BELI » 23 Jan 2012, 17:52

Počelo je - Hrvati kukaju i optužuju!

Hrvatski mediji "udarili" po Srbiji i Crnoj Gori. Veruju da su Srbi "pustili" Crnu Goru kako bi eliminisali Hrvatsku iz borbi za medalje na EP.

Hrvatski mediji u prvim izveštajima sa meča Srbija - Crna Gora na Evropskom vaterpolo prvenstvu u Holandiji izražavaju sumnju u stepen borbenosti srpskog tima. Da budemo precizni: veruju da je Srbija "pustila" Crnu Goru i tako zagorčala život Hrvatskoj!

Hrvatska je ranije danas pobedila Španiju 11:10, posle velike drame u finišu, a potom je
Crna Gora je pobedila Srbiju 11:7. Srbiji ovaj meč rezultatski ništa nije značio, jer se već plasirala u polufinale, a Crnogorcima je bio presudan.

Portal dnevnik.hr naziva meč Srbije i Crne Gore "farsom" i u naslovu dodaje: "Srbi pustili Crnogorce!".

Taj portal ističe da su Srbi odigrali "preopuštenu utakmicu" protiv Crne Gore, a da su se mađarski vaterpolisti, koji su meč posmatrali sa triibna, "smejali posle nekih poteza srpskih vaterpolista".

"Treba reći i kako je bilo žalosno gledati utakmicu Srbije i Crne Gore. Srpski vaterpolisti 'promašivali' su nemoguće. Imali su nekoliko puta priliku da se vrate u egal, ali to nisu mogli ili nisu hteli da urade. Mnogi su smatrali da se neće previše truditi u ovoj utakmici, možda im se i nije moglo zameriti, ali neke su situacije izgledale stvarno komično", piše u izveštaju tog hrvatskog medija.

Hrvatskim novinarima posebno smeta način na koji je Srbija odigrala napade sa igračem više.

"Imali su toliko puta igrača više (Srbija) da je bilo teško pobrojati. Samo su se dodavali u krug ne želeći da upute udarac kad se otvorila šansa. Ispadala im je lopta kao početnicima, a po informacijama iz Ajndhovena, mađarski vaterpolisti glasno su se smejali na tribinama potezima srpskih kolega. To valjda dovoljno govori o ovoj utakmici", ističe Dnevnik.hr.

Drugi hrvatski portal, Index.hr navodi da su Crnogorci "sa lakoćom dobili Srbe", a kao zanimljivu činjenicu iznose to što su tri najbolja srpska igrača - Vanja Udovičić, Filip Filipović i Andrija Prlainović - ukupno šutirali 14 puta ka golu Crne Gore i dali samo dva gola.

"Jutarnji list" navodi da Srbija nije pomogla Hrvatskoj i dodaje da je Crna Gora "iznenađujuće" dobila Srbiju (reč iznenađujuće je pod znacima navoda).

"Posle vrlo neuverljivih igara u prve četiri utakmice EP u Ajndhovenu, reprezentacija Crne Gore 'neočekivano' je slavila protiv komšija Srba čime je praktično izbacila Hrvatsku iz borbe za medalje", piše u uvodu izveštaja sa meča Srbija - Crna Gora.

CRNO_BELI

Postby CRNO_BELI » 23 Jan 2012, 17:53

@Jing

Ma znao sam da si ti, ali se nisam mogao sjetiti koji je red tribina bio u pitanju. :D

CRNO_BELI

Postby Brasidas » 23 Jan 2012, 18:04

Ovakvo namestanje nam se vec jednom obilo o glavu, nadam se da nece opet !
Brasidas

Postby Bodi Bond » 23 Jan 2012, 18:07

Velika sramota.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby KKP » 23 Jan 2012, 18:13

Bodi Bond wrote:Velika sramota.

:+1:

Ja sam prestao da gledam posle 5:2, a i u prvoj četvrtini se videlo o čemu se tu radi, mislim, u redu da im popustimo, to su sve prijatelji, bolje oni nego hrvati (kao), ali ovakvo sramno puštanje, samo kaljamo ime reprezentacije, koja je veliki šampion...
KKP

Postby Unexpected » 23 Jan 2012, 18:15

Bodi Bond wrote:Velika sramota.

:+1:
Posle onoga u basketu sa Litvanijom, ako je kao što pišete, a nemam razloga da sumnjam, velika sramota. Ubija volju za daljim praćenjem.
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Vaterpolo